''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

çok geçmiş olsun canım babana acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun canım. neden etmeyelim. Allah acil şifalar versin inşallah.bu mübarek gün hayırlara vesile olur inşallah

Allah razı olsun
bu arada spazm degıl kalp krızıymıs balonla acmıslar bır damar tıkanmıs
valla yerdemıyım gokte mı bılmıyorum
Allah razı olsun

reyyan_06 canım babana çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur...

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızın kabulolması dileğiyle...reyyancım geçmiş olsun.babana acil şifalar inş.
bu akşam iftarda misafirim vardı.menüm
mercimek çorbası
pilav
biber dolması
közlenmiş jırmızı biber
yeşil faülye
tavuk patates kızarttım
salata ve meyva suyu

iyi aksamlar nasilsiniz
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun
allahim bu guzel gecede yapilan dualarinizi kabul etsin insallah
reyyancim babacigina gecmis olsun ,bol bol dua edin bu guzel gecede ,insalah tez zamanda iyilesir

hafta ici calisiyorum hafta sonunu dort gozle bekliyorum
ee hafta sonu geliyor cumartesi ayri calisiyorum ,bir pazar kaliyorki ,dusunun tam bir haftalik ev temizligi okadar yiginla utu ,tabi alis veris ,onlari yerlestir
sabah kalktigimdan beri daha yeni oturdum hemen yazim dedim ,sonra dus al yat ise git :)

bugunki menume gelirsek
cacik
coban salata
ton balikli,bezelyeli vemisirli salatas
kiyamali beyaz patlicanli dilme
renk renk biberli tavuk sote
karisik meyveli komposto
dunden incir uyutmasi

veee turk kahvemiz

tatlı olarakta dünden revanim vardı.tam evimin karşısında pastane var sıcacık lokma yapıyolar.ordan lokma aldım :))

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızın kabulolması dileğiyle...reyyancım geçmiş olsun.babana acil şifalar inş.
mercimek çorbası
pilav
biber dolması
közlenmiş jırmızı biber
yeşil faülye
tavuk patates kızarttım
salata ve meyva suyu

iyi aksamlar nasilsiniz
hepinizin kadir gecesi mubarek olsun
allahim bu guzel gecede yapilan dualarinizi kabul etsin insallah

hafta ici calisiyorum hafta sonunu dort gozle bekliyorum
ee hafta sonu geliyor cumartesi ayri calisiyorum ,bir pazar kaliyorki ,dusunun tam bir haftalik ev temizligi okadar yiginla utu ,tabi alis veris ,onlari yerlestir
sabah kalktigimdan beri daha yeni oturdum hemen yazim dedim ,sonra dus al yat ise git :)

bugunki menume gelirsek
cacik
coban salata
ton balikli,bezelyeli vemisirli salatas
kiyamali beyaz patlicanli dilme
renk renk biberli tavuk sote
karisik meyveli komposto
dunden incir uyutmasi

veee turk kahvemiz

canım dilmenedir bilemedim? bide incir uyutması nasıl oluyo merak ettim?

mercimek çorbası
pilav
biber dolması
közlenmiş jırmızı biber
yeşil faülye
tavuk patates kızarttım
salata ve meyva suyu

tatlı olarakta dünden revanim vardı.tam evimin karşısında pastane var sıcacık lokma yapıyolar.ordan lokma aldım :))

seninde mubarek olsun canimŞeniz
menun harika ama biber dolman varmis pilav neden yaptink, birinden birisi olsa yeterliydi bence

demek evinizin karsisinda pastane var haaa, ne kadar sanslisin ,herseyi tazecik liyosun oh ne guzel
hemde lokma yediniz oyle mi cokacimcoook

canımya tavuk pilavsız olmazki:)))biber dolmam zaytinyağlıydı.kuşüzümü koydum yani soğuk servis yaptım.evet karşımda pastane var çok şanslıyım oyönden.bide yaptıkları çok taze oluyo.lokması enfes ramazandan sonrada yapmaya devam eerlermi bilmiyorum ama ramazanda bolca yedim sıcak sıcak.evde yaptım bir kere düşürremedim.

dilmenin görüntüğsü çok güzel eminim tadıda harikadır.ben patlıcanın her türlüsünü severim.bu tarifide en kısa zamanda denicem inş.

canımya tavuk pilavsız olmazki:)))biber dolmam zaytinyağlıydı.kuşüzümü koydum yani soğuk servis yaptım.evet karşımda pastane var çok şanslıyım oyönden.bide yaptıkları çok taze oluyo.lokması enfes ramazandan sonrada yapmaya devam eerlermi bilmiyorum ama ramazanda bolca yedim sıcak sıcak.evde yaptım bir kere düşürremedim.

tavugu unuttum canim :) ne yapsan olur iste ,zaten surda nekalddi razmanin bitmesine

amaannn ne gerek var evde yapmaya git tazecik al al ye oh ne guzel
heralde ben olsam gunluk alirdim

bende öyle günlük alıyorum zaten.zaten bu ramazan yediğim tatlılar yüzünden aldığım kiloyu nasıl vercem bilmiyorum.artık ramazandan sonra tatlı olayına biraz dur deme vakti geldi.ama ramazan sonuna kadar sizin evrdim kendime:)))

aynen canim bend kilo aldim ,nasil verceksem diye dusunuyorum

burda cok gec yiyoruz
yedikten bikac sonra yatiyoruz
yemekler tatlilar su bu derken ,masllah oldum valla
insallah veririz fazlaliklari
gerci bende baya verilcek var fazlalik :)

evt iftyar geç olduğu için oluyo. gerçi ben iftardan sonra da yemeye devam ediyorum sürekli.şimdide kaju yiyorum.bu çerez işide böyle bişey başlayınca bırakamıyorum sonnunu görmeden))

evt iftyar geç olduğu için oluyo. gerçi ben iftardan sonra da yemeye devam ediyorum sürekli.şimdide kaju yiyorum.bu çerez işide böyle bişey başlayınca bırakamıyorum sonnunu görmeden))

afiyet olsun canim
ben yemek yedimmiydi tikanip kaliyorum fazla yiyemiyorum
sen iyi yiyormusun ve hemde en yaglisindaan :jeyyar: masallah san yarasin yarasinkaydirigubbakcemile3

Ben yarın iftara ne yapsam karar veremiyorum bir türlü ya....

yaramasın yaaa.(( ramazana sonuna kadar izin .artık bayramıda çıkarırım.sonrasında kaçamaklara son.ee bu kadar yemenin birde vermesi olmalı

herkesin kadir gecesi mübarek olsun
gönüllerdeki dilekleri, istekleri hayırlısıyla,
bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim kabul etsin :Saruboceq:

reyyancım babacığına çok geçmişler olsun
rabbim şafi adıyla şifa olsun :Saruboceq:

geçmişi fazla okuyamadım biraz yorgunluk var
misafirim vardı bu akşam biraz önce gittiler
bende ancak elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıcam
özel günümdeyim elimden fazla birşey gelmiyor
rabbim bizleride inşallah ibadeti,ameli,duası makbul olanlara katsın
o şekilde, dergah-ı izzetinde kabul eylesin :Saruboceq:

misafirlerimin kapıdan çıkana kadar beğenisini belirttikleri menüm ise şöyle;

çekirdeğini çıkarıp içlerine ceviz koyduğum hurma ve kayısı
mantılı yeşil mercimekli çorba (yoğurt terbiyeli)
z.yağlı fasülye
köz patlıcan salatası (yoğurtlu)
köz kırmızı biber salatası
mevsim salata
yufkalı şiş köfte
bulgur pilavı
kremalı fırında patates
cevizli tepsi kadayıf
ve sonrası çay ve karışık çerez tabağı

ve bol muhabbet,sohbet ve çocuk oynaşma sesi kaydirigubbakcemile3

Bu muhtesem görüntüye bittim ben.Fena oldum.Nasil harika bisey bu yaa.Hic bunu görmemistim de denememistim de.Burada görünce hemen google da arastirdim veeeeee kararimi verdim.Bayrama oktay ustanin verdigi midye tatlisi trifini yapicam innnnsallah.Bunn mutlaka yapmaliyim yoksa bir taraflarim sisecek.

Ceylinnaz cok tesekkür ederim sana.Iyiki bunu gördüm.Insallah tadida güzel olur.Yapinca koyarim fotosunu.:icecream:

azericim madem bu tatlıyı denemeye karar verdin bir iki püf belirteyim o zaman
şimdi bu tatlının hamurunda azda olsa yaşmaya var maya olayı tatlıyı biraz yumuşatıyor bböyle şöbiyet gibi,eğerki tatlıyı yumuşak sevenlerdensiniz bu tarif tam size göre
ama eğerki kıyır,kıyır tatlımız olsun derseniz maya yerine kabartma tozu denenebilir
ben bir sonraki yapışımda kabartma tozuyla deneyecem
ama her halükarda tatlı enfes oluyor yerimseniben

Back
X