''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

:kedi:
Hey maşallah sayfalar coşmuş,muhabbetler,gönüller bir olmuş..
Subhanallah:nazar:
Sorandan,sormayandan,gönlünden geçirenden Rahman c.c razı olsun ..
Net yoktu,bakım varmış,böylece bekletti bizi,her an gidebilir ya da kalabilir,yazayım istedim :)
Herkese çok çok teşekkürler,fotoğraflarımız çoğaldı mı bakalım:)
Etkinliğe hazırız inşallah?
Bu arada Pınar,Sempi cici kardeşlerim ilgi ve desteğiniz sonsuz teşekkürlera.s.
Burada olamasam bile yüreğim ferahtı,müthiş bir koordinasyok ile devam edeceğinden emindim..
Gönülden öperim:asigim:
Ayırmadan,cümlenizi..

selam kızlar. oooo libyananımız gelmiş hoşgeldin.

bende bugün sahur için poğaça , sodalı börek yaptım. birazınıda dondurucuya atayım diyorum. amma da yoruldum valla. bir taraftanda iftarı hazırlıyourm. tavuk sote doğradım
soslaDIM BEKLİYOR. YANINA PİRİNÇ PİLAVı yaptım.
tel şehriye çorbası
salata
ayran
sütlaç
şimdi buraya bir uğrayım dedim biraz da soluklanayım . hamarat hanımlar.

Bu arada benım akşamki yemek menum iptal kociş beni dışarı yemeğe çıkarıo :):) inşalalh bide evimize tv alıcaz bugun kıslar bizim tv 32 ekran minik bişide bakalım :):)boshayallersmile

:kedi:
Hey maşallah sayfalar coşmuş,muhabbetler,gönüller bir olmuş..
Subhanallah:nazar:
Sorandan,sormayandan,gönlünden geçirenden Rahman c.c razı olsun ..
Net yoktu,bakım varmış,böylece bekletti bizi,her an gidebilir ya da kalabilir,yazayım istedim :)
Herkese çok çok teşekkürler,fotoğraflarımız çoğaldı mı bakalım:)
Etkinliğe hazırız inşallah?
Bu arada Pınar,Sempi cici kardeşlerim ilgi ve desteğiniz sonsuz teşekkürlera.s.
Burada olamasam bile yüreğim ferahtı,müthiş bir koordinasyok ile devam edeceğinden emindim..
Gönülden öperim:asigim:
Ayırmadan,cümlenizi..

aleyküm selam birtanem...hoş geldin..inşallah yeniden kopmaz net..hep burada kalırsın..muhabbetinin serinliğine susadı gönüller..yokluğun çok belli birtanem..bu arada ben teşekküre değecek hiiiiç birşey yapmadım..senin yüreğine sağlık güzel kardeşim..

şükür kavuşturana...
Şeniz

selam kızlar. oooo libyananımız gelmiş hoşgeldin.

bende bugün sahur için poğaça , sodalı börek yaptım. birazınıda dondurucuya atayım diyorum. amma da yoruldum valla. bir taraftanda iftarı hazırlıyourm. tavuk sote doğradım
soslaDIM BEKLİYOR. YANINA PİRİNÇ PİLAVı yaptım.
tel şehriye çorbası
salata
ayran
sütlaç
şimdi buraya bir uğrayım dedim biraz da soluklanayım . hamarat hanımlar.

oh mis gibi menü ellerine sağlık canım afiyetle yiyin inşallah . evet dondurucuda prtik oluoo at at :):) :sm_cool:

arkadaşlarım libyanam hatırlatmışken yeniden değinelim..
etkinliğe katılmak isteyenler fotoları libyana ya değil sempatiq e gönderecekler..
libyanamın internetinde sorun var ve ne kadar süreceği kesin olarak belli değil..
kendisi aksini bildirene kadar fotolar sempatiqim de toplanacak ve
libyanam döndüğünde hazır olup konu açılacak inşallah..
yeniden duyurmuş olalım..

Bu arada benım akşamki yemek menum iptal kociş beni dışarı yemeğe çıkarıo :):) inşalalh bide evimize tv alıcaz bugun kıslar bizim tv 32 ekran minik bişide bakalım :):)boshayallersmile

güle güle kullanın inşallah birtanem..ne güzel..opuyorumnanaktan

güle güle kullanın inşallah birtanem..ne güzel..opuyorumnanaktan

inşallah alırız güzelcim yaa kocaman unıtede el kadar tv :):) indirimde bulduk bakalım akşam hemen bakmaya gidioruz :teytey: bu fırsattan dolayıda kociş beni iftara dışarı çıkartıoo:):) dua edinn şekerlerr

Hoşbulduk,ben de özledim bil-mukabele:1hug:
Evet resimleri Sempimiz alsın,umarım bir daha sorun olmaz,bakım bitti diyorlar ya hayırlısı..
Libya burası:hulya:
Kaç kişi gönderdi acaba takriben..
Yarın açalım olmazsa:)
Heyecanlandım..Ay çok güzel ya Hu maşallah oku oku bitiremedim artmışız,çoğalmışız..
En son Maibeyaza tavuk baget tarifi yazıyordum birden kayboldum son hatırladığım onu bir de Lalehan arkadaşımız vardı evet evetkaydirigubbakcemile3
Helenistik kültürden bahsetmişti..

Evet resimleri Sempimiz alsın,umarım bir daha sorun olmaz,bakım bitti diyorlar ya hayırlısı..
Heyecanlandım..Ay çok güzel ya Hu maşallah oku oku bitiremedim artmışız,çoğalmışız..
En son Maibeyaza tavuk baget tarifi yazıyordum birden kayboldum son hatırladığım onu bir de Lalehan arkadaşımız vardı evet evetkaydirigubbakcemile3

kavuşturana şükür libyanacım ya bende şöle değişik bişiyler yapıp katılmak isterım aranızada işyerınde foto yuklemek falan pek kolay olmaz bide yemek yapmayazor vakıt buluorum ekstra değişik bişiy yapmaya vakıt bulmam çok zor bir pazarım var :(:( oda evde geçmio misasfir gelmediği sürece

merhaba kızlar. ben de daha yeni evliyim ve çoğu yemeyi yeni deniyorum. çok da güzel oluyor :kedi:

dün üşengeçlik yaptım hazır çorbam var terbiyeli tavuk çorba bugüne de kaldı. yanında kadınbudu köfte ve biber dolması vardı, salata olarak da kırmızı biber közledim
bugün tavukları soslayıp ızgara tavam var onda pişiricem. tavuk haşlamıştım onun suyuyla pilav yapıcam.
ve patates püresi yapıcam. tarife baktım.

patetesleri haşlıycam. süt yağ tuz koyucam rondoda ezicem. böyle mi kızlar. bi de süt ne kadar koyayım göz kararı. iki kişiyiz kaç patetesten yapayım. çok soru sordum dimi kızlar

bacım biloorsun özüm de iş yerinde..akşam geldiğinde inşallah epey foto birikmiş olacaktır..siz haberleşirsiniz artık..benim yeniden foto göndermeme gerek yok sanırım senin mailine atmıştım..smeagol de atmış sana gerçi o sempiye de attı sabah..bildiğim bundan ibaret tatlım..hayırlısı inşallah..opuyorumnanaktan

merhaba kızlar. ben de daha yeni evliyim ve çoğu yemeyi yeni deniyorum. çok da güzel oluyor :kedi:

dün üşengeçlik yaptım hazır çorbam var terbiyeli tavuk çorba bugüne de kaldı. yanında kadınbudu köfte ve biber dolması vardı, salata olarak da kırmızı biber közledim
bugün tavukları soslayıp ızgara tavam var onda pişiricem. tavuk haşlamıştım onun suyuyla pilav yapıcam.

patetesleri haşlıycam. süt yağ tuz koyucam rondoda ezicem. böyle mi kızlar. bi de süt ne kadar koyayım göz kararı. iki kişiyiz kaç patetesten yapayım. çok soru sordum dimi kızlar[/QUO
3 orta boy patetes yeter cnm size ilkönce haşla ez yağını ekle sonra sütü yavaş yavaş ekle zaten yavş yavaş ekleyeceğin için kıvamını anlarsınn bende yeni evliyim cnmm ama sanırım okul zamanında bütün yemkleri öğrenmiş olmak iyi oldu benım için en azından ana yemekleri:):)

bu arada menun güzel afiyetler olsun şekercim ama herşey sanki biraz fazlaca tavuklubilmiyorumkismile

patetesleri haşlıycam. süt yağ tuz koyucam rondoda ezicem. böyle mi kızlar. bi de süt ne kadar koyayım göz kararı. iki kişiyiz kaç patetesten yapayım. çok soru sordum dimi kızlar

rabbim yuvanızı öyle tatlı etsin hep birtanem..

patates püresi tamamen göz kararı..ama yapmak çok basit..süt tereyağı ve tuz hatta istersen biraz da kaşar kullan..iki kişi için iki patates yeter bence..istersen 1 tane de ihtiyat olarak fazladan ekle..ama kıvam konusunda hiç tereddüt etme..çok basit.sütü yavaş yavaş ekle karıştırarak ve hepsini ekleyip ezdikten sonra bir kaç dakika pişirirsen sakız gibi oluyor çok hoş..cokacimcoook

teşekkürler kızlar iftara doğru yapayım dimi onu bekliyorum şimdilik

bi tavuk ızgara var bi de pilavın içine tavuk suyu koyucam canım

Back
X