Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
benim yarına iftara misafirlerim gelcek ama ben şimdiden düşünüyorum kara veremdim.
bana hem özel hemde güzel bir menü hazırlamama yardımcı olurmusunuz
bugunbısye yapmadım misafırlıge davetlıyız![]()
mercimek çorba
hünkar begendı pilav eslınde
salata mevsım
tursu
renklı salata patateslı kırmızı lahana havuclu yogurtlu
tatlı sadrazam lokumu (begenerek yaptım ve gelenlerın yokmu bırdaha dıyerek ıstedı bı tatlıdır)
ıcecekler
teşekkür ederim verdiğin tarifler için ama daha önce denemediğim tarif hünkar beğendi.bir bakayım netten yapalırsem olabilir.
ama başka ne olabilir ki?
Canim once hangi corbayi yapacagna karar ver domates mercimek yada ayran corbasi olabilir. Sonra ana yemege karar ver. Mesela Sulu kofte yapabilirsin sonra firinda tavuk yap pirinc pilavi yaninada. Ortaya da salata karpuz ve hazir alacagin yada kendin yapabilecegin bir tatli olabilir. Sekerpare yada revani yapabilirsin kolay bence.
aslında tam olarakta benim aklımdan geçen menüyü yazmışsın .bende yoğurt çorbası sulu köfte fırında tavuk pirinç pilavı salata cacık taylı gibi düşündüm ama birbirlerine yakışırmı yada basit bi menümü diye kararsız kalmıştım sizce ne dersiniz böle iyimi yoksa yanına bişilermi eklesem
Olur canim neden olmasin yogurt corbasi yapcaksan cacik yapma ama baska bisi yap. Suslersin tatliyla kavun karpuzla. Olmadi fazladan biber dolmasi yada yaprak sarmasi yapabilirsin ortaya. Guzel bir menu Allah kabul etsin simdiden. Yemegin basiti olurmu emek verip yapiyorsun niyet onemli. Bu menuyle agirlayabilirsin.
teşekkür ederim canım öle tabi önemli olan niyet.allaha çok şükür bize böle nimetler verdiği için allah olmayanlarada versin.
hım denemdınse bısye dıyemem canım ama artık dıger yemekler klasıklesdıgı ıcın ben yenı syelerı yapıp yedırmeyı sevıyorum kıme gıtsek standart ızmır kofte mercımek corba pılav fırında tavuk tarzı ınsna degısık seyler arıyor![]()