Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de bugün hamile olduğumu öğrendim değerim 4100 çıktı ama doktora gösteremedim kaç haftalık sayılıyor bilmiyorum ama çok mutluyum darısı olmayanların başına inşallah
kizlarrrr
bende hamileyim tam 5 haftalik.. daha dun ogrendim... :)
kizlarrrr
bende hamileyim tam 5 haftalik.. daha dun ogrendim... :)
kıslaaarrrr.............hamileyim...b hcg 285..........çıldırmış gibi koşuyorum evin içinde..allahım herkese nasip et lütfen bu mutluluğu...kaydirigubbakcemile2 2,5 yıldır bu günü bekliyordum..eylülde tüp bebek için ankaraya gidecektik, para bile ayırmıştık ve ben doğal yoldan hamileyim...inşallah bir aksilik çıkmazmafoldumben çıkmaz dimi??
merhaba aşılama ile ilgili başlıktaki yazınızı okudum bende ilk aşılamamı oldum 3. günü dayanamadım idrar testi yaptım iki tane çizgi çıktı yine yaptım yine çıktı sizdede benzer durumdu sonrasında ne oldu sizde hamilelikmiymiş hormon iğnelerinin salgısındanmı oluyor acaba merak ettim eski konulara baktımda sizdede iki çizgi vardı sonrasında kanda belli oldumu
kızlar kan testi yaptırdım aşılamam 3 gün evvel olmasına rağmen pozitif yani 26,72 çıktı sizce gerçekmi bu şaka mı acaba
kusura bakma ama aşılamadan 3 gün geçtiğinde çıkan sonuç pek doğru kabul edilemez.. tabi bu hamile kalmadın anlamına gelmez, sadece net sonuç vermez, çatlatma iğnesinin içinde ciddi miktarda beta hcg hormonu var bu senin tahlilinde çıkan sonuca sebep olur...
şöyle anlatıyım aşılama yapıldığı zaman spermle yumurta buluşuyo ve tüplerde 5-6 günlük bi yolculuğa çıkıyo 7. günde rahime ekiliyo ( tabi bu gün sayısı değişebilir)rahime ekildikten sonra salgılanan hormon gerçek sonuca ulaştırıyo.. bizlerin bildiği en erken aşılamadan 10 gün geçince çıkan kan tahliline güvenmek gerekiyo...
inşallah sağlıkla bebeğin şu anda rahime doğru yolculuğa çıkmıştırr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?