Saka gibi...salak yerine kondum ve terkedilmisim aslında

Cok iyidik.. gel git akilli iste bana dioki huyuma gidersen bisi olmaz aramkzda ama gidemioduj huyuna cnku dengesiz

Hani çok iyidi aranız?

Evet cok iyidik ara sira gel git oluyodu o da iki dakkalik sonra elimi ayagimi operdi
Arkadaşım bu garip hareketler aranızın iyi olduğunu göstermiyor.
İlaç bağımlısı yazmışsınız bir yerlerde.
Rica ederim bebenizi de kendinizi de bu adamdan uzak tutun.
Şimdiye kadar sizin boşanmamanız hata olmuş.

Ya ne oluyor bu erkek milletine 1 haftadır kk da açılan konularda evi terkeden terkedene. Kafayı yemişler resmen anlam veremiyorum.

2 gün iyi olup 5 gün kötü olmak çok iyiydik demek olmuyor.
Siz defalarca ayrilmissiniz zaten. Bu demek oluyor ki evliliginiz çok yıpranmış.
..

" Iddet süresini saysın " demek ki boşanmak istiyor.

Arayın babasını, 2, 3 aylık kıranizi odesinler. Ya da ailenize söyleyin.
Kimsenin evine gitmeyin. Çok yipranirsiniz. Bu süre zarfında sizinle iletişim kurmasına asla izin vermeyin. Sizden haberi olmasın.

Eğer boşanma niyetindeyseniz dava açın uzatmadan.

Eşin ruh hastası, gerçekten.
OKB li biri olarak söylüyorum....
Asla katlanma, karıyı evde bırakmak kaçmak da haram.
Ay zındık.
Sinir oldum.
Kaç kurtar kendini bu nedir ya

Boşanıp kurtulmanı, bebeğinle yeni, güvenli ve kafanın rahat ettiği bi hayata başlamanı tavsiye ederim. Bu adam ömür törpüsü gibi. Kurtul bi an önce. Her kavgada her sinir krizinde seni bırakan adam seni yıpratmaktan başka bi işe yaramaz zaten. Gitsin hastaneye yatsın tedavi olsun hastaysa. Ceremesini bebeğinle sen çekmek zorunda değilsiniz. Sorumsuz herif.

Bence okb nin sinir krizlerinin ardına saklanıp istediği gibi davranıyor, bahane olarak kullanıyor onları.

boşan desek yuva gidiyor e boşanma desek en başta bebene yazık.. valla çok zor ama sanırım çare boşanmak.. adam zaten bitirmiş bence kafasında ama senin onu bırakmayacağını düşündüğü içinde sessizce gitmiş.

Bu ruh hastasını sen mi iyileştireceksin ya?

Kaç yıllık evliydiniz?

Beyinsiz! Tek odalı evlerde/ otellerde sürünsün. 2-3 haftaya kalmaz sen ve o cennet kokulu yavru burnunda tütmeye başlarsınız.

Rahat batana acımayacaksın. Hakkettiği gibi yaşasın!

boşanma davası aç . annen haklı böyle bi adam sağlıklı çock büyütemez

Allahimmmm okadar sevindim ki mesajina inan gozlerimden yaslar akti.. aynen onu dedm babasina otel odasinda kopru altinda gebercek ogluna ben aile verdm ev verdm sevgi ilgi verdm nankörlük yapio dio babasi da.. teşekkürler mesajin icin

Allahimmmm okadar sevindim ki mesajina inan gozlerimden yaslar akti.. aynen onu dedm babasina otel odasinda kopru altinda gebercek ogluna ben aile verdm ev verdm sevgi ilgi verdm nankörlük yapio dio babasi da.. teşekkürler mesajin icin
Sıkma o güzel canını n'olur. Sakın yalnız da kalma. Çok şükür sen sağlıklısın, bebişin sağlıklı, kapı gibi arkanda duran bir ailen var.
Zor görünse de belki bunda bir hayr var. Belki de bir ömür bu dengesiz herifi çekmekten kurtuldun. Onun gelgitleriyle gençliğini harcayabilirdin. Şimdi ise kendi çekip gitmiş. Defolsun! Senin vicdan yapmana hiç gerek kalmadan seni kendinden kurtarmış.

İnşallah çok güzel bir hayatın olur. Sana ve yavruna çok daha güzel kapılar açar Rabbim.

Amin inşallah ama cok seviyorum burnumda tutuyo kokusu anlatamam

Bildiğin manyak bu afedersin. Ruh hastası. Bırak ne hali varsa görsün, sürünsün, geri gelir nasılsa.

Ama sen önce bi sakin ol, sinirle hareket etme. Bırak bi zaman geçsin, kendini dinle. Kendinle kal sonra daha sağlıklı karar verirsin. Şu an çok sinirlisin öfkelisin

Evet onu deliler gibi seviyo olabilirsin evet bu çok büyük bir sey ama mantığı da devreye sokmak lazım kimi zaman. Ve bu konu tamamen mantıkla alakalı.. Belki de bi gitmesinin bir nedeni vardır. Ama bunu sana söylemesi gerekirdi. Bi mesajla bitirilmemeliydi. Sen kendine ve çocuğuna odaklanmalisin. En önemlisi güçlü olmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…