Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim burda bende yeni ogrendim sogan corbasi cok guzel oluyo ama tam tarifini bilmiyorum o gun arkadasttan alcaktim unuttum onu yapabilirsin:1hug:günaydın kızlar bende bugün
türlü ve pilav yapıcam
çorbaya karar veremedim :uhm:
canim burda bende yeni ogrendim sogan corbasi cok guzel oluyo ama tam tarifini bilmiyorum o gun arkadasttan alcaktim unuttum onu yapabilirsin:1hug:
bugun malum gunumden sonra ilk orucum
cok aciktim simdiden deeeee
aksama ne pisircem bilmiyorum
sadece bi mercimek corbam var
artik buraya baka baka fikir olustururum heralde
bugün ben de cok acıktm nedense gözumün önunden yemekler gecıyror
ama değişik pratik seyler olsun istiyorum kalorisi fazla olmayan ama lezzetli:sinifsinif:
yoğurt çorbası yeni bitti...şehriyeli süt çorbası yapabilirim güzel oluyor yada patates çorbası hiç denemedim ilk kez deniycem
Pınarcım mücver gerçekten güzel görünüyor çokta seviyorum a.s ama malesef yaptığım iki denememde fiyaskoyla sonuçlandığı için artık yapmama kararı aldım![]()
:çok üzgünüm:
oyyyyyyyyy mücver cektı janımmmm
Ahhh tam bana göre bir topikmiş, yeni görüyorum.
Bizim sahur menümüz pek değişmez, genelde aynıdır.
Kahvaltı yaparız.
Peynir ,zeytin ,bal ,reçel , yumurta ,salatalık,domates ,sucuklu omlet vs.
Meyvelerdende üzüm eksik olmaz.
Bugün iftar menüm ;
Tarhana çorbası ,
Zeytinyağlı yeşil fasülye,
Domates soslu et köfte,
Fırında patates,
Pirinç pilavı ,
Salata,ayran,
Kızlarım ayran içmiyorlar ama elimden geldiğincede kola almıyorum,çocuklarım içmesin istiyorum.Çok seyrek alıyorum.
canim burda bende yeni ogrendim sogan corbasi cok guzel oluyo ama tam tarifini bilmiyorum o gun arkadasttan alcaktim unuttum onu yapabilirsin:1hug:
bugun malum gunumden sonra ilk orucum
cok aciktim simdiden deeeee
aksama ne pisircem bilmiyorum
sadece bi mercimek corbam var
artik buraya baka baka fikir olustururum heralde
oooooo daha 7 saat var valla bol bol zaman var dusunmeye
dun bahceden geldim ,baya seyler topladim ,kabak,yesil fasulye,dolma biber,normal biber,domates, of baya var onlarla ugrasicam daha bugun
ysil fasulye esim sevmez dolma biber esim sevmez, kabak hic sevmez
artik birisini mecbur yapcam
sempatiqm elindeki malzemelerle muhteşem çin böreği olur..gerçekten harika bir tadı var o böreğin..
borek tarzi bisey yapmam cunku yenmez vallabi ze bi corba yetiyoda iste mutlaka biseyler yapiliyo
ama senin mucveri yapmayi dusunuyorum
canim citir soan halkalari libyanann tarifi vardi ,ama ben hic yapmadim aslinda bende yapmak istiyorym
merhaba hanımlar
bi kaç gündür yoktum
misafirlerimi ağırladım
bu akşamdan onlardan kalanları yicez iftara
sadece salata yapıcam
allah sofralarımızdan bereketi eksik etmesin.
canım benim..çin böreğinin tarifini nerede bulabilirim?...kolay bir börek mi ayrıca....şu an çok aç ve susuzum...zor bir börek yapabilecek halim yok yani canım...eğer kolaysa ben de yapabilirim az sonra...
hadi balım kalkışta bi mücver yap akşama..
: