şaka gibi yaaa.....hamileyim...

canım benim...beraber 1 sene önce buralarda yumurtlama tedavimizi takip ediyorduk...sabrın sonu mutlulukla geldi..tebrikler canım....

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de bugün hamile olduğumu öğrendim değerim 4100 çıktı ama doktora gösteremedim kaç haftalık sayılıyor bilmiyorum ama çok mutluyum darısı olmayanların başına inşallah

tebrikler Allah kucagına sağsağlim almanı nasip eder inş ...:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar ikinizi de kutluyorum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

rabbim ol diyince oluyo iştee tebrikler canımm ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsinnn

amin insallah hepimizinkini tamamina erdirsin..
benim ilki dusmustu 5 haftalikken.. simdi tetikteyim.
cok gezmek dusuge sebep olur mu???

merhaba aşılama ile ilgili başlıktaki yazınızı okudum bende ilk aşılamamı oldum 3. günü dayanamadım idrar testi yaptım iki tane çizgi çıktı yine yaptım yine çıktı sizdede benzer durumdu sonrasında ne oldu sizde hamilelikmiymiş hormon iğnelerinin salgısındanmı oluyor acaba merak ettim eski konulara baktımda sizdede iki çizgi vardı sonrasında kanda belli oldumu

kızlar kan testi yaptırdım aşılamam 3 gün evvel olmasına rağmen pozitif yani 26,72 çıktı sizce gerçekmi bu şaka mı acaba

kızlar kan testi yaptırdım aşılamam 3 gün evvel olmasına rağmen pozitif yani 26,72 çıktı sizce gerçekmi bu şaka mı acaba

kusura bakma ama aşılamadan 3 gün geçtiğinde çıkan sonuç pek doğru kabul edilemez.. tabi bu hamile kalmadın anlamına gelmez, sadece net sonuç vermez, çatlatma iğnesinin içinde ciddi miktarda beta hcg hormonu var bu senin tahlilinde çıkan sonuca sebep olur...

şöyle anlatıyım aşılama yapıldığı zaman spermle yumurta buluşuyo ve tüplerde 5-6 günlük bi yolculuğa çıkıyo 7. günde rahime ekiliyo ( tabi bu gün sayısı değişebilir)rahime ekildikten sonra salgılanan hormon gerçek sonuca ulaştırıyo.. bizlerin bildiği en erken aşılamadan 10 gün geçince çıkan kan tahliline güvenmek gerekiyo...

inşallah sağlıkla bebeğin şu anda rahime doğru yolculuğa çıkmıştırr......

inşallah iğnelerle alakası yoktur, aksi halde hayal kırıklığı kötü olur

hamileysen de değilsen de şu andaki hcg değerinin bebekle hiç ilgisi yok tamamen iğnenin etkisi, bebeğinin hcg salgılaması için en az 10 gün geçmesi lazım sen en sağlamı aşılama sonrası 12. günde test yaptırmalısın dr un da öyle önermiştir zaten bu kan değeri hamile olduğun ya da olmadığın anlamına gelmiyor. inşallah hamilesindir.

Tebrik ederim..Zamanıymış demekki kendi geldi :) Allah sağlıcakla kucağına (kucağımıza )almayı nasip etsin.

Yukardaki arkadaş yazmasa farketmeyeceğim. konuyu açan arkadaşımız doğurmuş hatta bebeği büyümüştür baya :)

Son düzenleme:
canım bende bu sayfalarda yazacakmıydım hiç umudum yoktu ama şimdi yazıyorum.bende 2 gün önce idrarda yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi ve dün kan tahlilimi verdim bugün telefonla ögrendim ve bende hamileymişim.doktoruma heyecendan ne kadarlık yada degerlerimi sormak aklıma gelmemiş iyimi.ama pazartesi tekrar kan tahlili yaptıracakmışım degerimin yükselip yükselmedigine bakacak sanırsam sizcede öyledir dimi.çok mutluyum çook 4 yıl 3 aylık evliyiz ve her sn istiyorduk olmasını ve allahım bu güne uygun görmüş allahım eli ayagı düzgün kucamızada almayı nasip etsin.tüm isteyenlere versin allahımdan dilegim düşmanıma dahi tattırmasın evlatsızlıgı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…