• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Bende de tavuk pırzola var bugun
salatalıklı yogurtlu soguk makarna:)
salata
acı tursu
kavun
kola
vısne jolelı yalancı tavuk gogsu(gecen aksam gelen mısafırımeyapmıstım=)

kızlar pazartesi günü iftara misafir çağırmak istiyorum.

Aklıma islim kebabı yapmak geldi, islim kebabının yanına şöyle sebzeli ya da sade bulgur pilavı olur mu? çünkü onlar hep pirinç pilavı yapmıştı, ayrıca grupta şeker rahatsızlığı olan bi abimiz de var o çok yiyemiyor pilav. Sizce uyar mı bulgur pilavı?

şimdiden teşekkürlerr :16:

bence sade teregalı bulgur pılavı guzel olabılır

yarın ıftara mısafırım gelecek ben guvecte tavuk sote yapmayı dusundum ama 4 adet guvecım var evde 5 kısı olacagız toplam 1 kısı daha eklendı ..onun ıcın guvec degılde

kusbası tavukları sotelesem besemel sos ve uzerı kasarla fırına versem ?sızce nasıl olur bu tarıfı kırmızı etle yaptım ama tavukla hıc yapmadım,?bana fıkır verırmısınız ?

yarın ıftara mısafırım gelecek ben guvecte tavuk sote yapmayı dusundum ama 4 adet guvecım var evde 5 kısı olacagız toplam 1 kısı daha eklendı ..onun ıcın guvec degılde

kusbası tavukları sotelesem besemel sos ve uzerı kasarla fırına versem ?sızce nasıl olur bu tarıfı kırmızı etle yaptım ama tavukla hıc yapmadım,?bana fıkır verırmısınız ?

bence beşemelsiz sadece kaşar daha hafif olur ve mantar çok yakışıyor.
bende güveç yetmeyince hazır folyo kaselerle takviye yaparım canım kolay gelsin..

bence beşemelsiz sadece kaşar daha hafif olur ve mantar çok yakışıyor.
bende güveç yetmeyince hazır folyo kaselerle takviye yaparım canım kolay gelsin..

ya evet aslında guvecte yaptıgım zaman besemelsız yapıyorum cok lezzetlı oluyor mantrda koyuyorum ara sıra:)

folyo da goruntu acısından kotu olur dıye dusunuyorum ....napsam strese gırdım:)

işin kotu su esım davet ederken snow cok guzel guvecte tavuk yapar harıka olur fln deyınce sımdı menuyude degıstıremıyorum ..kızdım esıme zaten:)belkı baska bırsey yapıcaktım nıye oyle dedın dedım:)canım cektı dedı:1::1::1::1:

olmazsa 4 tane yaparım mezeler fln da dusunuyorum kendıme guvecte degıl tencerede de yapabılırım aslında:44::44:

Bende de tavuk pırzola var bugun
salatalıklı yogurtlu soguk makarna:)
salata
acı tursu
kavun
kola
vısne jolelı yalancı tavuk gogsu(gecen aksam gelen mısafırımeyapmıstım=)

makarnayı cıkartttım boncuk makarnayla guzel oluyordu evde kalmamıs cubuk var onunlada guzel olmaz sade prınc pılavı yapıyorum

geçen gün oktay usta soğuk çorbayı şöyle yaptı
biraz bulgur
mısır pişirdi
sonra salatalık doğradı
sarmısaklı yoğurt
üzerine zyağı nane
yaptım çok beğenildi

sahurda muhtemelen kahvaltılıklar olucak ekstra bişi hazırlayasım yok sanki;
peynir zeytin domates salatalık biber maydanoz dereotu bal ve kaymak
omlet yapıcam ve çay yapmayacağım taze süt aldım bugün süt içicez,bol bolda soğuk su:)
Allah kabul etsin şimdiden...

dünden mercimek çorba
kuşbaşı et çıkardım ne yapacağıma karar vermedim evde sebze yok biraz biber ve domatesten başka yardım edin

dünden mercimek çorba
kuşbaşı et çıkardım ne yapacağıma karar vermedim evde sebze yok biraz biber ve domatesten başka yardım edin

misafirlerimiz var iftara;
şehriye çorbası domates rendeli..
baharatlı tavuk pirzola,pirinç pilavı
karnıyarık
ıspanaklı hazır yufka böreği (sanırım yenmez hepsi kalan sahura...)
cacık,salata
güllaç...

hayırlı iftarlar...

Back
X