Saka gibi...salak yerine kondum ve terkedilmisim aslında

Allah yardimcin olsun suan nasıl bir psikolojidesin tahmin etmek bile istemiyorum..sevginin bebeğinin kıymetini bilmeyen bir adam ..ayrıl diyemem o evin içinde neler yaşıyorsun bilemiyecegim için..Rabbim sanada,eşinede yardım etsin Hakkınızda hayırlısı olsun ..ama üzüldüm adiniza

Pisman smdi nasil yaptm ettm bilmiyorum diomua kuzenini aramis beni aramaya korkuyomus bende bikiosm dedm aramasn beni smdilikmuzak kalsn dedm ama kuzeni ona tabiki ters cvp verdi dicek... aklm durdu resmen psikolojisine s.ctigimin herifi ya

Esinin ciddi pslkolojik sorunlari var sanirim. Zaten geri doner. Bunu cok bilincli yaptigini dusunmuyorum ben.
Geri dondugunde bi hastaneye yatirilip tedavi olsun. Ancak bu sartla barismayi kabul edin.

Bak tatlım yuva yapmak zor yıkmak kolay...Bu dünyada sabrımizlada imtihan ediliyoruz..sen bizden daha iyi bilirsin eğer sen ve bebeğinin canına zarar verecek derecede hasta ruhlu bir insansa ki sen tanimissindir anlarsın arkana bile bakmadan kaç eşinden..haaa size zarar vermiyecek bir insanda gel git akıllı bir adamsa sabret dua et 2. Evliliğinmis seviyormussun bak ayrılık çözüm değil...zaten sabrını tuketiyorsa hayatını zindan ediyorsa sen kimseye sormadan ayrılık dilekcesini verirsin..Allah yar ve yardimcin olsun ..eşinede akıl fikir versin inşallh..

Hastalıktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer birilerinden ikinci kadın var duyumunu almıyorsan muhtemelen ne yaptığının pek de farkında olmadan yapıyordur. Rahatsızlığı tam olarak ne? Ne ilacı kullanıyor?
Hastalıktan kaynaklı olduğu için çok büyütmemeni öneriyorum ama tepkini koy tabi.

Son düzenleme:
Aslinda bix cok mutluyuz gercekten ara ara dangalakligi tutuyo ve her dangalaklik bixi yipratio

Asla kizimiza da bana da zarar vericek bisey olmadi onuh sorunu dili o anlarda ne dedigini bilmio soluyo ama istyerek değil biliyorum bunu... asla siddet egilimi olmadi bize en fazla bagirir kes lan cocuk var drim gulerim susar guler

Paxera edronax ole bisi risperdal concerta mi ole bisi.. tranko buskas kullanmisti agir geldi ve o kafa hosuna gitti tabi umursamadan ot gibi oturmak ama Allah var kendi istegiyle birakti yazmak isteyen doktora da asla almam yazmayin dedi

Bilincli yapmadigi zaten hemen Pisman olmasindan belli. Baska biri oldugunu da dusunmuyorum. Sadece ruh sagligi yerinde degil. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.
Amin insallah. Asla baskasi yok adim gibi eminim... cok sevio beni ama iste cocukluktan kalan travmalar psikolojik şiddetler babasinin yaptiklari annesinin hastalik donemine sahit olms ki o zaman akli da eriyomus.. annesinin altini almis 13 yasndayken... annesini yikamis vs...

Paxera edronax ole bisi risperdal concerta mi ole bisi.. tranko buskas kullanmisti agir geldi ve o kafa hosuna gitti tabi umursamadan ot gibi oturmak ama Allah var kendi istegiyle birakti yazmak isteyen doktora da asla almam yazmayin dedi
İlaçlar yüzünden değil de ilacı ihmal ettiği için yapmış olabilir. İlaçlarını düzenli kullanması konusunda şart koy barışırken. Ve destek ol. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.

Sizin yorumlarinizi ozellikle okudum tek tek , esinizin davranislarini merak ettim icin.
Esinizin cok ciddi psikolojik sorunlari oldugu cok cok belli. 13 yasina annesinin altini Alma falan kolay degil.
Esinizin ve kendi sevginizden eminseniz;
Esiniz geldiginde ciddi bir sekilde konusun.
Tedavi olmasi gerektigini falan anlatin. Yatsin bir hastaneye tedavi olsun. Ancak bu sartla barisin. Eger tedavi olmaz sa bu gitgeller malesef ki hep devam edecektir.

bütün mesajları okuyamadım ama -mesaj gelmis iddeti saysin ne demek ?birisi sorduysa ve cevaplandiysa ozur dilerim

Evet zordur yani Allah yasatmasin kimseye... iki sene de yatalak kalmis annesi sonra vefat etmis... yatalak olmadan once felc gecirmis zaten sol tarafini killanamiomus ama ogluna her okul cikisi kek yaparmis tek eliyle.. ayagiyla ispanagi tutup eliyle koparirma sapini... oyle bi sevgiden sonra umursanmamis iste bosluga dusmus

Anne sevgisi eksikse, onu terk etmeyeceğini bilsin, hastalığı hakKında bilgi sahibi ol,çok çok sevgi ver, sevgi iyileştirir, yeniden aşk yaşayın ve tek şart sunun ona ilaçlar alınacak, terapilere gidilecek ve caba gösterilecek:) zamanla hafifler korkuları hatta geçer Allah in izniyle.

Amin insallah.. ben hayatta oldugum surece terketmem onu o benim canim nekadar odun da olsa :) ben hep derim benim 2cocugum var o da cocuk hala... anneme gecen dediki biliomusun anne bizim de cok genis kalabalik bi ailemiz vardi toplanirdik hep.. annesi hayattayken tabiki.. yani cocuk kalbi hala var bu adamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…