• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi bi olay ya çıldırmamak elde değil..

Aynen fesatız, hiç hayat tecrübemiz yok bizim. Sen yoksan da kocan var ben geleceğim diyen kadın über masum, 0-5 yaş arası olduğu için de ev sahibinin evde olup olmadığı onun için bir anlam ifade etmiyordur.

Kv öz yada üvey anne hükmünde... Midem bulandı bazı yorumları okuyunca,çok çirkin düşünceler bunlar... Yanlış hatırlamıyorsam siz 1+1 eve gittiniz kalmaya hemde eşiniz ve biri daha vardı yanınızda... Kadıncağız da sizin evinize gelebilir o zaman... Hakli olduğunuz tek nokta size haber verilmeliydi. Ama bu da eşinizin hatası. Ona haber verildiğinde evi eşim bilir ona sorun demeliydi...

Aynen.hayretler icinde
Ne iğrenç düşünceler sıralandı burda, pes gerçekten. Ayıptır arkadaşlar insanlara nasıl iftira atıyorsunuz? Hamile bir kadın bi de. Yapmayın, ayıptır günahtır.
Herkes sizin kocişlerinize asılmıyor!
aynen.hayretler icinde okudum ben de.yok kocana asilir dikkat et yok kocan ona asilir.aklimin ucundan gecmeyecek seyler.ben mi cik safim acaba

aç telefonu buraya gelmek istiyormuşsun biz hiç müsait değiliz o yüzden seni ağırlayamayacağız kusura bakma de kapat.açık açık söyle imaya bahaneye ne gerek var.

Kadının emrivakisi zaten anormal

Lakin kadn ile ilgili her konuda kadın 30 eşim 28 ben 23 yazmamıza gerek yok

Kadın eşinizi elinizden alacakmış gibi olan tavırlarınız hoş değil
ben konuyu çok bilmiyorum ama sizin yorum süper olmuş yaş problemi gibi

yine kadına suçlamalar gelmiş maşallah.
bu zihniyete hayranım.
ya bu kadına bu rahatlığı kim veriyor acaba?
konu sahibi senin kocan bi haltlar karıştırıyor olabilir.
kadın sana bile söylememiş. saf mısın ne...
dikkat et eşine bence.
bırakın siz de kadına kulp bulmayı. gelmesin diye bahane bulacak olan kocası olacaktı. ona demiş neticede.

Bu yoruma gülüyorum ben sadece gerçekten ya öle bişiy olablr mi oha artık

Ne iğrenç düşünceler sıralandı burda, pes gerçekten. Ayıptır arkadaşlar insanlara nasıl iftira atıyorsunuz? Hamile bir kadın bi de. Yapmayın, ayıptır günahtır.
Herkes sizin kocişlerinize asılmıyor!

Bncede öyle yq bnm rahatsz olma sebebim bu değil zaten ya yazdım geçen sayfada.. Sıcak çok hava ya sürekli duş alıyoruz kısa giyiyoz yatarken kapı pencere açık... Rahat olamıycZ şimdi o gelince hem burda npckki

Genel olarak siz bana, her şeyi takan hiçbir şeyden memnun olmayan biri gibi geliyorsunuz. 1+1 eve giden siz, neden kadının gelmesine bu kadar taktınız? Üvey olsun ne olacak anlamadım?
Ayrıca imalar da hoş değil.

Bn keyfimden gitmedim oraya bz gdelim bşka yerde kalalım dedk o kdr insanı zorla yatırdılar o evde

Bncede öyle yq bnm rahatsz olma sebebim bu değil zaten ya yazdım geçen sayfada.. Sıcak çok hava ya sürekli duş alıyoruz kısa giyiyoz yatarken kapı pencere açık... Rahat olamıycZ şimdi o gelince hem burda npckki
Böyle buraya yazarak kendine negatif enerji yükleme. Kim bilir belki iyi anlaşırsın, onların dilini öğrenirsin belki, yemeklerini öğrenirsin, belki gezersiniz. Bir bakmışsınız gayet iyi anlaşıyorsunuz. Olabilir bu. Neden sürekli buraya yazarak hem huzurunu kaçırıyorsun hem de belki de olacak güzel şeylerden kendini mahrum bırakıyorsun? Bir de eşinle aranı bozuyorsun? Değer mi bunlara?
Bırak gelsin. Eğer baktın ki anlaşamıyorsun o zaman yüzüne dersin biz anlaşamadık bir daha gelip gitmeyelim diye! Yabancı olduğu için bu laf acıtmaz onu.
Ama ben anlaşacağınızı düşünüyorum. Güzel düşünün güzel olsun.

Yine mi bu 30 yaşındaki yabancı yeni kv. Yahu bu kadını hayatınızdan çıkarın yoksa sen paronayak olacaksın bu gidişle :deli:

Böyle buraya yazarak kendine negatif enerji yükleme. Kim bilir belki iyi anlaşırsın, onların dilini öğrenirsin belki, yemeklerini öğrenirsin, belki gezersiniz. Bir bakmışsınız gayet iyi anlaşıyorsunuz. Olabilir bu. Neden sürekli buraya yazarak hem huzurunu kaçırıyorsun hem de belki de olacak güzel şeylerden kendini mahrum bırakıyorsun? Bir de eşinle aranı bozuyorsun? Değer mi bunlara?
Bırak gelsin. Eğer baktın ki anlaşamıyorsun o zaman yüzüne dersin biz anlaşamadık bir daha gelip gitmeyelim diye! Yabancı olduğu için bu laf acıtmaz onu.
Ama ben anlaşacağınızı düşünüyorum. Güzel düşünün güzel olsun.

Anlaşıp anlaşmamak değil mevzu bn pek misafir sevmiyorum hadi gelsin akşam oturalım ymk yiyelim vs.de klması sıkıntı bi de bi hafta klması çok sıkıntı hava gerçkten çok sıcak evde durulmuyor eşimle bi yatak odasında yatıyoruz vantilatör açıp kapı pencere açıp ya da duramıyoruz oturma odasına gelip klima açıp yatıyoruz şimdş kadın gelince pişicez kapı kapalı odada.. Sonra hergün duş alıyoruz sıcak diye insan çekiniyor... Şort giyemycm bilmem ne.. Sıkıntılı yani..

Anlaşıp anlaşmamak değil mevzu bn pek misafir sevmiyorum hadi gelsin akşam oturalım ymk yiyelim vs.de klması sıkıntı bi de bi hafta klması çok sıkıntı hava gerçkten çok sıcak evde durulmuyor eşimle bi yatak odasında yatıyoruz vantilatör açıp kapı pencere açıp ya da duramıyoruz oturma odasına gelip klima açıp yatıyoruz şimdş kadın gelince pişicez kapı kapalı odada.. Sonra hergün duş alıyoruz sıcak diye insan çekiniyor... Şort giyemycm bilmem ne.. Sıkıntılı yani..
Ama ömür boyu misafir sevmemek olmaz ki. Hem neden şort giyemiyorsunuz? Giyersiniz ne olmuş? Duşunuzu da alırsınız. Yatarsınız da! Dediğim gibi akışına bırakın. Sakin olun. Normalde nasılsanız kadın geldiğinde de öyle olun.

Back
X