dilerim allahtan bulunur canım.bulunmazsa al eşini koluna giy gelinliğini git kuaföre stüdyoda çekim yaptır albüm oluştur bence..
valla tazminat davası açardım :)
çok ciddi üzücü bir durum
kahrolurdum yaaa mahvolurdum
canım çok üzüldüm
nasıl böyle bi salaklık yaparlar ya
paranızı geri alsaydınız bari....
sadece stüdyo çekimlerimi kayıp yoksa düğün gecesi salon çekimleridemi kayıp....
çok üzüldüm adına inan...umarım bulurlar....
yok mu bunun sözleşmesi falan parayı geri alın
sözleşmeniz vardır umarım. Bir şekilde halledebilirsin en azından maddi yönünü.
yok cnm ya sözleşme falan yapmadık ne bilcen böyle bişey olacağını
Ancak burdaki para önemli değil olan o güzel anlara oldu.
yani parayı alsam ne olcak ki
Çok üzüldüm bende yaa hele ben fotoğraf çılgınıyım mahvolurdum
Sende öylesin zaten.Of yaa ne kadar dikkatsizler hemde peşin öde hemde kaybetsinler
evet dava açmakla tehdit edin ya... sorumsuzlar... işini iyi yapmadın bir de dalga geçiyorsun :s tamam al gelinlik de bakalım
Uğraşmıyorlar, uğraşmak işlerine gelmiyor.. Belliki silmişler bilgisayardan yanlışlıkla..İsteseler geri çaırabilirler; tabiiki pc.ye yüklemişlerse.
saolun kızlar pcye yüklenmiş cnm seçmeye gittiğimizde hepsi vardı sonra ne olduysa kayboldu adam çektiği fotoyu pcde bulamıyor sebebini bilmiyor bilgisayarcı falan gelmiş ama yok malesef olan bizim pozlara oldu
Canım hiç durma hemen tüketici hakları mahkemesine git ve onları dava açmakla tehtid et..
Ayakkabı satmıyor,çanta satmıyor,en özel günlerin fotoğrafını çekiyor bu adamlar böyle sorumsuzluk olur mu?
Bilgisayarlarında o fotoğrafları bulacak programlar mutlaka vardır,yoksa da onun sorunu daha beter bir sorumsuzluk ki bu da dava açmaya yeter..
Bir de parayı peşin vermişsiniz,şimdi trilyonlar versen o gün çekilen fotoğraf gibi olur mu?
Kesinlikle bu işi savsaklamayın,ne yapalım kaybolmuş,deyip oyurmayın,şikayet edin hatta dava edin böyle iş mi olur ya?
Çok üzüldüm senin adına ve neler hissettiğini tahmın edebiliyorum.
Benim düğün çekimlerini yapan kameraman,düğünün bir bölümünü kaydetmemiş video'ya
sebepse;çekime ara verip tekrar başladığında kayıt tuşuna basmayı unutmuş
düğünün en önemli bölümleri yok,gittik tartıştık ettik ama elimize bişey geçmedi.
çok üzüldüm çok ağladım ama sonucta benim o günümü tekrar yaşatamayacak kimse.
neyapsan boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?