Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prınc pılavı
dana antrıkot
kızarmıs sogan halkaları
amerkan salatası
kola
Canım soğan halkasının tarifini bize de verir misin :)
Ben bayılıyorum soğan halkasına geçen gün hazır aldım paketi açtım ki unufak olmuş kızarmadı dağıldı hep![]()
Selam hatunlar,
Gecen sene oruc tutamamistim bu sene kismet olursa bende bu topikte sizlerleyim..insaAllah guzel guzel menuler fotograflar paylasiriz Ramazana cok az kaldi..cok heyecanliyim sanki hayatimda ilk defa oruc tutacak gibiyim tovbe estagfirullah Allah hepimize fiziken ve ruhen kolayliklar guzellikler versin bol bereket versin insaAllah.![]()
Heyecan içinde olman ne güzel birsey :)
Her ramazanda bu heyecani yasamayi nasip etsin Allah herkese..
Bende sabirsizlikla bekliyorum.. Sofralar senlensin evlerimiz bereketlensin...![]()
Sagol canim insaAllah hepimiz ayni heyecani yasariz..gecen sene tutmadigim icin herhalde bu sene boyle oldum ben Ramazanin baslarinda herkes cok ozenir sofralara filan sonraki bir kac gunde salar millet..bende oyleyim..ama bayramla tekrar senleniriz insaAllah bayramda bile hatta kendimi oruc sandigim cok olmustur.![]()
Sana da hayirli ramazanlar canim.. Sahur icin kahvaltilik topigine bakabilirsin genelde kahvaltiliklar yeniliyor sahurda :)eşimle ilk ramazanımız olacak,
bekarken pek yemek yapan biri degildim şuanda alışma asamasındayım..
menüler verilirken tariflerde yazılırsa ben gibi gariplere faydası olur
nasıl yapacam cok merak ediyorum...
herkese hayırlı ramazanlar olsun insallah..
nasıl yapacam cok merak ediyorum...
Taptazecik evli olarak bende bu Ramazan buradayııımmm
Ramazan gelsin bir an önceee, çok heyecamlıyım!
Lakin hem sahur hem iftar nasıl halledeceğimi de çok merak ediyorum![]()
Sana da hayirli ramazanlar canim.. Sahur icin kahvaltilik topigine bakabilirsin genelde kahvaltiliklar yeniliyor sahurda :)
Kolay gelsin sana simdiden birsuru yemek topikleri var oradan bakabilirsin tariflere
Mutluluklar dilerim canim, sana da kolay gelsin...
Ramazanda daha bir guzel oluyor yemek hazirlamak hersey duzenli hos gorunuyor :))