- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Aslinda konyaya diye cikti bi iki aylığına evden tasinmak istioduk borcsuz tasinabulmek icin gtmsti... ama aslinda ole degilmis.. whatsappta yazdigi birbirimizi yiprattik filan hep ole seylerSakin ol biraz. Fevri davranırsan sen zararlı çıkarsın. Evi terkedip niye zararlı çıkasın kilidi değiştir. Senin bebeğin var herkesten önce onun rahatını huzurunu düşün. Eşinin Nasıl bir rahatsızlığı var? Whatsapp ta ne yazmış anlamadım. Bir de yurt dışına mı gitti? Ne kadar süreyle gitti?
Niye birakiyosun arkadaşım ?Babasini aradm kafa dinlesin kizim akli basina gelir dedi ama ben bugun kuzenime gidicem sağolsun hepsi aradi bize gel bize gel diye... evde esyalari da birakcam ne iatiolarsa yapsinlar ev sahibine solicem kiyafetleri alcam bitti gitti
Nereye koycam?? Alacagi vardi alamadi zaten kira odenmedi bu ay icerdeki paraya saysinlar zaten o gittikten snra gozumde de yok biseyNiye birakiyosun arkadaşım ?
Kontrat senin üstüne mi ?Nereye koycam?? Alacagi vardi alamadi zaten kira odenmedi bu ay icerdeki paraya saysinlar zaten o gittikten snra gozumde de yok bisey
Nereye koycam?? Alacagi vardi alamadi zaten kira odenmedi bu ay icerdeki paraya saysinlar zaten o gittikten snra gozumde de yok bisey
Okb kisilik bozuklugu ... sarilmadi cnku panikledi belli olsn istemediBenim anladığım adam zaten mutsuzmuş.
Giderken sarılmamış bile.
Yani öncesinde hiç bir sıkıntı yoktu da bir anda böyle bir durum oluştu?
Hangi konuda tedavi görüyordu,rahatsızlığı neydi?
Okb kisilik bozuklugu ... sarilmadi cnku panikledi belli olsn istemedi
Cok iyidik.. gel git akilli iste bana dioki huyuma gidersen bisi olmaz aramkzda ama gidemioduj huyuna cnku dengesizOkb çok ileri seviyede olup size ömrü zehredecek şekilde mi?
Onun dışında anladığım zaten boşanma lafını bu ilk ağzına alışı değil. Sizi asi olmakla suçlayıp boşanma konusunu daha önce de açan birisi. Bu gidişinden önce aranız nasıldı?
Böyle adamla ömür gecmez kardeşimCok iyidik.. gel git akilli iste bana dioki huyuma gidersen bisi olmaz aramkzda ama gidemioduj huyuna cnku dengesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?