- 13 Nisan 2007
- 33.832
- 103.230
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Eeeee daha çok belli olmuş böyle.Okb kisilik bozuklugu ... sarilmadi cnku panikledi belli olsn istemedi
Ben lohusayken sinir krizi gecirdi boşadı beni o sinirle sonra nikah tazeledik.. kizim 3aylikken izmire gittim oxaman yine bi kriz yasadik babasi dedi sacmalama damarina baslarim bu kiz sana napti sana sevgi fazla geldi filan diye akli da basina geldi toparladik. Sonra bi defa daha sorun yasadik yine dank etti adama pisman oldu simdide bu... onun dusuncesine gore nikahimiz dusmusmussss bi arada olmamiz harammisss sanki cok dinine bagli allah askina ya dinini biliosan her haltta nikah dusmiceni de bilmen lazim ama cokmyalan soledi yani dinden vurmaya calisio kendini aklamak icin pfff
Cok iyidik.. gel git akilli iste bana dioki huyuma gidersen bisi olmaz aramkzda ama gidemioduj huyuna cnku dengesiz
Evet cok iyidik ara sira gel git oluyodu o da iki dakkalik sonra elimi ayagimi operdiHani çok iyidi aranız?
Arkadaşım bu garip hareketler aranızın iyi olduğunu göstermiyor.Evet cok iyidik ara sira gel git oluyodu o da iki dakkalik sonra elimi ayagimi operdi
Eşin ruh hastası, gerçekten.Ben lohusayken sinir krizi gecirdi boşadı beni o sinirle sonra nikah tazeledik.. kizim 3aylikken izmire gittim oxaman yine bi kriz yasadik babasi dedi sacmalama damarina baslarim bu kiz sana napti sana sevgi fazla geldi filan diye akli da basina geldi toparladik. Sonra bi defa daha sorun yasadik yine dank etti adama pisman oldu simdide bu... onun dusuncesine gore nikahimiz dusmusmussss bi arada olmamiz harammisss sanki cok dinine bagli allah askina ya dinini biliosan her haltta nikah dusmiceni de bilmen lazim ama cokmyalan soledi yani dinden vurmaya calisio kendini aklamak icin pfff
Allahimmmm okadar sevindim ki mesajina inan gozlerimden yaslar akti.. aynen onu dedm babasina otel odasinda kopru altinda gebercek ogluna ben aile verdm ev verdm sevgi ilgi verdm nankörlük yapio dio babasi da.. teşekkürler mesajin icinBu ruh hastasını sen mi iyileştireceksin ya?
Kaç yıllık evliydiniz?
Beyinsiz! Tek odalı evlerde/ otellerde sürünsün. 2-3 haftaya kalmaz sen ve o cennet kokulu yavru burnunda tütmeye başlarsınız.
Rahat batana acımayacaksın. Hakkettiği gibi yaşasın!
otel odasinda kopru altinda gebercek ogluna ben aile verdm ev verdm sevgi ilgi verdm nankörlük yapio
Sıkma o güzel canını n'olur. Sakın yalnız da kalma. Çok şükür sen sağlıklısın, bebişin sağlıklı, kapı gibi arkanda duran bir ailen var.Allahimmmm okadar sevindim ki mesajina inan gozlerimden yaslar akti.. aynen onu dedm babasina otel odasinda kopru altinda gebercek ogluna ben aile verdm ev verdm sevgi ilgi verdm nankörlük yapio dio babasi da.. teşekkürler mesajin icin
AslaEvliliğinizde bunları eşinize hiç yansıttınız mı?
Amin inşallah ama cok seviyorum burnumda tutuyo kokusu anlatamamSıkma o güzel canını n'olur. Sakın yalnız da kalma. Çok şükür sen sağlıklısın, bebişin sağlıklı, kapı gibi arkanda duran bir ailen var.
Zor görünse de belki bunda bir hayr var. Belki de bir ömür bu dengesiz herifi çekmekten kurtuldun. Onun gelgitleriyle gençliğini harcayabilirdin. Şimdi ise kendi çekip gitmiş. Defolsun! Senin vicdan yapmana hiç gerek kalmadan seni kendinden kurtarmış.
İnşallah çok güzel bir hayatın olur. Sana ve yavruna çok daha güzel kapılar açar Rabbim.
Amin inşallah ama cok seviyorum burnumda tutuyo kokusu anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?