- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Milyon senedir sahurda kahvalti yapin, yemek yiyecekseniz çorba gibi hafif şeyler olsun diyor beslenme uzmanları. Ama tabii dinlemeye ne gerek var. Sen prenseslerin annesisin ne de olsa. O kadar işte senin için.Yumurta ve pogaca ile sahur mu olur iki tabak yemek hazirlamaliydin sizi haksiz buldum
"Kocan hakli, sahur ince çizgisidir, hasta olsan bile hazırlayabilirsin, ben koronayken bile yaptim." diye sen aydın; sana "bu yaptığın doğru değil" diyen biz yobazız yani?Oooo ben bi fikrimi söyledim de neler neler dediler. Ama günlük hayatta da var benim dediğim doğru diyen yobazlar takılmayın çok
Milyon senedir sahurda kahvalti yapin, yemek yiyecekseniz çorba gibi hafif şeyler olsun diyor beslenme uzmanları. Ama tabii dinlemeye ne gerek var. Sen prenseslerin annesisin ne de olsa. O kadar işte senin için.
Mutlaka elinizin altında bir meslek olsun. Dediğim gibi erkeklere maddi açıdan hiç güvenilmez öyle bir değişirler ki ya da gerçek yüzlerini gösterebilirler.Aynen öyle biz zamanında yaptık hata ama düzeltmek için geç değil elime mesleğimi alınca eminim ki kıymetim.daha da artacak artmasa bile kapı orda güle gülesonuçta maaşım varken kendi ayaklarim üstündeyken ayrılık ne kadar koyabilir?
Kendimin aydın olduğunu söylemediğim için bana demediniz büyük ihtimalle. Ama şu açıdan aydın olabilirim kendi fikrim dışında ki fikirlere saygısızlık yapmadığım için ever Aydın olabilirim. Ama bu sizin yobazlığınızı değiştirmez"Kocan hakli, sahur ince çizgisidir, hasta olsan bile hazırlayabilirsin, ben koronayken bile yaptim." diye sen aydın; sana "bu yaptığın doğru değil" diyen biz yobazız yani?
UlanOlur mu, bunu erkeklerin eksiklikliği olarak görmüyorlar ve yaptiklari işleri görev saydıkları için kişisel tatmin yaşıyorlar. Ben oldum, harika bir eşim, kocamı eve bağlıyorum gibi.
Bir erkeğin herhangi bi konuda bir kadına bağırması zaten doğru değil o konuda hem fikiriz. Orada o adam zaten haklı. Ben sadece sorun buysa diğer açıdan adamda bi sıkıntı yoksa Karalar bağlayacak kadar üzülmesine gerek olmadığını söylemek istedim.
Korona olduğum dönem kocam bana kalk sahur hazırla da demedi. İlk gün baktım kendi beceremiyor ben kendim kalktım yaptım. Yani yaştayken de biraz zorlayıp kendimizi yapabiliriz geçici bir süreç sonuçta demek istiyorum.
belki bir çözüm önerisi olur diye. Yoksa buradan gaz verip akşam yine bir kavga yaşasınlar istemedim tölere edebilmesi için destek olmaya çalıştım.
Ah yavrum. Kiyamam sana ben. Ah bazı erkekler gerçekten düşünemiyorlar. Mutlaka tepki koy. İstikrarli sekilde üstelik. Bakti bu kadin tepkisinden vazgecmiyor, ogrenecek, alisacak bir sekilde. Hakli olan sensin. Olayi kavgaya cevirme yeter. Tatli dil yilani deliginden cikarir derler.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Ohh iyi yapmışsınAhhaha canım hemcinsimbende aynıyim bugün üstüme titredi kapıyı çarptım falan özür dilerim bidaha olmayacak prensesim vs.vs.
Hiç değil canım. Öküzlerle mücadele derneği kuracağım yakında.Buda öküzlüğün başka bir boyutu hoş birşey mi yani
Ben babamın prensesi hiç olmadım :) küçükken annemle babam ayrı yaşamaya başladı içki kumar ailesinden daha cazip geldi yani sorunlu ailem vardı :)Sizin adınıza üzüldüm kendi adıma sevindim iyi ki evlenmedim diye. Ben hala babamın prensesi gibiyim babam hazırlar kaldırır beni. El adamının kahrı çekilmez yaşınız da küçük keşke sevgili olarak kalsaymışsınız
İnşallah o günlerde gelecekHiç değil canım. Öküzlerle mücadele derneği kuracağım yakında.
Hanimlar paranızı kazanın keyfinize bakın.
Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Sabahları bende hiç kalkmamEşin madem bukadar geriliyor sinirli kendine iki lokma hazirlayamiyor su içip yatsaymis geri. Umrumda bile olmaz. Eşimi sabah vardiyalarinda mesela ben uyandirmam
kendi kalkar gider. Gece çocuk için çok fazla uyanıyorum oda farkinda. Bir kez dedi sabahları beni uyandirsan kahvaltı falan beklemiyorum da kapıdan ugurlasan falan diye. Bende dedim keşke sende bı kere uykunu bölüp çocuğa baksan bende yarım uykuyla çocuk susturmasam gecenin ortasinda. Bidaha bişey diyemedi. Susup haklıymış gibi davran saydım ertesi sabah uyanmadim diye aynı tepkiyi belki yine verirdi.Sağda solda sağolsun karım bı kere uykumu bölüp çocuğa baktirmiyor bana demesini biliyor. Sizde taviz vermeyin madem yemeden oruç tutamıyor. Kalksın yesin. Adama bak hazır pogcayi bile tabağa koyup ağzına goturemiyor
Elbette siz haklısınız calisiyorda olsa hastasıniz vallahi Allah insana merhamet verecek önce vicdan verecek Allah yardımcınız olsunKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Hemen çocuk falan yapma. Biraz rahat takıl. İşi stresli olabilir ama sanada laf söylemesi normal değil kafanda yumusatma hemen olayıSabahları bende hiç kalkmamcocugim da yok aslında ama sabahları hiç ses etmezdi ama sahura etti ya eşim polis memuru işinin stresine verdim ve burnundan getirdim bidaha aynı şekil davransın bak ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?