ıskender i yaptım eşim dedıkı bır daha dısarda ıskender yemıyoruzıkımızde cok begendık söz verdıgım gıbı fotosunu da paylasayım
Eki Görüntüle 469624 Eki Görüntüle 469625 Eki Görüntüle 469626 Eki Görüntüle 469627 Eki Görüntüle 469628 Eki Görüntüle 469629 Eki Görüntüle 469630
ıskender i yaptım eşim dedıkı bır daha dısarda ıskender yemıyoruzıkımızde cok begendık söz verdıgım gıbı fotosunu da paylasayım
Eki Görüntüle 469624 Eki Görüntüle 469625 Eki Görüntüle 469626 Eki Görüntüle 469627 Eki Görüntüle 469628 Eki Görüntüle 469629 Eki Görüntüle 469630
bu süper görünüyor bununda tarifini alsam :26:
Gecen bunu yaptim cok guzeldi
kızlar tarifini yazıyıorum :
vişneli irmik tatlısı:
1 paket süt
2 çay bardağı irmik
1 su bardağı şeker
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı margarin ya da tereyağ zevke göre
1 paket vanilya
1 tüm limonun kabuğu rendeleyerek
limon kabuğunu ocaktan indirmeye yakın koyarsak aroma kokusu gitmez ..hepsi muhallebi şeklince pişirilip borcama dökülücek
üstü sosu için
1 kase vişne çekirdeksiz
1 su bardağı tozşeker
2 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı su
sosunda muhallebi şeklinde pişirip irmik tatlısının üzerine dökülücek
snowcummm yan topik komsummmmmm bende nerden taniyorum diyorummmmmmmmm :))))) simdi buldummmmm mucksss opuyorummmmm seniiiii
ve bizim topikte mmeshur olan bir tatli tarifi vermek istiyorummm
Avakado tatlisiiiii ( snowcan bu bizler icin kocisler icin pekbi gerekli tatlilardan)
2 avakado enn yumusagindan alinir soyulup cekirdegi cikarilip rondodan gecirilir
bal
ceviz
karistirilip denenirrrr
afitey olsunnn
snowwwww iskenderin tarifini istiyorum yarın yapıcam gecen senelerde yaptım ama unuttum sosunu nasıl yaptıgımı
pideleri kızarttın mı birde
tava pizzayı yapan arkadaslar hamur elime cok yapısıyor normal mi yoksa un mu az geldi 3 fincan koydum ölçüleri tam ama
askolsuuuunnn ben senı hemen tanıdım yan topık komsum
Ooo işe yarıyorsa yapalım hemenama esım avakado yemezkı ama bı yolunu bulmak lazım
Saool kusum optm cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?