şaka gibi , hayal gibi ,mucize gibi sonunda hamileyimmmmmmmmmmm

nazeninn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
442
3
118
Antalya
arkadaşlar ben hamileliğimi dün öğrendim 5 haftalıkmış 2 gündür ne yerdeyim ne gökte :) saf gibi oldum tek idrak edebildiğim şey çok mutluyum sanırım Allah herkese bütün bekleyenlere kalbindekini versin.

hadi ilk tebrik benden gelsin canım.. hayırlı uğurlu sağlıklı sana ailene vatanına hayırlı bir evlat olsun inş. sağlıkla kucağına almanda nasip olsun inş.. tebrik ederim yeni annemizi

Allah hayırlı uğurlu etsin canım.inş sağlıcakla kucağınada almak nasip olsun.. darısı isteyenlere olsun ...

tebrikler canım..mevlam sağlıkla sıhhatli kucağınızada almayı nasip etsin...

hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsinnnn

tebrkler canım:)
ALLAH analı babalı büyütsün.
hayırlı bi evlat yetiştimeyi nasip etsin:)
darısı başımıza tabi önce evlenmemiz lazım

Merhaba Canım
yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ki bende yaklaşık 10 gün önce öğrendim aynen senin gibi olmuştum.çok karışık duygular tamamen bebeğe yoğunlaşıysn hep onunla ilgili hayaller kuruyosun Allahım her isteyene nasip etsin inş

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Vatana, millete hayırlı evlat olsun inşallah.
Darısı da ben dahil tüm isteyenlerin başına.
Rabbim artık aratmasın inşallah.

kızlar,herbirinize teker teker teşekkür ederim hassasiyetiniz için :) herkesin gönlündeki olsun inş.seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiii ben yine coştummm

nazenin tebrikler canım allah sağlıklı bir şekilde kavuşmanı nasip etsin seni çooooook iyi anlıyorum bende 1 ay önce aynı senin gibiydim inanamıyordum bir türlü şimdi 9. haftamdayım halen inanamıyorum:)

Öncelikle tebrik ederim arkadaşım;
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni,bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşaallah.
Bu duyguların aynısı 3 gün önce beendede olmuştu.
Bende 4 haftalık hamileyim .

arkadaşlar,bende sizleri tebrik ederim hayırlı olsun artık pozisyon budur mutluluk,panik,endişe hepsi içiçe bende olumlu düşünelim olumlu gelişelim

tebrik ederim canım. eminim çok güzel bir duygudur. böyle müjdeli haberler alınca gözlerim doluyor. bizim de bebek için 3. ayımız, çalışıyoruz ama olmuyor rabbim herkese bu duyguları yaşatsın. rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ...

Canım Allah tammamına erdirsin sağlıcakla al kucağına sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü evlatların olsun darısı da benim başıma çalışmalarıma 1 haftadır başladım bakalım ilkinde tutucakmı inşallah en kısa zamanda bende bi başlık açarım bende hamileyimmmmmmmmmmmm diye amin amin amin

ne güzel Anne adaylarımız çoğalıyor bende sanki daha dün gibi hamile olduğumu öğrendim ama oysaki 14 haftalık şuan ne kadar çok olmuş

tebrikler canım allahım sağ sağlim kucağına almak nasib etsin..dikkat et kendini çok yorma çok fazla yürüyüp iş yapma.. tebrikler..

tebrikler canım Allah sağlıkla hayırla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :))

çok çok çok teşekkürler arkadaşlar,bunu paylaşabilmek çok güzel.ben 7.yılımdayım 4,5 yıl istemedik 2 yıldırda biz istedik yavrumuz gelmedi çok zordu benim duygularım ,bişeylere geç kalma paniği,hepsinin dışında birşey varki çevrenin gereksizce konuya kendini dahil etmesi :) bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum ve dualarım sizinle inancınızı yitirmeyin.
:90:

Canım hayırlı olsun.. Biz de evleneli 6 yıl bitti. ilk 5 yıl istemedik, sonra istedik, gelmedi bir türlü.. 1 yıldan fazladır da uğraştığımız halde olmamıştı ta ki bu aya kadar. Ben de bugün doktora gittim, 5 haftalık dedi.. Çok mutluyummm. Sana katılıyorum, inancınızı yitirmeyin. Ben hep şöyle dua ettim." Allahım, hayırlı olan zamanda, hayırlı ve sağlıklı olacak şekilde ve hayırlı ise hamile kalmamı sağla."..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…