Sahura kalkmadim diye bağırmalar

22 yaşında böyle bir hayatimi kendine reva görüyorsun gerçekten....git birine yatılı hizmetçilik yap kocanın aldığı maaşın kaç katını verirler sana ... Ben çalışıyorum ve bizim evde böyle bir tartışma söz konusu dahi olamaz, eşimle birlikte yaparız herşeyi hatta hafta içi çoğu zaman o yapar çünkü ben yorulur uyurum. Haftasonuda ben ona özen gösteririm ama .

Yumurta ve pogaca ile sahur mu olur iki tabak yemek hazirlamaliydin sizi haksiz buldum
Milyon senedir sahurda kahvalti yapin, yemek yiyecekseniz çorba gibi hafif şeyler olsun diyor beslenme uzmanları. Ama tabii dinlemeye ne gerek var. Sen prenseslerin annesisin ne de olsa. O kadar işte senin için.

Oooo ben bi fikrimi söyledim de neler neler dediler. Ama günlük hayatta da var benim dediğim doğru diyen yobazlar takılmayın çok
"Kocan hakli, sahur ince çizgisidir, hasta olsan bile hazırlayabilirsin, ben koronayken bile yaptim." diye sen aydın; sana "bu yaptığın doğru değil" diyen biz yobazız yani?

Milyon senedir sahurda kahvalti yapin, yemek yiyecekseniz çorba gibi hafif şeyler olsun diyor beslenme uzmanları. Ama tabii dinlemeye ne gerek var. Sen prenseslerin annesisin ne de olsa. O kadar işte senin için.

Aaa bu üye o muydu? Bende boşuna sinirlenmişim yazdıklarına. Dikkate almaya değmezmiş.

Mutlaka elinizin altında bir meslek olsun. Dediğim gibi erkeklere maddi açıdan hiç güvenilmez öyle bir değişirler ki ya da gerçek yüzlerini gösterebilirler.

"Kocan hakli, sahur ince çizgisidir, hasta olsan bile hazırlayabilirsin, ben koronayken bile yaptim." diye sen aydın; sana "bu yaptığın doğru değil" diyen biz yobazız yani?
Kendimin aydın olduğunu söylemediğim için bana demediniz büyük ihtimalle. Ama şu açıdan aydın olabilirim kendi fikrim dışında ki fikirlere saygısızlık yapmadığım için ever Aydın olabilirim. Ama bu sizin yobazlığınızı değiştirmez

Olur mu, bunu erkeklerin eksiklikliği olarak görmüyorlar ve yaptiklari işleri görev saydıkları için kişisel tatmin yaşıyorlar. Ben oldum, harika bir eşim, kocamı eve bağlıyorum gibi.
Ulan pamuk musun nesin ben kocamı anlatıyorum diye kızıyorlar bazen çalısmıyorum bende ama hiç öyle görev tanımımız yok bak yemeği yedik çay yaptım benim iş bitti gerisi benimkinin işi bi bıcağın ucunda elma uzatmiyor bana

Her ailenin dinamigi farklidir. Eşlerden birisi calisiyorken digerinin ev islerini yapmasini ben normal karşılıyorum. Hayat müşterek sonuçta. Bu konu içinde ayni seyi düşünüyorum. Ancak sorun kaba ve saygisiz davranilmasi. Hasta iken kapilari carpip trip yapilmasi. Dort dortluk hizmet beklenmesi. Kimsenin bunu yapmaya hakki yok, kimse kimsenin sahibi degil. Cok incitici bir davranış. Evlenince 7/24 hizmet garantisi vermiyoruz.
Esinizin beceremiyor olmasinin sebebi ona hic sorumluluk vermemis olmanizdan kaynaklaniyor. Yetiskin bireyler karnini nasil doyuracagini bilir. Allah korusun ameliyat olsaniz, hasta olsaniz, eşiniz karnini doyuramayacaksa ne yapacak? Bence kotu gunler icin biraz sorumluluk verin, biseyler öğrensin

Ah yavrum. Kiyamam sana ben. Ah bazı erkekler gerçekten düşünemiyorlar. Mutlaka tepki koy. İstikrarli sekilde üstelik. Bakti bu kadin tepkisinden vazgecmiyor, ogrenecek, alisacak bir sekilde. Hakli olan sensin. Olayi kavgaya cevirme yeter. Tatli dil yilani deliginden cikarir derler.

Sizin adınıza üzüldüm kendi adıma sevindim iyi ki evlenmedim diye. Ben hala babamın prensesi gibiyim babam hazırlar kaldırır beni. El adamının kahrı çekilmez yaşınız da küçük keşke sevgili olarak kalsaymışsınız

Ya bunun ev hanımıyla çalışan kadınla ilgisi yok, böyle dangalak sen çalışsan nolur, maaş kartına el koymaya çalışır, yani ev hanımı olsam da çalışıyor olsam da ben reglken gece kalkmıyorum ben normalde de sahuru suyla yapıyorum zaten, uyku sana tatlıysa bana da tatlı annen miyim ben senin. Bu yüzden bana bu kadar bağırırsa da kafasını kırarım onun.

Ki bizim kayınvalide yakın kızımı da kocamı da oraya yolluyorum sahura, şu ahir ömrümde kayınvalideme attığım tek kazık bu , idare ediyor o da.

Ben babamın prensesi hiç olmadım :) küçükken annemle babam ayrı yaşamaya başladı içki kumar ailesinden daha cazip geldi yani sorunlu ailem vardı :)

Eşin madem bukadar geriliyor sinirli kendine iki lokma hazirlayamiyor su içip yatsaymis geri. Umrumda bile olmaz. Eşimi sabah vardiyalarinda mesela ben uyandirmam kendi kalkar gider. Gece çocuk için çok fazla uyanıyorum oda farkinda. Bir kez dedi sabahları beni uyandirsan kahvaltı falan beklemiyorum da kapıdan ugurlasan falan diye. Bende dedim keşke sende bı kere uykunu bölüp çocuğa baksan bende yarım uykuyla çocuk susturmasam gecenin ortasinda. Bidaha bişey diyemedi. Susup haklıymış gibi davran saydım ertesi sabah uyanmadim diye aynı tepkiyi belki yine verirdi. Sağda solda sağolsun karım bı kere uykumu bölüp çocuğa baktirmiyor bana demesini biliyor. Sizde taviz vermeyin madem yemeden oruç tutamıyor. Kalksın yesin. Adama bak hazır pogcayi bile tabağa koyup ağzına goturemiyor

Oruc tutuyorsa kendine tutuyor. Hizmetçisi mi varmis, aksama kadar çalışıyormuş ! Calisacak tabi oturma organına güvenmiyorsa evlenmeseymiş. Bu şekilde tutulan oructan da ne hayir gelecekse, kalp kırmak ne kolay. Yaşın da cok küçükmüş ekonomik özgürlüğünü kazanıp, kurtulmaya bak

Sabahları bende hiç kalkmam cocugim da yok aslında ama sabahları hiç ses etmezdi ama sahura etti ya eşim polis memuru işinin stresine verdim ve burnundan getirdim bidaha aynı şekil davransın bak ne oluyor.

Elbette siz haklısınız calisiyorda olsa hastasıniz vallahi Allah insana merhamet verecek önce vicdan verecek Allah yardımcınız olsun

Sabahları bende hiç kalkmam cocugim da yok aslında ama sabahları hiç ses etmezdi ama sahura etti ya eşim polis memuru işinin stresine verdim ve burnundan getirdim bidaha aynı şekil davransın bak ne oluyor.
Hemen çocuk falan yapma. Biraz rahat takıl. İşi stresli olabilir ama sanada laf söylemesi normal değil kafanda yumusatma hemen olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…