''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

dua etmem mi canım ya.... :1hug: Rabbim her şeyin hayırlısını versin... :Saruboceq: iyi ve hayırlı bir koca inşallah.... :Saruboceq: zemuszemus yerimseniben

merhaba kızlar dün iftarda annemdeydik mönümüz şöyleydi;
tarhana çorbası
fırında poşette sebzeli tavuk
pilav
salata-yoğurt
şekerpare

benim bu akşamki iftar mönüm;
süzme mercimek çorbası
ekşili bamya yemeği
nohutlu pilav
vişne kompostosu
herkese şimdiden hayırlı iftarlar opuyorumnanaktan

suvesabun bizde geçen sene gitmiştik birkaç kere eyüpsultana sahurda bir başka oluyor oralar,böyle anlatamam manevi bir huzur kaplıyor içini heryer ışıl ışıl çok güzel oluyor gerçekten...
ayrıca duan için şimdiden allah razı olsun :Saruboceq:

örtmenim mönün çok güzel mideyi yormayan ağırlık yapmayacak bir mönü seçmişsin :lepi:
bence başka etli bir yemeğe hiiiçççç gerek yok...

bende eşimin kardeşlerini ve kayınvalidemi birkaç güne kadar yemeğe almayı planlıyorum ve aklımdan geçen menü şöyle...
erzincan çorbası(erişteli ve misket köfteli bişi)
kıymalı biber dolma
etsote ve yanına patatez kızartması
peynirli erişte

ortayada......
börülce salatası
sigara böreği
ezme
salata

nasıl sizce bu menü???

yoksa karnıyarıkmı yapsam????etsote yerine???

CANIM NE MUTLU SANA NE OLUR BANA DA DUA ET HAMİLEYİM Bİ TESTİMİZ RİSKLİ ÇIKTI SAĞLIKLI OLSUN DİYE YAVRUM ALLAH RIZASI İÇİN KARDEŞ NE OLUR.zemuszemus

canım çok sağol güzel sözlerin için.... :1hug: Rabbim sevdiği kullarının hürmetine bizden razı olsun ve onların şefaatini nasib etsin... :Saruboceq: Allaha emanet ol... opuyorumnanaktan

canım ne demek dua etmez miyim... :1hug: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bence et sote güzel olur... :lepi: yemeklerinde çok güzel... ellerine sağlık... cokacimcoook

Son düzenleme:
kızlar benimde misafirim gelecek yemekleri bişekilde halledeceğimde yanlız iftar sofranızda olmazsa olmazlarınız neler hurma zeytin garnitür gibi...

kızlar benimde misafirim gelecek yemekleri bişekilde halledeceğimde yanlız iftar sofranızda olmazsa olmazlarınız neler hurma zeytin garnitür gibi...

hurma, zeytin, kayısı, kuru üzüm, pastırma, sucuk, bal, recel, tereyağ olur . zaten bunlarla doyulur... delikafadulden

bir de şu var... yerimseniben

Hurmaların çekirdeklerini çıkarın içini ve dışını hindistan cevizine bulayıp arasına ceviz koyup kapatın. sunumu ve tadı harika oluyor...
cokacimcoook

arkadaşlar bende yarın üniversite öğrencilerini iftara çağıracam
menümü şüyle düşünüyorum
mercimek çorbası
patlıcan kebap
yufkalı pilav
fırında soslu tavuk kavuk
yaz salatası
tatlı olarakta şeker pare düşünüyorum
nasıl sizce eksik varmı

kizlar dunku menum
corba yapmadim
sebzeli tavuk rulo
sehriyeli pirinc pilavi
salata

buda resimleri

Son düzenleme:

bir de ayran yaparsın canım... süper olur... :lepi: bence fazla bir şeye gerek yok... kalınca da yenmiyor... ellerine sağlık... :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…