Saka gibi...salak yerine kondum ve terkedilmisim aslında

Kalamam ki bu evde bebegm kucuk calisamiyorum ailem de zaten tek birakmaz beni burda illaki evi dagitmam lazim... cok yazık etti yasanmisliklar, biraktigi kiyafetler... aticam kıyafetlerini. Esyalari da birakcm evde kiraya saysnlar smra kuzenime gidicem bikac hafta kafa dinleyip ananeme gidicem izmire.. arasa da bulamaz artik buadar seyi yükledi bana çok ağır bu yuk.. evini birakmak zorunda kalmak.. nasılsa gelck evet ama ben bukadar seyle savastiktan snra gelmese de olur

Bazen bırakmak lazım. Pişman olup gelse bi süre sonra yine aynı şey olucak. Bir an önce yeni hayatını kurmaya başla. Sonrası daha rahat oluyo zaten.

Vakur ve metin davranın olayların gidişatına bakın ne annenizi ne de başkasını dinlemeyin. ...Bana fevri ve biraz da planlı geldi...aileniz sizi korusun elbet ama evladiniz da olduğu için en iyisini siz bileceksiniz ...sadece tevekkül ile sabredin ve bekleyin. ...is olacağına varır. ..Hayır olandadir deyin...mutlaka donus sinyali verecektir yumusaklikla reddedin ki duvara carpsin. ...şimdiden kolaylıklar diliyorum. ...evladiniza odaklanın şimdi sadece....

Bir an kendjm yazdm sandim konuyu.Ayni sekilde 3 ay once bende esim tarafindan terk edildim.Benzer bir sekilde.whatsptn anasina babasjna benm anne babama mektup yazip yollamis.seviorm ama bitmek zorunda die.fakat benim esimin hakli nedenleri vardi sahit oldugu bi hatam gibi.Hatami telafi edeip yalvar yakar 1 ay sonra eve getirmeti basardim.Sizin esinizin zoru neymis.Bu erkekleri anlamak cok zor.Ben o beni terk ettiginde oluyorum sandim.ama ana babasi esine tam destekti bu konuda.siz yalnz degilmissiniz..

Aaa müge anlıda böyle gel git akıllı bir baba,bebeğini alıp parka bırakıp eve gelmişti,sonra da bayıldım bebeğimi kaçırdılar diye haberlere çıktı...
Biraz aklın varsa dönme bu hasta adama

Toparlandinizmi peki

Çok üzüldüm bacim geçmiş olsun Arkan bile bakma değmez bu adam hadi seni bıraktı ya çocuğu aklım almiyor

Bu Adam hasta ve kriz gecirdiginde Allah koru Sun sana kizina zarar verir birak gitsin bosan kesinlikle git ailenin yanina annen yurtdisindaysa yapabilirsen yanina git birak Allah askina bu Adam Dan Köy de kasabada baltaya sapda olmaz insan en zor zamaninda terk edermi bebegiyle karisini

Pisman smdi nasil yaptm ettm bilmiyorum diomua kuzenini aramis beni aramaya korkuyomus bende bikiosm dedm aramasn beni smdilikmuzak kalsn dedm ama kuzeni ona tabiki ters cvp verdi dicek... aklm durdu resmen psikolojisine s.ctigimin herifi ya

Ya hepsini okumadım ama ilaçlarını mı almayı unutuyo acaba? Şizofren falan mı?
Eğer öyleyse ilaçlarını almasına yardım etmelisiniz.

Ya hepsini okumadım ama ilaçlarını mı almayı unutuyo acaba? Şizofren falan mı?
Eğer öyleyse ilaçlarını almasına yardım etmelisiniz.
Sanirim bazen almiyo... aksam aliyo goruyorum ama sabah isyerinde aliyomu almiyomu bilmiyorum tabiki sizofren degil ama kaybetme terkedilme korkusu yaşıyor sürekli annesini kaybettikten snra olmus.. el bebek gul bebekken ilgisiz alakasiz kalmis annesi ölünce...

Geçmiş olsun. Zor tabi sizin için. Allah yardımcınız olsun.

Ben anlamadim tam
Evli misiniz ? imam nikahi mi Var?
Resmi bosandiniz mi lohusayken?
Sorulduysa kusura bakmayin

Lütfen dua edin. Bosanmak cok kolay bu benm ikinci evliligim ilkinde paniklemedim asla ama kizim var şimdi herkes baba diye kosarken o babasiz buyusun istemiyorum.. evlenmek zaten asla dusunemem baska biriyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…