şaka gibi düğün fotolarım kayboldu :((((

icequen

annesinin fındığı:)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
751
1
296
İzmir
evet kızlar şaka değil gerçek 3.5 ay önce evlendim şu zamana kadar hep oyalandım yok çok çekim var yok işler çok yoğun ve sonunda aldığım cvp fotoğraflarınızı kaybettik bulamıyoruz parasınıda peşin ödedik şu hayırlı mübarek günde o kadar üzgün okadar çaresizim ki ne yapıcam bilmiyorum hala şaşkınım özel gün fotoğrafı nasıl kaybolur aklım almıyor

belki biseylerin içine karışmıştır bulunur inş. canım önemli bigun tabi..

ben olsam ben de çok üzülürdüm..ama sıkma canını canım..allah sağlık mutluluk versin evliliğinizde..

Elbette özel gün çok önemli ama bir fotoğrafçı olarak o kadar işin içinde bazen kaybedilebiliyor.
Artık eski usülde değil hafıza kartlarına 1 virüs girse bütün görüntüler gidebiliyor.
Ama geri getiren programlar mevcut .
Allahtan dilerim ki inş bulunur yardım etceğim bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Aeo üzmeyin kendinizi olanla ölmüşe çare yok..

iki haftadır bilgisayarcı uğraşıyo bulamadılar fotoları şu an aklımdaki tek soru yapabileceğim bişey var mı yanlarına kalsın istemiyorum işlerini ciddiye almıyorlar foto kayıp diyolar laf söyletmiyolar dalga geçiyolar yok gelinlik alırlarmış kuaföre götürürlermiş şaşkınım ya

ah canım ya nasıl sıkmayayım zehir oldu bi beni bulur zaten dünyanın pozu vardı hatıra olcaktı sonuçta

dilerim allahtan bulunur canım.bulunmazsa al eşini koluna giy gelinliğini git kuaföre stüdyoda çekim yaptır albüm oluştur bence..

valla tazminat davası açardım :)
çok ciddi üzücü bir durum
kahrolurdum yaaa mahvolurdum

Ben de maddi sebeplerden ötürü 1 yıl sonra çıkarttırabilmiştim fotoları. Kaybolur yada silerler diye çok korktum. Ama benim deli olduğum şey başka, yüzümüze öyle bir rütuş yapmışlar ki hele eşim, düğünde yanımda olduğunu bilmese bu kim diyecek Eşimin hafif sert hatlı karakteristik bir yüzü vardır, tutmuşlar kuşum aydın gibi yanaklar kocaman, gözler küçücük, dudaklar dolma dolma... Kimseye gösteremiyoruz heves filan kalmadı. Yeniden çıkarttırıcaz ama ya üstüne kaydettilerse?

Bu tür işler büyük sorumluluk ister, keşke dikkatli yapsalardı işlerini. Çok üzüldüm adınıza...

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm

nasıl böyle bi salaklık yaparlar ya

paranızı geri alsaydınız bari....

offff canım cok fena ya
gerçekten üzüldüm cok önem veririm resmlere anılara bnm hafıza kartımdakiler silindi bikaç kezde kendime zor geldim seni anlıyorum tabiki daha büyük bi olay umarım bulunurr sonçta imkansız degil yaa inş cıkarlarsa sendde burda albüm yaparsın..yoksada sağlık olsun canım yeniden giyin gelinligini cekin elden ne gelir

bir de dalga mı geçiyorlarmış? inanmıyorum ya...bence tazminat davası açmakla tehdit edin bakın o zaman hemen bulunur o fotolar. çok kötü bir durum ya, ben de çok değer veririm fotoğraflara...üzüldüm sizin adınıza

ay sinirlerim bozuldu ya çok üzücü bir durum. ikinci bir mesajı yazmadan edemicem.
benim düğün fotolarımı kaybecekler var ya gebertirim onları
erkek arkadaşımla bir sürü fotomuz var 1 tanesi silindi diye günlerce gözüme uyku girmemişti.
bide düğün fotosu dile kolay. bide utanmadan dalga geçiyorlar.

sadece stüdyo çekimlerimi kayıp yoksa düğün gecesi salon çekimleridemi kayıp....
çok üzüldüm adına inan...umarım bulurlar....

sözleşmeniz vardır umarım. Bir şekilde halledebilirsin en azından maddi yönünü.

Ancak burdaki para önemli değil olan o güzel anlara oldu.

Çok üzüldüm bende yaa hele ben fotoğraf çılgınıyım mahvolurdum

Sende öylesin zaten.Of yaa ne kadar dikkatsizler hemde peşin öde hemde kaybetsinler

evet dava açmakla tehdit edin ya... sorumsuzlar... işini iyi yapmadın bir de dalga geçiyorsun :s tamam al gelinlik de bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…