şaka gibi , hayal gibi ,mucize gibi sonunda hamileyimmmmmmmmmmm

ne güzel, ben ne zaman yazacağım müjdemi acaba... Allah kavuştursun bebişine güle güle büyüt canım, bebk isteyenlere de bol bol dua et olur mu

saol canım senin adına çok sevindim yaşadıklarını öyle iyi anlıyorumki .. şimdi eller havaya sıra bizde

arkadaşlar yeni tebrikler okudukça inanın çok keyiflendim,içtenliğiniz ve nezaketiniz için çok teşekkürler.her birimiz gönlümüzden yansıyanı yaşayalım

Sağlıkla huzurla kavuşurusunuz inşallah.. Size bi soru sormak isterim hamileliğinizi idrar testiyle mi kan testiyle mi öğrendiniz. Benim de regilim 3 gün gecikti. Adet günümden bir sonraki gün yaptığım test negatifti, ara sıra regl olacakmışım gibi ağrım oluyo başka belirtim de yok. Meraktayım tabi. Çarşamba günü kan testi düşünüyorum ama, idrar testinin yanlış olma ihtimali varmı bilmiyorum.

merhaba,
ben de aynı durumdayım göğuslerde hassasiyet ve ara ara gelip giden sancı var adet olacakmısısm gibi..ama ben beklemeyi dusunuyorum soguk almıs olabilirim diyorm ,mevsim donusu reglda gecikme olabilir diyorum..carsambaya kadar beklemeyi dusunuyorum..oncesinde basımdan 1 dıs gebelık birde 5 haftalık dusme olayı gecti hem korkuyorum hem de heycenla bekliyorum

öncelikle çok teşekkürler.. ben kan tahlili yaptırdım acaba dememek için çünkü ilk önce kanda belli oluyor 15-20 gün sonra idararda belli oluyor bencede kan testi en sağlıklısı :) benimde sadece 2 gün tatlı bi bel ağrısı ve kokuya karşı garip bi duyarlılık oldu tek farklı olan duyduğum o kokuydu,dilerim merakın seni çok güzel yerlere götürür

ne güzel, ben ne zaman yazacağım müjdemi acaba... Allah kavuştursun bebişine güle güle büyüt canım, bebk isteyenlere de bol bol dua et olur mu

etmem mii ne diyosunn bütün gönlümle ediyorum.biliyomusun böyle şeyler duydukça bende aynı senin gibi ben ne zaman müjde veririm acaba derdim sende dedin seninde müjdelerin olsun canım

müjdeni al gel kalbini yorma

Arkadaşlar, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Dualarım hepinizle. Allahım en hayırlısını versin herkes için.. Ben adetim geçene kadar hiç belirti yaşamadım.Adetim geçtikten bir iki gün sonra sağ ve sol tarafımda iğnelenme tarzında batmalar oldu. Sonra idrar testi aldım, çoook silik bir çizgi çıktı. Sonra kadınlar kulübünde silik çizgi görüp de hamile olmayanları görünce moralim bozuldu, demek ki olmayabiliyormuş dedim. İnatla bekledim, Tam bir hafta geçince şu kesin sonuç veren testten aldım, 25 liralık olan :) Onda da pozitif çıkınca eşimle direk doktora gittik. doktor 5 haftalık olduğunu söyledi. Çok fazla acıkma ve kasıklarda ara ara regl sancısı dışında da başka belirti yok. Bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek? Allah bütün isteyenlere hayırlısını nasip etsin..

nazenin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
bu mutlu günlerinizde bizim içinde dua edin, hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular versin Mevlam hepimize.. amin

nazenin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
bu mutlu günlerinizde bizim içinde dua edin, hayırlı sağlıklı sıhhatli yavrular versin Mevlam hepimize.. amin

çok teşekkürler gıymatlım ..
ben bunu beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum onun için kimsenin özlemeden sıkıntı çekmeden kavuşmasını diliyorum.Allah seninde gönlündekini versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…