şaka gibi yaaa.....hamileyim...

maviruya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
685
77
323
kıslaaarrrr.............hamileyim...b hcg 285..........çıldırmış gibi koşuyorum evin içinde..allahım herkese nasip et lütfen bu mutluluğu...kaydirigubbakcemile2 2,5 yıldır bu günü bekliyordum..eylülde tüp bebek için ankaraya gidecektik, para bile ayırmıştık ve ben doğal yoldan hamileyim...inşallah bir aksilik çıkmazmafoldumben çıkmaz dimi??

çıkmaz merak etme ... bhcg gayet iyi benşm adet günümde 128 di.. şimdi 11+5 haileyim.. tebrikler ......alllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

allah devamını getirir inş.:Saruboceq: kucağındada görmek nasip olur inş. :Saruboceq: yeter bu kadar dua çoook tebrik ederim ablacığım :lepi:

ALLAH sağ salim doğumunu da göstersin canım, biz uğraşanlara da dua et ok?
Tekrar tebrikleeerrr !!!opuyorumnanaktan

kız dur hoplayıp zıplama ölee:mymeka:

bişeycik olmaz sen içini ferah tut Allahın izniyle bebişin tutunmuş bak sana sende onu sıkı tut annesii aksatma kontrollerini hadi canım hayırlısı olsun hayırlısıyla kucaklarsın inş bebişini:CüvCüv:

hayırlı olsun allah şimdiden analı babal ıbüyütsün cnm bnm maşallahhhhhhhhhhhhhhh 41 kere diyelimde kem gözlerden korusun rabbim

arkadaşlar hamileyim diyen arkadaş 2009 da açıp öyle söylemiş yani şimdi bebeği olmuştur çocuk yazıların tarihine dikkat edin öyle cevap verin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…