Benimki cok buyuk bir dert değil kızlar ama moral olarak yerlerdeyim! O kadar buyuk bi sıkıntı varki Arkadaşımın da payı büyük sağolsun

Aylardır iş arıyorum hicbir gunum bos gecmedi surekli is gorusmelerine gidiyordum ama o kadar bunalmistim ki dua ediyordum tam o sirada bir yer aradi ve gorusmeye cagırdı, internetten arastirdim baktım kurumsal bir firma... Yasadigim heyecani, mutlulugu anlatamam... Neyse gorusmeye gittim her sey cok guzel gecti ve cok fazla kanım ısındı... Her sey istedigimin fazlasıydı bile...
Evrakları tamamladım, bugun ise baslayacaktım ama dun aksam beni aldı bir usume, kusma, halsizlik... Hicbir sey yiyemedim gece erkenden yattım...
Sabah kalktım iyi gibiydim kahvaltı yaptım beni almaları icin arayacaktım migdem yanmaya baslayınca korktum yolda kusarım ne bileyim bir sey olur diye... Aradım hasta oldugumu söyledim defalarca özür dileyerek... Anlayışla karşıladılar... Ama ben kendime cok sinir oldum kolay kolay hasta olmayan ben tam ise baslayacagm zaman hasta oldum :'( uyudum ögleye kadar suan iyiyim. Arkadasim da sagolsun , seni arayip gelme deseler haklilar ilk gun gebersen de gitmen lazım diye bi cumle kurdu... Ben de kafamda kura, kura kafayı yicem :'(
Yarın gidip gidemeyecegim konusunda arayip haber vericem bu aksam... Yarın surunsem de gidicem ama...
Ben hata mı yaptım ya icim icimi yiyor :/