![]()
Son iftar soframdan....
wwaaaooowwww akannehirakannehir harika olmuş canım ya elleine sağlık çok şık görünüyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Son iftar soframdan....
![]()
Son iftar soframdan....
noliy laa burda sempatiksalakcinni
gider gitmez arkamdan neler olmuş neler :umursamaz:
eee yeniden hosgeldinnoliy laa burda sempatiksalakcinni
gider gitmez arkamdan neler olmuş neler :umursamaz:
:roflol::roflol::roflol: ceylinden haber var kızlarrr .... operasyon tamam galiba kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin canım tekrar seni aramızda görmek harikaazemuszemus
eee nerede kalmıştık sempatiksalakcinni
soda operasyonu zaferle sonuçlanmıştır ilgililenlere duyurulur guclubacismile
Acıgül o lavaş şimdi ne halde merak ettim:)
Şişkin mi hala öyle..
wwaaaooowwww akannehirakannehir harika olmuş canım ya elleine sağlık çok şık görünüyor..
Wawww harika gorunuyorda
resim azcik daha buyuk olsaymis net gorurduk
ellerine saglik canim
harika bir iftar sofrasi cikmis ortaya
Filizim ellerine sağlık,harika görünüyor hepsi..
Yiyenlere bol bereket,şifa,muhabbet ola..
Ceylinisi:*
Aynen ben de sendenim hiç öyle kollarını bağlayıp,kaşlarını çatma:) Kıyamam..
Yaşasın Soda Kardeşliği
Bugün malesef fazla kaçırdık,Sempimize demiştim yuvarlanmak üzereyim kedi gibin,göbüş üstü.
Neden böyle oldu bilemedim..
filizim her ne kadar bugün burnuma kadar yemiş olsamda,
sofran gözüme çok cazip geliyor, herşey çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık vereliniortak
valla yiyeli2 gün oldu nerelerdedir Allah bilir :roflol::roflol::roflol: ramazan gireli müthiş göbek yaptım hee:CüvCüv::CüvCüv: ama içi boşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 lavaşta göbücüğümün biryerlerindedir kesinsırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3
İki gün mü amanın ben şimdi yaptın da ekledim sandımdı:kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bacım bugun varya sen beni krizlere soktun.. önceki gün yapmıştım:roflol::roflol::roflol: ayyy zaten önümde 6 aylık bebe kadar göbek var ben gülerken oda hoplayacam diye helak oldu zavallım :roflol::roflol::roflol:
Evet büyüğü daha hoş olmuş gerçekten..
Mönü neydi ?
Bu arada tam 6 kişilik masa!
Haydi kurulalım ! :))