Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun şekerli su yapıp için hepiniz iyi gelir korkuya ( annem öyle derdi)
Daha sonradan fark ettım bendeOncelikle gecmis olsun, ama bu ikisi karsilikli taslasmiyorlar mi, nasil iki tas da sizin cama geldi. Bilerek mi yaptilar acaba?
Olayda iki şahıs var1 kat olsa anlarimda bilemedim bana da kasitliymiş gibi geldi
Olayda iki şahıs var
Tekinin kafası güzel ama 4 . kata ili taşta çok anlamsız
Eşim tekini tanıyormuş burdan bi kiraci kendisiTaniyormusunuz peki ? Yani komşu ya da komşu cocuklari falanmi ?
Bana bu olaylar kasitliymiş gbi gelir hep cunku kayinbabam araba almişti. Anahtarla boydan boya cizmişlerdi. Once onemsemedik yanlislikla olmustur diye. Aradan 1 ay gecmedi bu sefer camini patlatmişlaardi. Esimin seveni cok sagolsun :) esimle dertlerini arabadan cikarmislardi. Ondan soruyorum
Kızım çok korktu sırf bu yüzden bırakmam peşleriniÇok geçmiş olsun. Balkonunda otururken ya da öylece sokakta dolaşırken maganda kurşununa denk gelen insanları falan düşününce artık normal geliyor. Tabiki yine de iyice araştırın bu olayı nedir diye. Sadece tesadüf mü yoksa kasıtlı mı bi şey olabilir mi diye, kafanız rahat etsin.
Evde bile can güvemliğimiz yokOy yavrum kıyamam ona..
Çok geçmiş olsun. Papatya çayı falan için hepiniz. Çok üzüldüm ve kızdım gerçekten de.Nasıl bir devirdeyiz 4. Kattaki insanın camı kırılıyor.
Yakında mutfakta çorba pişirirken gemi çarpacak.
Eşim tekini tanıyormuş burdan bi kiraci kendisi
Ötekini tanımıyoruz ama
Yani eşimin kimseyle bir derdi olmaz aslında ama anlayamadım hiç
Çok yeni olduğu için henüz bişey düşünmedik ama şikayetçi oldukGecmis olsun guvenlik firmasini dava etmeseniz dahi korkutun.
Site icinde elbet o kavga gozukmeli mudahale edilmeliydi.
Bana iki taşında benım katıma gelmesi şüphe uyandırdıEsiminde kimseyle derdi yoktu ama yapan yapiyor iste... gecmis olsun size insallah adalet yerini bulur
Polis uzerinde durmaz kafaniza gelebilirdi tas cok kotu.Çok yeni olduğu için henüz bişey düşünmedik ama şikayetçi olduk
Polisler eşimide ifade için çağırdı ama şuan gelemem eşim çocuğum korltu yatın ugrarım dedi
Camı kırıp alt tarafına düşmüş tekiPolis uzerinde durmaz kafaniza gelebilirdi tas cok kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?