Ayyyy Sahurda Eyüp Sultana gidecekmiş , ne güzel yaaa SUVESABUN benim içinde dua et Allah hayırlı bi kısmet versin de, bende kocacıma yaptığım yemekleri anlatayım :),
bu arada tarifler de süper acıktım şimdiden vallaaaazemuszemus
çarşamba günü 10 kişi gelecek iftara menüm şimdilik şöyle yorumlarınızı bekliyorum:
domates çorbası (üzeri kaşarlı)
zeytinyağlı taze fasulye
sigara böreği
kabak sandal sefası (kıymalı beşamel soslu kaşarlı)
pirinç pilavı
mevsim salata
yoğurt
tatlı: etimek tatlısı
başka et yemeği gerekir mi acaba?? pilavın yanına kavurma olsun mu??
kızlar dün misafirim vardı... yemeklerim arttı... onlar var bugün iftarda... benneyaptımki
-yayla çorbası
-tavuklu pirinç pilavı
-patlıcan kebabı (çöp şişe dizerek yaptım)
-salata
-baklava
iftarda eşim ve ben varız sadece... yeter heralde.... yerimseniben
sahurda da Eyüp Sultan'a gideceğiz..... sahuru orda yapıp sabah namazımızı da kılıp geleceğiz inşallah.... istanbulda doğdum ve büyüdüm.... oraları hiç doyasıya gezemedim.. sene ye de doğu görevimiz var... heralde hiç gezemem.... sizin için de dua edeceğim kızlar... :Saruboceq: opuyorumnanaktan
suvesabun bizde geçen sene gitmiştik birkaç kere eyüpsultana sahurda bir başka oluyor oralar,böyle anlatamam manevi bir huzur kaplıyor içini heryer ışıl ışıl çok güzel oluyor gerçekten...
ayrıca duan için şimdiden allah razı olsun :Saruboceq:
bende eşimin kardeşlerini ve kayınvalidemi birkaç güne kadar yemeğe almayı planlıyorum ve aklımdan geçen menü şöyle...
erzincan çorbası(erişteli ve misket köfteli bişi)
kıymalı biber dolma
etsote ve yanına patatez kızartması
peynirli erişte
ortayada......
börülce salatası
sigara böreği
ezme
salata
nasıl sizce bu menü???
yoksa karnıyarıkmı yapsam????etsote yerine???
kızlar benimde misafirim gelecek yemekleri bişekilde halledeceğimde yanlız iftar sofranızda olmazsa olmazlarınız neler hurma zeytin garnitür gibi...
canım ne demek dua etmez miyim... :1hug: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah... :Saruboceq: opuyorumnanaktan
arkadaşlar bende yarın üniversite öğrencilerini iftara çağıracam
menümü şüyle düşünüyorum
mercimek çorbası
patlıcan kebap
yufkalı pilav
fırında soslu tavuk kavuk
yaz salatası
tatlı olarakta şeker pare düşünüyorum
nasıl sizce eksik varmı
kizlar dunku menum
corba yapmadim
sebzeli tavuk rulo
sehriyeli pirinc pilavi
salata
buda resimleri
teşekürler iyi fikir buzlu soğuk bir ayran yaparım:icecream: :icecream:bir de ayran yaparsın canım... süper olur... :lepi: bence fazla bir şeye gerek yok... kalınca da yenmiyor... ellerine sağlık... :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?