Saka gibi...salak yerine kondum ve terkedilmisim aslında

İş babasında bitiyor bal gibide biliyor oğlunun huyunu suyunu sen onu boşver demez noldu hayırdır derdi babayla konuşun ve mümkünse bu adama dönmeyin

Daha yüzüne ayrilmak istediğini bile söylemeye cesareti yüreği olmayan,
Maddiyat yüzünden küçücük bebeğini bile terkedebilen bi insan
Bu heriften ne sana ne evladina hayir gelir.

Ve sen dönerse şayet, affedersen en büyük kötülüğü kendine yapmiş olursun. Bi kere yapip affedilen,bi daha yapar.

Çekip gitmenin bile bir adabı vardır .

Aferin ona , arabeske bağlamamış ama bildiğin öküzlüğe bağlamış .

O kafasını mı toplayacak , g.. mü toplayacak diye beklemek istersen sen bilirsin tabii.

Bence yaptığı şey çok büyük ayıp .

Aslinda konyaya diye cikti bi iki aylığına evden tasinmak istioduk borcsuz tasinabulmek icin gtmsti... ama aslinda ole degilmis.. whatsappta yazdigi birbirimizi yiprattik filan hep ole seyler

Asla donmicem ona.. ben onun yuzunden ailemi kaybediodum hep arkasini topladım hasta annesiz sevgisiz kalmis aile gormemis diye ama kendime etmisim...

Babasini aradm kafa dinlesin kizim akli basina gelir dedi ama ben bugun kuzenime gidicem sağolsun hepsi aradi bize gel bize gel diye... evde esyalari da birakcam ne iatiolarsa yapsinlar ev sahibine solicem kiyafetleri alcam bitti gitti
Niye birakiyosun arkadaşım ?

Benim anladığım adam zaten mutsuzmuş.
Giderken sarılmamış bile.
Yani öncesinde hiç bir sıkıntı yoktu da bir anda böyle bir durum oluştu?
Hangi konuda tedavi görüyordu,rahatsızlığı neydi?

Nereye koycam?? Alacagi vardi alamadi zaten kira odenmedi bu ay icerdeki paraya saysinlar zaten o gittikten snra gozumde de yok bisey
Kontrat senin üstüne mi ?
O düşünsün kirayı.
Eşyaları da sat veya ihtiyacı olan birine ver.
O senin canını yaktı sen de onu zor durumda bırak

hayatta en ağır şey sorumluluktur,kendımden biliyorum,ve sorumsuz ınsanlardan nefret edıyroum,bu adam sorumluluk hiç almamış belli,asla gitmezdı bu şekılde,sorumsuz ınsanlarla evlenılmez,baba ana yapılmaz,insan bır yerde belki aldatmayıda unutur ama sorumsuzluk,ailesının sorumluluğunu almayan bır erkek yada kadın en kabul edilemez şeydır,bır çok aldatılan kadında eğer sorumlu bır baba ise ailseıne karşı görevlerını yerıne getiriorsa susuyor zaten,o asla düzelmez,bızıde fakırlığın içinde 4 çocukla bırkıp gitmiş kazanan adam,ben bir yaşında ıken,bir dahda da gelmemış,çalışmaya gidiyorum demiş,sonradan öğrenıldı meğer kaçmış,sakın ama sakın ınanma guvenme,manevi olarak çocuğuna babalık ederse şükür et

Benim anladığım adam zaten mutsuzmuş.
Giderken sarılmamış bile.
Yani öncesinde hiç bir sıkıntı yoktu da bir anda böyle bir durum oluştu?
Hangi konuda tedavi görüyordu,rahatsızlığı neydi?
Okb kisilik bozuklugu ... sarilmadi cnku panikledi belli olsn istemedi

Ben lohusayken sinir krizi gecirdi boşadı beni o sinirle sonra nikah tazeledik.. kizim 3aylikken izmire gittim oxaman yine bi kriz yasadik babasi dedi sacmalama damarina baslarim bu kiz sana napti sana sevgi fazla geldi filan diye akli da basina geldi toparladik. Sonra bi defa daha sorun yasadik yine dank etti adama pisman oldu simdide bu... onun dusuncesine gore nikahimiz dusmusmussss bi arada olmamiz harammisss sanki cok dinine bagli allah askina ya dinini biliosan her haltta nikah dusmiceni de bilmen lazim ama cokmyalan soledi yani dinden vurmaya calisio kendini aklamak icin pfff

Okb kisilik bozuklugu ... sarilmadi cnku panikledi belli olsn istemedi

Okb çok ileri seviyede olup size ömrü zehredecek şekilde mi?
Onun dışında anladığım zaten boşanma lafını bu ilk ağzına alışı değil. Sizi asi olmakla suçlayıp boşanma konusunu daha önce de açan birisi. Bu gidişinden önce aranız nasıldı?

Kixlar isin gizlisi saklisi kalmadi bikac defa ilac suistimal etti kiximla hastaneye goturdum bunu basinda bekledim aglaya aglaya ilac bagimlisimisin dedim bitti bu is dedim babasini aradim.. bnlari mahkemrde kullancm tabiki

Cok iyidik.. gel git akilli iste bana dioki huyuma gidersen bisi olmaz aramkzda ama gidemioduj huyuna cnku dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…