E ESRA_85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2012 7 0 36 İçel Mersin 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maviruya #41 Merhaba çok sevindim hamile olduğunuzuza hayırlısı olsun inşallah.. Bende dün öğrendim hcg 212 cıktı tam nekadarlık olduğunu bilemiyorum ama cok mutluyum. Allahım olmayanlarada versin inşallah...
Merhaba çok sevindim hamile olduğunuzuza hayırlısı olsun inşallah.. Bende dün öğrendim hcg 212 cıktı tam nekadarlık olduğunu bilemiyorum ama cok mutluyum. Allahım olmayanlarada versin inşallah...
greenmoon hoşgeldin dünyama :) Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 1.163 5 116 İstanbul 4 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi maviruya #42 ESRA_85 .!.: Merhaba çok sevindim hamile olduğunuzuza hayırlısı olsun inşallah.. Bende dün öğrendim hcg 212 cıktı tam nekadarlık olduğunu bilemiyorum ama cok mutluyum. Allahım olmayanlarada versin inşallah... Genişletmek için tıkla... 4 haftalık canım hayırlı olsun
ESRA_85 .!.: Merhaba çok sevindim hamile olduğunuzuza hayırlısı olsun inşallah.. Bende dün öğrendim hcg 212 cıktı tam nekadarlık olduğunu bilemiyorum ama cok mutluyum. Allahım olmayanlarada versin inşallah... Genişletmek için tıkla... 4 haftalık canım hayırlı olsun