bugünkü iftar menümde
misir corbasi vardi
sevgili adivar imizin tarifi
bugün denedim ve ailecek bayildik
tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/252907-misir-corbasi.html
limonlu domates salatam vardi
tel sehriyeli pirinc pilavim
ve firinda
patatespüreli kasarli köftem vardi
:kedi:nacishane tarifimide ekledim canlarim:kedi:
a.s.ilginizi cekerse egera.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/309272-firinda-patatespureli-kasarli-kofte-resimli.html
wa0wwwwwwwwwwwwww süperr ya canımmmm ellerine sağlıkkkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
dün benımde misafırım vardı gıremedım pek o yuzden ama menümüzdede sunlar vardı ....
tavuklu şahriyeli çorba
köz patlıcanlı börek
kuru fasülye
garnitürlü pilav
fırında kremalı tavuk patates
köz kırmızı biberden ortaya
salata tatlı olarakda hayrabolunun meşhur peynir tatlısı
tabi sonrada bol köpüklü türk kahvesi:)))
bugunde kalanlar vardı onları yedık kızlar yarına allah kerim bakalım ne yapıcaz????
bende tek başıma yapcacığım eşim yok bu gece.sadece şehriye çorba sevmem ama kolay diye yaptım
bide milföy salata
kızlar dün misafirim vardı... yemeklerim arttı... onlar var bugün iftarda... benneyaptımki
-yayla çorbası
-tavuklu pirinç pilavı
-patlıcan kebabı (çöp şişe dizerek yaptım)
-salata
-baklava
iftarda eşim ve ben varız sadece... yeter heralde.... yerimseniben
sahurda da Eyüp Sultan'a gideceğiz..... sahuru orda yapıp sabah namazımızı da kılıp geleceğiz inşallah.... istanbulda doğdum ve büyüdüm.... oraları hiç doyasıya gezemedim.. sene ye de doğu görevimiz var... heralde hiç gezemem.... sizin için de dua edeceğim kızlar... :Saruboceq: opuyorumnanaktan
çok şükür sonunda oruç tutmak bana da nasip oldu. bugün ben de oruçluyum hihoyyyt hmmm ne yesek ne yesek cokacimcoook
bana da yardım arkadaslar;soya soslu mantarlı tavuk yapmak istiyorum;minik güveçlerim var;bilen varsa lütfen acil paylaşabilir mi?
harika bir mönü canim ellerine saglik afiyet bal seker olsunopuyorumnanaktan
demek baklava falanda var hani bize:umursamaz:
allah dualarinida kabul etsin canim bizlerde unutmadigin icin sagol allah razi olsun:asigim:a.s.
aslında bende ilk kez yaptım canım uyduruktan ama cok guzel oldu ve bıttı bı tepsi börek 3 dilim kalmıştı sahur için o kadar canım sıcak sıcak masya cıkarttım ve hemen işftar zamanı oldu o kalabalıkla telaşla unuttum foto cekmeyı ama bı dahakı ne yaptıgımda mutlaka cekerım canım tarıfı senın için ekliyorum tatlım öpüğyorum cok inşallah sende begenırsın canım :)))tramisum menün harikaymis balim köz patlicanli böregini eklesene cok ilgimi cekdicokacimcoookbayilirim patlicanacokacimcoook
ben güveçte değilde borcamda yapmıştım ama güveçtede olur tabııkıde tavuk gögsünü patatesi ve mantarı kucuk kucuk dogradım ve soya sosuna buladıım fırına attım hatta profilimde tariflerimde de var canım bakabılırsın benım ekledıgım kasarsızı ama sonra kasarlısınıda yaptım cok guel oldu üzerine kazar rendeliyorsun o kadar afiyet olsun.....bana da yardım arkadaslar;soya soslu mantarlı tavuk yapmak istiyorum;minik güveçlerim var;bilen varsa lütfen acil paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?