evet kızlar şaka değil gerçek 3.5 ay önce evlendim şu zamana kadar hep oyalandım yok çok çekim var yok işler çok yoğun ve sonunda aldığım cvp fotoğraflarınızı kaybettik bulamıyoruz parasınıda peşin ödedik şu hayırlı mübarek günde o kadar üzgün okadar çaresizim ki ne yapıcam bilmiyorum hala şaşkınım özel gün fotoğrafı nasıl kaybolur aklım almıyor
ben olsam ben de çok üzülürdüm..ama sıkma canını canım..allah sağlık mutluluk versin evliliğinizde..
Elbette özel gün çok önemli ama bir fotoğrafçı olarak o kadar işin içinde bazen kaybedilebiliyor.
Artık eski usülde değil hafıza kartlarına 1 virüs girse bütün görüntüler gidebiliyor.
Ama geri getiren programlar mevcut .
Allahtan dilerim ki inş bulunur yardım etceğim bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Aeo üzmeyin kendinizi olanla ölmüşe çare yok..
ah canım ya nasıl sıkmayayım zehir oldu bi beni bulur zaten dünyanın pozu vardı hatıra olcaktı sonuçta
evet kızlar şaka değil gerçek 3.5 ay önce evlendim şu zamana kadar hep oyalandım yok çok çekim var yok işler çok yoğun ve sonunda aldığım cvp fotoğraflarınızı kaybettik bulamıyoruz parasınıda peşin ödedik şu hayırlı mübarek günde o kadar üzgün okadar çaresizim ki ne yapıcam bilmiyorum hala şaşkınım özel gün fotoğrafı nasıl kaybolur aklım almıyor
ah canım ya nasıl sıkmayayım zehir oldu bi beni bulur zaten dünyanın pozu vardı hatıra olcaktı sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?