Sahura kalkmadim diye bağırmalar

5 yaşında çocuk mu kalksın kendi hazırlasın oruç bile değilmişsin kalkmak zorunda değilsin tabii. Ayrıca böyle bağırıp çağırınca oruçları kabul mu oluyor kalp kırmak eşe bağırmak daha mı az önemli ibadetten oruçtan?

N ehatasi
Ne hatası. Gerçekten insanlara dini güzel öğretelim okadar istyrm ki evlatlarına güzel dinimizi öğretmeyi biri karnimda biri dört yaşında ikiside oğlan rabbim eşinize hidayet versin. Size bağırıp kalp kırdı eee aldığı günah ne oruç ne..... Eşim oruc tutuyor ben tutmuyorum gebeyim haberim bile yok uyanır kahvaltınızı hazırlar Allah kabul etsin. Bende iftarda elimden geldigince bişey yaptm ne yapsam itiraz etmez. Allah ondan razı olsun sizinkileri gördükçe vallah şok oluyorm

Sahurdan sonrasini okumadim

Evet böyle hanzoyla evlendiğin için sen hatalısın.
Yaşın küçük falan demeyeceğim ben de 21 yaşında evlendim. Ama bana böyle davranan birinin yanında 1 dk durmam

Erkekler çalışınca görevini tamamladığını düşünüyo. Zaten poğaça yapmışsınız, üstelikte rahatsızmışsınız. İyi günde kötü günde diye söz verildiğini unutuyorlar. Kalp kırarak tutulan oruç diyip susuyorum

Bunu yapacağına hiç inanmıyorum maalesef. Yarın kuzu kuzu gelir sende affedersin gibime geliyor

Görücü usulü ile evlendiniz sanırım sizin yaşınız çok küçük eşiniz kaç yaşında?
Yanlış kararlar verip bu yaşta bir öküz ile evlilik yapmışsınız malesef bari çocuk yapmayın korunun.

Tatlı su müslümanı, şimdi kabul olur orucu artık aynen.

Tam bir öküzle evlisiniz diyecektim ama vazgeçtim. Siz, Allahtan korkmayan biriyle evlenmişsiniz, oruç tutmayacaksanız kalkmazsınız, hazırlar sahurunu zıkkımlanır tamam işte neyin tantanası yani.

Başka konularda da böyle mi?

Tek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.
Ama yapmıyor olmanız da onun bağırmasını gerektirmez. Bilemedim.
Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)

Çok üstüne gitmişsiniz eli kolu kırık yada kötürüm olmuş bir kacanın. Aksi halde siz hastayken mutfağı öyle bırakmaz zıkkımlanacağı yemeği hazırlar üstüne de size iyi gelecek bir şeyler yapardı. Bu hayvandan bozma güncellemesi yarım kalmış organizmaları neden koca yaparsınız. Ezdirme kendini hele hele gurbette üstüne 2 kat fazla titremesi gerekirken seni üzen bi oduna hiç taviz verme.

koronayken kalkıp sahur hazırladın ve iyi adam öyle mi. Elleri yok mu kocanızın. allah şifa versin o zaman

Eşiniz hödük..

sen neden hatalı olucaksın eşin hatalı sen kalkınca yesin diye poğaçada yapmış koymuşsun böylelerini görünce eşime şükrediyorum bende 22 yaşındayım şimdi ben sahur hazırlıyosam oda sobayı falan yakar adetliyken falan hiç beni kaldırmazdı bile helede kenarda bişeyler varsa kalkar yer suyunu içer yatar beni hiç öyle zorlamaz sağolsun olması gerekende bu hayat müşterek biraz anlayış göstermesi gerek

eşinizden eminsiniz dimi? emin değilseniz bunu yaparken iyi düşünün
Allah korusun orucu bahane edip dövüp sövmeye kalkmasın birde
akıllı hareket edin

bu arada eşiniz harbi hödük.. bir zahmet sahurunu hazırlayıversin.. haklısınız

Bunu yapmak yerine güzelce konuşun ve bu durumun sizi ne kadar yıprattığını anlayışlı olması gerektiğini söyleyin, polisler genelde aşırı stresliler , eşiniz yanlış yapmış ama bunu eşinize misilleme yaparak asla çözemezsiniz aksine evliliginizi devam edilemez hale getirirsiniz, ha boşanmak düşüncesindeyseniz o zaman başka, eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz...

Eşinizin saygısızlığından bağımsız olarak dile getiriyorum şu gurbet ve senin için gurbetteyim olayını ben pek makul ve mantıklı bulamıyorum. Neticede insanlar evlendikten sonra aile oluyorlar. Senin için şunu yaptım senin için buraya geldim gibi düşünceler dile gelmese bile içten geçen bu düşünceler pek etik değil bence ; çünkü sonu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…