• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaka gibi...

Benimki cok buyuk bir dert değil kızlar ama moral olarak yerlerdeyim! O kadar buyuk bi sıkıntı varki Arkadaşımın da payı büyük sağolsun :KK43:
Aylardır iş arıyorum hicbir gunum bos gecmedi surekli is gorusmelerine gidiyordum ama o kadar bunalmistim ki dua ediyordum tam o sirada bir yer aradi ve gorusmeye cagırdı, internetten arastirdim baktım kurumsal bir firma... Yasadigim heyecani, mutlulugu anlatamam... Neyse gorusmeye gittim her sey cok guzel gecti ve cok fazla kanım ısındı... Her sey istedigimin fazlasıydı bile...
Evrakları tamamladım, bugun ise baslayacaktım ama dun aksam beni aldı bir usume, kusma, halsizlik... Hicbir sey yiyemedim gece erkenden yattım...
Sabah kalktım iyi gibiydim kahvaltı yaptım beni almaları icin arayacaktım migdem yanmaya baslayınca korktum yolda kusarım ne bileyim bir sey olur diye... Aradım hasta oldugumu söyledim defalarca özür dileyerek... Anlayışla karşıladılar... Ama ben kendime cok sinir oldum kolay kolay hasta olmayan ben tam ise baslayacagm zaman hasta oldum :'( uyudum ögleye kadar suan iyiyim. Arkadasim da sagolsun , seni arayip gelme deseler haklilar ilk gun gebersen de gitmen lazım diye bi cumle kurdu... Ben de kafamda kura, kura kafayı yicem :'(

Yarın gidip gidemeyecegim konusunda arayip haber vericem bu aksam... Yarın surunsem de gidicem ama...
Ben hata mı yaptım ya icim icimi yiyor :/

bence gitmemekle doğru olanı yapmışsın. burada ölsem de giderdim yorumlarına çok şaşırdım.

sağlık her şeyden önemli bir yana hasta hasta işe gitseydin asıl sana ne anlatsalar anlamayacaktın halsiz soğuk olacaktın bence ilk günden daha kötü imaj olacaktı. ama şimdi yarın enerjik bir şekilde gider durumunu bir daha anlatır kusura bakmayın dersin.

işin de hayırlı olsun. ben de ne zamandır iş arıyorum Allah bana da nasip eder inşallah. iş bulmanın mutluluğunu yaşa bence bunu düşünüp üzülme.

Bu saatten sonra iyiyum grliyim mi drmryin. Esimde ozel sektorde cok is degistiriyor malesef anliyorum sizi ne diyrcekler nasil olur soyle yapsam soyle mi anlarlar takilmayin.
ilk is gununuz oldugu icin onemsemezler. Zaten yarin gittiginizdede bu insanlar hasta oldugunuzu gorecekler rahat olun. Sigortaniz nr zaman calisirsaniz o zaman basliyor ya en kptu bi gun sonra baslarlar onlar icin bisey farketmez hele dr kurumsal sa

bence gitmemekle doğru olanı yapmışsın. burada ölsem de giderdim yorumlarına çok şaşırdım.

sağlık her şeyden önemli bir yana hasta hasta işe gitseydin asıl sana ne anlatsalar anlamayacaktın halsiz soğuk olacaktın bence ilk günden daha kötü imaj olacaktı. ama şimdi yarın enerjik bir şekilde gider durumunu bir daha anlatır kusura bakmayın dersin.

işin de hayırlı olsun. ben de ne zamandır iş arıyorum Allah bana da nasip eder inşallah. iş bulmanın mutluluğunu yaşa bence bunu düşünüp üzülme.

Allah ragzi olsun cok tesekkurler evet bunu dusundugum icin gitmedim ilk is gunu cok onemli hata payım daha yuksek olacaktı
İlk izlenim mi, ilk is gunu mu ikisinin arasında kaldım. İnsallah siz de gönlünüze gore bulursunuz bir is... İssizlik sıkıntısı o bos kalmışlık, ise yaramamazlık hissi cok kotu :/ ama bundan daha da kötüsü gittiğim is gorusmelerinde hep sömürmek hakimdi... Bir de yaş ilerleyince daha olumsuz oluyor gorusmeler. Kendilerine hem her ise kosturacak hem uzun yıllar calisacak hem de genc, dusuk maasli eleman arıyorlar. Cok doluyum bu konuda cok sitem cok da dua ettim. Gec olsun guc olmasın insallah. Rabbim yardımcınız olsun.

İnşallah istediğiniz gibi olacaktır kafanıza takmayın anlayışla karşılamışlar sonuçta yarın tekrar durumu anlatırsınız :KK36:
Aminn insallah , tamam :-*

Bu saatten sonra iyiyum grliyim mi drmryin. Esimde ozel sektorde cok is degistiriyor malesef anliyorum sizi ne diyrcekler nasil olur soyle yapsam soyle mi anlarlar takilmayin.
ilk is gununuz oldugu icin onemsemezler. Zaten yarin gittiginizdede bu insanlar hasta oldugunuzu gorecekler rahat olun. Sigortaniz nr zaman calisirsaniz o zaman basliyor ya en kptu bi gun sonra baslarlar onlar icin bisey farketmez hele dr kurumsal sa

Cok tesekkur ederim. Hasta belirtim yok suan sadece sivilceler pörtlemis 1 gecede :) bir de ona yaniyorum tipsiz oldum iyice. Allah kimseye yasatmasın böyle bir durum cok berbat bir hismis.

Yarın da gidemezsen bence hiç gitme canım alacaklarını sanmam. Sonuç olarak gün bile kaç kişi geldi kimbilir görüşmeye ayrıca iş görüşmesine giderken onların gelip evden aldıklarını ilk defa duyuyorum sen çalışan bile değilsin bir adaysın her başvuranı evden mi alıyorlarmış ilginç. Keşke gelip almamalarını biraz rahatsız olduğunu kendin geleceğini söyleseydin sadece sabah miden yanıyormuş aslında bir ilaçla çözerdin. öğlen iyi olmuşsun mesela kalkıp gidebilirdin çünkü baya zamandır iş arıyormuşsun ilk izlenim de çok önemlidir. Geçmiş olsun bu arada.

Benimki cok buyuk bir dert değil kızlar ama moral olarak yerlerdeyim! O kadar buyuk bi sıkıntı varki Arkadaşımın da payı büyük sağolsun :KK43:
Aylardır iş arıyorum hicbir gunum bos gecmedi surekli is gorusmelerine gidiyordum ama o kadar bunalmistim ki dua ediyordum tam o sirada bir yer aradi ve gorusmeye cagırdı, internetten arastirdim baktım kurumsal bir firma... Yasadigim heyecani, mutlulugu anlatamam... Neyse gorusmeye gittim her sey cok guzel gecti ve cok fazla kanım ısındı... Her sey istedigimin fazlasıydı bile...
Evrakları tamamladım, bugun ise baslayacaktım ama dun aksam beni aldı bir usume, kusma, halsizlik... Hicbir sey yiyemedim gece erkenden yattım...
Sabah kalktım iyi gibiydim kahvaltı yaptım beni almaları icin arayacaktım migdem yanmaya baslayınca korktum yolda kusarım ne bileyim bir sey olur diye... Aradım hasta oldugumu söyledim defalarca özür dileyerek... Anlayışla karşıladılar... Ama ben kendime cok sinir oldum kolay kolay hasta olmayan ben tam ise baslayacagm zaman hasta oldum :'( uyudum ögleye kadar suan iyiyim. Arkadasim da sagolsun , seni arayip gelme deseler haklilar ilk gun gebersen de gitmen lazım diye bi cumle kurdu... Ben de kafamda kura, kura kafayı yicem :'(

Yarın gidip gidemeyecegim konusunda arayip haber vericem bu aksam... Yarın surunsem de gidicem ama...
Ben hata mı yaptım ya icim icimi yiyor :/
valla dost acı söler
o arkadaşın candır bence
bu hastalıklar falan hep psikolojik
sen işe başlamaya hazır oldugundan emin misin?

Yarın da gidemezsen bence hiç gitme canım alacaklarını sanmam. Sonuç olarak gün bile kaç kişi geldi kimbilir görüşmeye ayrıca iş görüşmesine giderken onların gelip evden aldıklarını ilk defa duyuyorum sen çalışan bile değilsin bir adaysın her başvuranı evden mi alıyorlarmış ilginç. Keşke gelip almamalarını biraz rahatsız olduğunu kendin geleceğini söyleseydin sadece sabah miden yanıyormuş aslında bir ilaçla çözerdin. öğlen iyi olmuşsun mesela kalkıp gidebilirdin çünkü baya zamandır iş arıyormuşsun ilk izlenim de çok önemlidir. Geçmiş olsun bu arada.

Yok hayır evimden alma gibi durumlari yok, ilk gorusmeye gittigimde otobusle gittim ama belirlibir yerden sonra otobus gecmiyor yurume mesafesi baya oldugu icin arabayla aldılar. Bugun de ilk is gunum olacagi icin biz seni arabayla alırız aksam eve donerken servis isini halledersin dediler. Kendileri ozel arabayla gidiyorlar yol uzerinde kaliyorum ben de. Öglen gitmeyi cok istedim ama dedigim gibi beni belirli bi noktadan almaları gerekecekti bu yuzdrn geri cekildim. Yarın mutlaka gidecegim tesekkurler.

valla dost acı söler
o arkadaşın candır bence
bu hastalıklar falan hep psikolojik
sen işe başlamaya hazır oldugundan emin misin?
Aşırı ozellikle de yanmalı kusma psikolojik olabilir mi? Ben hazırım tabi mutluluktan ucuyordum kac gundur. Oyle bir yer benim hayalim, ogrenecegim cok sey var daha onceden de calistim ve islerimi hep severek yaptım... Simdiki calistigim yeri ve işi daha cok sevecegime eminim. Tesekkur ediyorum :)

Ölsem de giderdim grubundayım ben de.
O kadar uzun süre iş aradım ve üzüldüm ki anlatamam.
Bir daha o günlere dönerim diye korkardım sanırım.

Salla bence, olabiliyor böyle şeyler, ben de iş arkadaşıma referans olmuştum beraber gidecektik onun ilk görüşmesine işe alınacağına da emindim ama dakikliğe çok dikkat ediliyordu defalarca söyledim, buluşup giderken 1000 türlü aksaklık bir araya geldi, onun hastalığı, trafik, birden bire patlayan fırtına vs. denilen vakitten 3-4 saat sonra iş yerine vardık, fırça yedik beraber (ben işe gitmek zorunda bile değilim ahahha bir de, evden çalışılan bir işti) Ama ikimizin de çalışma konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmadığımız görülünce sonrasında, nadiren takılınan anı olarak kaldı :KK76:Ben de sinirlenmiştim, suçlanacak bir şey var ve gerekeni yapamamışsın kendin de ama hakkaten elinden gelen bir şey olmadığını bire bir yaşadığımdan arkadaşıma tek laf etmedim doğal olarak, iyi ki beraber gitmişiz de bilmeden kalbini kırmadım neyseki diye düşündüm. Pençelerimizi çıkarsaydık, arkadaşlığımızı iş yerinde de devam ettiremezdik.

Beni bu hale getiren seyin sebebini bulduk hanımlar. Lutenitsa :KK53: yengem 1 hafta önce yapıp getirmisti kahvaltılık , salı gecesi karnım kazındı ben bundan yedim bolca.. dun aksam acıga çıktı... Hala daha migdem rahatsız ama dünkü kadar degil cok sukur. Sanırım gıda zehirlenmesi gecirdim, yengemle konustum 2 gunde tüketmek lazımmış onu... İnsan bi uyarır dedim. :KK11: gitti 1 günüm.:cry:

Beni bu hale getiren seyin sebebini bulduk hanımlar. Lutenitsa :KK53: yengem 1 hafta önce yapıp getirmisti kahvaltılık , salı gecesi karnım kazındı ben bundan yedim bolca.. dun aksam acıga çıktı... Hala daha migdem rahatsız ama dünkü kadar degil cok sukur. Sanırım gıda zehirlenmesi gecirdim, yengemle konustum 2 gunde tüketmek lazımmış onu... İnsan bi uyarır dedim. :KK11: gitti 1 günüm.:cry:
Lutenisa mı? Çok merak ettim ne ki o?
-çok geçmiş olsun bu arada-

Lutenisa mı? Çok merak ettim ne ki o?
-çok geçmiş olsun bu arada-

Lutenzka diye de biliniyor internette lutenitsa diye geciyor yanlış mı yazdım bilemedim :) göcmen kahvaltısıymıs , patlıcan ve kırmızı biber közlüyorlar havucla beraber rondodan gecirip kaynatıp kavonozluyorlar. Ben de ilk defa duydum ve yedim. Lezzetli bir sey.

Cok tesekkur ederim :)

Sağlıktan önemli ne olabilir ki ?
Para Pul Mevki ?
Oyle tabi ama aylarca is ara 2 gun once sapasaglam karsilarinda ol tam ise baslayacagn gun hastayim diye ara hic tanimiyorlar bir de ben de tanimiyorum dusunceleri ne olur bir de hayatimda hic boyle bir sey olmamisti hasta olsam dahi ise giderim ben kolay kolay da hastalık gecirmem sukurler olsun. Endiselendim :) insallah yarın gittigim de endiselerimin yersiz oldugunu gorurum.

imagemaker imagemaker evet yanlış bir şey söyledi demiyorum zaten ama zaten cok uzgunum ve bu ise ne kadar cok sevindigimi biliyor. Kırıldım... Gecmis olsun bile demedi.

Son düzenleme:
Arkadaşın seni düşündüğünden demiştir, sıkma canını. Belki de yolda başına bir şey gelecekti ben inanırım öyle şeylere. Yarın umarım mükemmel bir ilk iş günü olur. :KK76:

nehirnil111 nehirnil111
Endiselerimin yersiz oldugunu anladım, bugun ilk is gunumu yaşadım herkes cok sıcak kanlı ama cok kosusturma var :) bu da benim icin harika olacak demektir. O kadar doyamadım ki pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum :) 2 ay deneme surecim olacakmış ama adı deneme süreci dedi sorumlum, sen ne kadar gayret edersen o kadar iyi buradakiler kalıcı eleman arıyor dedi. Cok daha mutlu oldum. İs bulmaktan cok hem kendimi gelistirebilecegim kalabalık ortam ve uzun yıllar calısmak istiyordum :)
Bakalım ilerleyen gunler bana ne gosterecek , destekleyen yuregi guzel tum kk uyelerine coktesekkur ediyorum :KK8:

Benim de basvurum kabul olunca ilk gunu soguk alginligi gecirmistim. Arayip soylemistim hicte bir sorun olmadi.

Yaptığınız hata değil orada sürünmek daha mı iyi? Ben kendimi kötü hissedince iş görüşmesine falan gitmeyenlerdenim. Benden önemli değil :KK14: işte önemli farkındayım ama ben daha önemliyim. Şuan bu yüzden işsizim :)

Bence de gitmeliydin ama su an bunun icin sikma canini, gecmis bitmis...
Ama yarin kesinlikle git, tekrar cok agir hastalandigini, sanssizlik oldugunu, bugun gelebildigini soyle, cok canini sikacak bir sey yok ama dedigim gibi yarin kesinlikle git...Gecmis olsun...

Back
X