Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba arpa şehriyeyle deneyebilirsiniyi geceler arkadaşlar.ben gelene kadar herkes gitmiş anlaşılan.arkadaşlar cuma günü misafirim olacak yemekte.şehriye çorbası fırında tavuk pilav düşünüyorum.yanında zeytinyağlı fasülye.menüme önerebilceğiniz neler avr?tatlı ve salata olarak
aynı yörede olupta bir yemeği çok farklı çeşitlerde sunanlar olduğu için bizde bilineni yazdım
eminim başka biride öyle olmaz böyle olur der:))
örneğin biz sütlacıda tuzlu yaparız bayramlarda
eşimde aynı yöreli olmasına rağmen onlar üzerine kavrulmuş sucukta eklerler
merhaba canım benim baba tarafındada sütlaca tuz koyarlar bende yaparken atarım az da olsa ayrıyeten baklavalarada tuz konur ama gerçekten daha lezzetlide olur
her yörenin değişik değişik yemek ve ağız tadi var cokacimcoook
Arkadaşlar tatlılara her zaman bir fiske tuz atmak gerekir.Bu, tatlının tadını daha da keskin hale getirir.Yoksa tuzlu bir tat değil olan,açıklayalım da...yerimseniben
tamam libyanacım inşlhh yakın zamanda :hulya:
bu arada kızlar canıjm kaç gündür şöle geceleri kek istiyo
eskileri anmışken eski mahden annemleirn komşusunun bi kızı vardı iki defa kek yemiştim onlarda tabi baya küçüktüm ama nasıl lezzetli bir kekdi ağızda dağılıyodu hazır kekler yanında hiç kalır yani
sadece margarinle yapmış olduğu aklımda kalmış:sinifsinif:
eğer varsa çok beğendiğiniz bi kek tarifi bana verirseniz çok sevinirim a.s
slm bayanlar ben geldım uzun zamandır evde ıftar yapamadıgım ıcın ve bıraz rahatsız oldugum ıcın ugrayamadım nasılsınız görüşmeyeli?
tamam libyanacım inşlhh yakın zamanda :hulya:
bu arada kızlar canıjm kaç gündür şöle geceleri kek istiyo
eskileri anmışken eski mahden annemleirn komşusunun bi kızı vardı iki defa kek yemiştim onlarda tabi baya küçüktüm ama nasıl lezzetli bir kekdi ağızda dağılıyodu hazır kekler yanında hiç kalır yani
sadece margarinle yapmış olduğu aklımda kalmış:sinifsinif:
eğer varsa çok beğendiğiniz bi kek tarifi bana verirseniz çok sevinirim a.s
evet arkadaşımın bahsettiği şey her zaman attığımız tuzlardan..
hatta rahmetli babaannemin tabiri vardı nurlar içinde yatsın
^^kızanım yaptığınız herşeye tuz gezdirin^^:))
ama benim bahsettiğim sütlac rumeli yöresine ait olan şeker konulmayan yalnızca tuz olan...yani gerçekten tuzlu sütlaç:kedi:
evet arkadaşımın bahsettiği şey her zaman attığımız tuzlardan..
hatta rahmetli babaannemin tabiri vardı nurlar içinde yatsın
^^kızanım yaptığınız herşeye tuz gezdirin^^:))
ama benim bahsettiğim sütlac rumeli yöresine ait olan şeker konulmayan yalnızca tuz olan...yani gerçekten tuzlu sütlaç:kedi:
Biber dolmamız hazır.
Gıdınce bır de corba yapılacak ama adı mechul.Sıkı bı sebze corbasına ıhtıyac var.
Yeşil fasulye salatası yapasım var.
Kızım sıyah beyaz makarna ıstedı bıde onu yaparım.
Annecık kadayıf sarmıs tatlıda gecerken hopp ondan alınacak.
Bu kadar bugunluk ama benım hıc yemek yıyesım yok :2: