Canım hayırlı olsun..Biz de evleneli 6 yıl bitti. ilk 5 yıl istemedik, sonra istedik, gelmedi bir türlü.. 1 yıldan fazladır da uğraştığımız halde olmamıştı ta ki bu aya kadar. Ben de bugün doktora gittim, 5 haftalık dedi.. Çok mutluyummm. Sana katılıyorum, inancınızı yitirmeyin. Ben hep şöyle dua ettim." Allahım, hayırlı olan zamanda, hayırlı ve sağlıklı olacak şekilde ve hayırlı ise hamile kalmamı sağla."..
Sağlıkla huzurla kavuşurusunuz inşallah.. Size bi soru sormak isterim hamileliğinizi idrar testiyle mi kan testiyle mi öğrendiniz. Benim de regilim 3 gün gecikti. Adet günümden bir sonraki gün yaptığım test negatifti, ara sıra regl olacakmışım gibi ağrım oluyo başka belirtim de yok. Meraktayım tabi. Çarşamba günü kan testi düşünüyorum ama, idrar testinin yanlış olma ihtimali varmı bilmiyorum.
ne güzel, ben ne zaman yazacağım müjdemi acaba... Allah kavuştursun bebişine güle güle büyüt canım, bebk isteyenlere de bol bol dua et olur mu
Sağlıkla huzurla kavuşurusunuz inşallah.. Size bi soru sormak isterim hamileliğinizi idrar testiyle mi kan testiyle mi öğrendiniz. Benim de regilim 3 gün gecikti. Adet günümden bir sonraki gün yaptığım test negatifti, ara sıra regl olacakmışım gibi ağrım oluyo başka belirtim de yok. Meraktayım tabi. Çarşamba günü kan testi düşünüyorum ama, idrar testinin yanlış olma ihtimali varmı bilmiyorum.
ne güzel, ben ne zaman yazacağım müjdemi acaba... Allah kavuştursun bebişine güle güle büyüt canım, bebk isteyenlere de bol bol dua et olur mu
merhaba,
ben de aynı durumdayım göğuslerde hassasiyet ve ara ara gelip giden sancı var adet olacakmısısm gibi..ama ben beklemeyi dusunuyorum soguk almıs olabilirim diyorm ,mevsim donusu reglda gecikme olabilir diyorum..carsambaya kadar beklemeyi dusunuyorum..oncesinde basımdan 1 dıs gebelık birde 5 haftalık dusme olayı gecti hem korkuyorum hem de heycenla bekliyorum
nazenin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
bu mutlu günlerinizde bizim içinde dua edin, hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular versin Mevlam hepimize.. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?