Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off harıka bırsey ellerıne sagık ben hıc yapmadım:)
bunun ıcın cıg kadayıf degılde hazır satılan uzerıne serbet dolen kadayıf varya ondan alıp parcalasak nasıl olur?
Canim evet harika oluyor gercekten ben hic hazir kadayiftan yapmadim ama olabilir bence niye olmasin ama kalanı ziyan olmaz mi yufkaci varsa yakinlarda yaş kadayif bulabilirsin olmadi dediğin gibi yap tatlim afiyet olsun begenirsiniz insallah
kızlar hafta sonu kayınvalidem ve annemleri iftara çağırmak istiyorum aklımda şunlar var
ekşili terbiyeli köfte
fırında tavuklu mantar kaşarlı yanına patates püresi olur mu yoksa pirinç pilavı mı yapayım.
salata
muhallebili kadayıf tatlısı
başka ne yapayım boşlukları doldurmamda yardımcı olun lütfen o köfte sulu olacak ayrıca çorba ister mi?
kızlar hafta sonu kayınvalidem ve annemleri iftara çağırmak istiyorum aklımda şunlar var
ekşili terbiyeli köfte
fırında tavuklu mantar kaşarlı yanına patates püresi olur mu yoksa pirinç pilavı mı yapayım.
salata
muhallebili kadayıf tatlısı
başka ne yapayım boşlukları doldurmamda yardımcı olun lütfen o köfte sulu olacak ayrıca çorba ister mi?
Canim hem ekşili kofte hem tavuk yapacagim diyosun hep et et olmuyor mu bence ekşili kofte yerine corba yapsan yanina tavuk pilav ve barbunya fasulye gibi bir şehrin yağlı olsa daha iyi olur gibi geldi ama sen bilirdi.yine de
mercımek corbası
arnavut cıgeri
patates kızartması
prınc pılavı
kozlenmıs patlıcan yogurtlu
salata
tursu kola
vee meyvelı pasta yaptımm
Canım afiyet olsun.. Senin menüyü hep kalabalık görüyorum evde çok kişi var sanırım...