- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var misafirim gelecek hafta içi içli köfte yapıcam sulu analı kızlı yani yanına kayısı hoşafı ayran ve mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum fakat ne eklesem bi hoşafla olmaz salata gitmes pilav olmas mantı olmas napsam bi akıl verin
pinarcim tavsiyeler icin cok tesekur ederim cumartesi menum cok kabarikti yazmak isterdim ama zamanim yok bugunde misafirim var cabuk olmam lazim
menum bugun
zebze corbasi ustun kitir ekmek yaptim
imam bayildi
kadin budu
icli kofte
pilav sehriyeli
birde sigara boregi yapcam
yogurtlu havuc salatisi
birde akdeniz salatasi
menum nasil kizlar
sarmayi unutum yazmayi
kizlar ben kaciyorum ancak yetistiririm
herkezi n orucunu allah kabul etsin
Arkadanda börek servis et.Yani senin menü bence mercimek çorbası( yanına azıcık salata yap sofra zenginleşir) analı kızlı yanına ayran ve herhangi bir börek yap hem kayısı hoşafıyla güzel gider. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
misafirin mi vardı bozo;bende düşünmekten yoruldum..saat kaç oldu ama tık yok;valla bir kısır yapıp oturup yicez eşimle en mantıklsı bu herhalde..
libyanacım patlıcan közlemek istemiyorum:)
yemek olabilir..ama et yemiyorum ben;parça etli asla yapamam..
karnıyarık düşündüm;kıymayı eşim kavurur..ama nasıl olur bilmiyorum..eşimde ete bayılır..onu mutlu etmek isttiyorum..kıymayı zor da olsa ayıklayarak falan yiyorum..
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var misafirim gelecek hafta içi içli köfte yapıcam sulu analı kızlı yani yanına kayısı hoşafı ayran ve mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum fakat ne eklesem bi hoşafla olmaz salata gitmes pilav olmas mantı olmas napsam bi akıl verin