- 17 Kasım 2022
- 2.733
- 5.491
- 88
- 31
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
5 yaşında çocuk mu kalksın kendi hazırlasın oruç bile değilmişsin kalkmak zorunda değilsin tabii. Ayrıca böyle bağırıp çağırınca oruçları kabul mu oluyor kalp kırmak eşe bağırmak daha mı az önemli ibadetten oruçtan?Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Ne hatası. Gerçekten insanlara dini güzel öğretelim okadar istyrm ki evlatlarına güzel dinimizi öğretmeyi biri karnimda biri dört yaşında ikiside oğlan rabbim eşinize hidayet versin. Size bağırıp kalp kırdı eee aldığı günah ne oruç ne..... Eşim oruc tutuyor ben tutmuyorum gebeyim haberim bile yok uyanır kahvaltınızı hazırlar Allah kabul etsin. Bende iftarda elimden geldigince bişey yaptm ne yapsam itiraz etmez. Allah ondan razı olsun sizinkileri gördükçe vallah şok oluyormKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Sahurdan sonrasini okumadimKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Evet böyle hanzoyla evlendiğin için sen hatalısın.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Bunu yapacağına hiç inanmıyorum maalesef. Yarın kuzu kuzu gelir sende affedersin gibime geliyorDile getirmek ne demek burnundan getiricem.oruclu diye kiyamiyorm ama kiyicam dünden hazır yemek var zaten ısıtsin yesin ben iftar vakti arkadaşıma giderim Kudursun.. papuç bırakacak kadınlardan olmayacam. Beni ezmesine izin vermicem
Tek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
Çok üstüne gitmişsiniz eli kolu kırık yada kötürüm olmuş bir kacanın. Aksi halde siz hastayken mutfağı öyle bırakmaz zıkkımlanacağı yemeği hazırlar üstüne de size iyi gelecek bir şeyler yapardı. Bu hayvandan bozma güncellemesi yarım kalmış organizmaları neden koca yaparsınız. Ezdirme kendini hele hele gurbette üstüne 2 kat fazla titremesi gerekirken seni üzen bi oduna hiç taviz verme.Olmaz. Ya ben bulaşığı halledemedim kemiklerimin ağrısından mutfak öylece duruyor yine dedim uyanamazsam kenara pogca yapayım kalkar ısıtır yer . Canım öyle yandı ki bagirmasina alışık değilim bide kapı carpmalar falan zaten annemi özledim bunun da verdiği öfkeyle sinir boşalmasi yaşadim birine anlatamıyorum bari buraya yazayım biraz geleyim kendime dedim
koronayken kalkıp sahur hazırladın ve iyi adam öyle mi. Elleri yok mu kocanızın. allah şifa versin o zamanTek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.
Ama yapmıyor olmanız da onun bağırmasını gerektirmez. Bilemedim.
Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
Eşiniz hödük..Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
sen neden hatalı olucaksın eşin hatalı sen kalkınca yesin diye poğaçada yapmış koymuşsun böylelerini görünce eşime şükrediyorum bende 22 yaşındayım şimdi ben sahur hazırlıyosam oda sobayı falan yakar adetliyken falan hiç beni kaldırmazdı bile helede kenarda bişeyler varsa kalkar yer suyunu içer yatar beni hiç öyle zorlamaz sağolsun olması gerekende bu hayat müşterek biraz anlayış göstermesi gerekKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
eşinizden eminsiniz dimi? emin değilseniz bunu yaparken iyi düşününDile getirmek ne demek burnundan getiricem.oruclu diye kiyamiyorm ama kiyicam dünden hazır yemek var zaten ısıtsin yesin ben iftar vakti arkadaşıma giderim Kudursun.. papuç bırakacak kadınlardan olmayacam. Beni ezmesine izin vermicem
Bunu yapmak yerine güzelce konuşun ve bu durumun sizi ne kadar yıprattığını anlayışlı olması gerektiğini söyleyin, polisler genelde aşırı stresliler , eşiniz yanlış yapmış ama bunu eşinize misilleme yaparak asla çözemezsiniz aksine evliliginizi devam edilemez hale getirirsiniz, ha boşanmak düşüncesindeyseniz o zaman başka, eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz...Dile getirmek ne demek burnundan getiricem.oruclu diye kiyamiyorm ama kiyicam dünden hazır yemek var zaten ısıtsin yesin ben iftar vakti arkadaşıma giderim Kudursun.. papuç bırakacak kadınlardan olmayacam. Beni ezmesine izin vermicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?