Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamki menümün bir kısmı
Mercimek çorbası
Sütlü irmik tatlısı,
Birde bulgur pilavı düşünüyorum
Ama yanına ne yapayım karar veremedim
Tavuk sote düşünmüştüm ama bu batlıcann tava- patates tava aklımı oynattı :bbo: :bbo:
bunları görünce tavuk sote çokbi yavan geldi :1closedeyes:
Canım bu menüyü yedikten sonra çok şişkinlik olmaz mı?
Mercimek çorbası zaten yemek gibi, yoğun oluyor.
Bulgur da şişiyor insanın midesinde..
İrmik de aynı hesap..
Sığınamazsınız valla :1shok:
Hiç tikkat etmemiştim hakketten , hepsi bulgurlu gibi olmuş,kaydirigubbakcemile3
mercimek çorbası oğluşlar için ,büyük oğlum herşeyi yemiyor
pilv ; aslında pirinç pilavı yapcaktım ama, kendimce pirinç pilavını az yapmaya onun yerine bulguru tüketme kararı aldım ..bulgur hem tok tutuyor ,hemde kan şekerini dengeliyor..geçen sahurda yedim üstelikde biraz rahatsız ediyor ama gündüz gerçekten bayağı tok tutuyor. Ama şimdi vaz mı geçeyim dersin, hakketten bende gaz problemide olur ölürüm valla :kedi: :kedi: :kedi:
kızlar bana bu akşam için yardım eden olmayacak mı?cokacimcoook
slm kızlar, dün yazmıstım burada okudugum şehriye salatasını deneyeceğim akşam diye. çok hoş oldu, herkes de beğendi. yalnız ben içine küçük küçük kornişon da doğradım, baya yakıştı. tavsiye ederim. :1closedeyes:
Çorbayı değiştirebilirsin belki.. Şehriyeli çorba, yoğurtlu çorba, domates çorbası ( şimdi tam domates mevsimi)...
Bi de bulgur pilavının içine tavuk eti koyuyorum ben. o zaman yanına tekrar et yemeği istemiyo.
Bi de patlıcanlı köfteye imrendiğini yazmışsın ya, közlenmiş patlıcanı da yoğurtla karıştırıp salata şeklinde servis edebilirsin. Hem et kadar ağır olmaz hem de kalsiyum tüketmiş olursunuz. Ya da soğan, domates, biber kavurup patlıcanın üzerine sos yapabilirsin. Öyle de çok hafif ve lezzetli oluyo..
ben bu salatayı misafirlerimede hazırlıyorum ufak kaselerde ikram ediyorum yanlız içine, ölçüsüne göre 1 veya 2 havucu rendenin ince tarafından rendeliyorum ,dereotu ve sarımsak tozuda koyuyorum gerçekten çokgüzel oluyor hele yaz için(dolaptan çıkarıp serin serin yemesi güzel oluyor) dolapta 2-3 gün durabilir durunca dahada lezzetleniyor
sağol canım ,fikirlerin için a.s.
çorbamı ve tatlımı çocuklar için zaten yapmıştım yasakkelime
Bende tavuk sote ile pirinç pilavında karar kıldım,yoğurt zati her ögünde mutlak tüketiriz
Ah canım güzel söylüyorsunda benim koca onları yemekten saymazzz. illaki bir ana yemek ister.klava: . yoksa ben daha çok severim kızartmalardan ziyade közlenmiş şeyleri a.s
bugünki menüm
tutmaç çorbası
patatesli köfte
pilav
salata
tatlı kocacım alcak
Dirilmiyo mu şehriyeler 2-3 gün durunca? :uhm:
Çorbayı değiştirebilirsin belki.. Şehriyeli çorba, yoğurtlu çorba, domates çorbası ( şimdi tam domates mevsimi)...
Bi de bulgur pilavının içine tavuk eti koyuyorum ben. o zaman yanına tekrar et yemeği istemiyo.
Bi de patlıcanlı köfteye imrendiğini yazmışsın ya, közlenmiş patlıcanı da yoğurtla karıştırıp salata şeklinde servis edebilirsin. Hem et kadar ağır olmaz hem de kalsiyum tüketmiş olursunuz. Ya da soğan, domates, biber kavurup patlıcanın üzerine sos yapabilirsin. Öyle de çok hafif ve lezzetli oluyo..