- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Bende biliyorum ki... simarik yetişmiş babasi umursamamis kendi ne hali varsa gorms... kopuklar yaniBabası bence biliyor ne haltlar yediğini. Sıkıştır o adamı sen
Bir an kendjm yazdm sandim konuyu.Ayni sekilde 3 ay once bende esim tarafindan terk edildim.Benzer bir sekilde.whatsptn anasina babasjna benm anne babama mektup yazip yollamis.seviorm ama bitmek zorunda die.fakat benim esimin hakli nedenleri vardi sahit oldugu bi hatam gibi.Hatami telafi edeip yalvar yakar 1 ay sonra eve getirmeti basardim.Sizin esinizin zoru neymis.Bu erkekleri anlamak cok zor.Ben o beni terk ettiginde oluyorum sandim.ama ana babasi esine tam destekti bu konuda.siz yalnz degilmissiniz..Asla boyle bi konuyu acacagim aklima gelmezdi ki kimseyi de kinamadm ama Rabbim herseyin en iyisini bilir... hala soktayim lutfen yazim hatam varsa takilmayin..Baslikta yazdığı gibi terkedildm.. annemle kiz kardesm bizde misafir yurtdışından geldiler.x (esim demek istemiyorum)is nedeniyle sehir disindaki teklifleri degerlendirmek istiodu ben kabul etmiodum annemde kizdi cocuk var artik daha iyi kazancaksa gitsin diye bende dusununce hak verdim ama içim rahat degildi..bu arada 8aylik bi bebeğimiz var... neyse aksam tuhafti zaten soguktu.. ssabah da esyalarini hazirlarken de soguktu baya kislik mislik bi ton sey aldi temelli mi gidion hayirdr dedm sacmalama dedi...giderken kizinida beni de opmedi noluyo ya filanndedim arabeske baglama savasa gitmiom dedi dondu kizimizi optu sarildi annemin elini optu sarildi.. sonra aradim ulasamadm mesgule atti bikac defa daha aradm acmadi sonra aradigimda ulastm nerdesn naptn dedm bilmioms gibi yapma dedi nasl yani whatsappa bak dedi bisi gelmedi ki dedim bi dk dedi bi baktm msj gelmis iddetini saysin filan diye anneme okutmam icin kiziniz falan filan yazmış.. sevrrken ayrilmak zorundayim filan yazmış şok oldum yalan söyleyerek evden gitti caliscam ayagina inanamiyorum hala..babama solemeyin kalpten gider yazmis tabi aradm babasini ne b.ku varsa yesin dedi birak onu kenfi haline aklini basina alir dedi baba ben oji mu beklicem dedm terkedilme korkusuyla mi yasicam.. ha gitti ha gidicek gozuyle mi bakcam dedm.. bu arada x psikolojik tedavi goruyo ilac kullanio eminim pisman olcak suan naptigini amlamadi o. Ama annem dio onu geri kabul edersen bizi yok say bu çocuğumu boyle bi babayla buyutmeye hakkin yokmcocugun psikolojisi bozulur bu adamla filan dio.. onu seviyorum hemde deli gibi ama kabullenmem lazm lutfen bana yardim edin.. guclu olmam lazim.. seviyorum ama bu gidis koydu hemde fena..atladigim ayrintilar vardir parca parca yazarim soruldukca kusura bakmayin sacmalami
s da olabilirm cok kotym
Toparlandinizmi pekiBir an kendjm yazdm sandim konuyu.Ayni sekilde 3 ay once bende esim tarafindan terk edildim.Benzer bir sekilde.whatsptn anasina babasjna benm anne babama mektup yazip yollamis.seviorm ama bitmek zorunda die.fakat benim esimin hakli nedenleri vardi sahit oldugu bi hatam gibi.Hatami telafi edeip yalvar yakar 1 ay sonra eve getirmeti basardim.Sizin esinizin zoru neymis.Bu erkekleri anlamak cok zor.Ben o beni terk ettiginde oluyorum sandim.ama ana babasi esine tam destekti bu konuda.siz yalnz degilmissiniz..
Çok üzüldüm bacim geçmiş olsun Arkan bile bakma değmez bu adam hadi seni bıraktı ya çocuğu aklım almiyorKalamam ki bu evde bebegm kucuk calisamiyorum ailem de zaten tek birakmaz beni burda illaki evi dagitmam lazim... cok yazık etti yasanmisliklar, biraktigi kiyafetler... aticam kıyafetlerini. Esyalari da birakcm evde kiraya saysnlar smra kuzenime gidicem bikac hafta kafa dinleyip ananeme gidicem izmire.. arasa da bulamaz artik buadar seyi yükledi bana çok ağır bu yuk.. evini birakmak zorunda kalmak.. nasılsa gelck evet ama ben bukadar seyle savastiktan snra gelmese de olur
Bu Adam hasta ve kriz gecirdiginde Allah koru Sun sana kizina zarar verir birak gitsin bosan kesinlikle git ailenin yanina annen yurtdisindaysa yapabilirsen yanina git birak Allah askina bu Adam Dan Köy de kasabada baltaya sapda olmaz insan en zor zamaninda terk edermi bebegiyle karisiniBen lohusayken sinir krizi gecirdi boşadı beni o sinirle sonra nikah tazeledik.. kizim 3aylikken izmire gittim oxaman yine bi kriz yasadik babasi dedi sacmalama damarina baslarim bu kiz sana napti sana sevgi fazla geldi filan diye akli da basina geldi toparladik. Sonra bi defa daha sorun yasadik yine dank etti adama pisman oldu simdide bu... onun dusuncesine gore nikahimiz dusmusmussss bi arada olmamiz harammisss sanki cok dinine bagli allah askina ya dinini biliosan her haltta nikah dusmiceni de bilmen lazim ama cokmyalan soledi yani dinden vurmaya calisio kendini aklamak icin pfff
Sanirim bazen almiyo... aksam aliyo goruyorum ama sabah isyerinde aliyomu almiyomu bilmiyorum tabiki sizofren degil ama kaybetme terkedilme korkusu yaşıyor sürekli annesini kaybettikten snra olmus.. el bebek gul bebekken ilgisiz alakasiz kalmis annesi ölünce...Ya hepsini okumadım ama ilaçlarını mı almayı unutuyo acaba? Şizofren falan mı?
Eğer öyleyse ilaçlarını almasına yardım etmelisiniz.
Geçmiş olsun. Zor tabi sizin için. Allah yardımcınız olsun.Sanirim bazen almiyo... aksam aliyo goruyorum ama sabah isyerinde aliyomu almiyomu bilmiyorum tabiki sizofren degil ama kaybetme terkedilme korkusu yaşıyor sürekli annesini kaybettikten snra olmus.. el bebek gul bebekken ilgisiz alakasiz kalmis annesi ölünce...
İki nikah da var lohusayken dinen bi talak gitti geferli degil dediler ama ...Ben anlamadim tam
Evli misiniz ? imam nikahi mi Var?
Resmi bosandiniz mi lohusayken?
Sorulduysa kusura bakmayin
Amin inşallah saolunGeçmiş olsun. Zor tabi sizin için. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?