Şaka mı şimdi bu

heylily

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
105
72
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Belki çok büyütülecek bir sorun degil ama akşam akşam canım sıkıldı,görüş almak istedim.
Yakında dogum iznim bitecek ve işbaşı yapacağım. Bebeğime de kismetse evlerimiz uzak olduğundan annem bize gelip bakacak. Eşim arada annesinin de yardim edip edemeyeceğini sormuştu kv ye. O da seve seve bakacağını söylemişti.
Geçenlerde kv bendeyken bir kaç saatliğine bebeğimi bırakmak zorunda kaldım kv ye. Sağolsun baktı,iyi bakacagindan da şüphem yok amageldigimde eşim de yanimdayken" yaşına girsin de görürsünüz alicam torunumu yanima ozledikce gelirsiniz"dedi.
Bunu daha önce bir kez daha soylemisti,ben de şakayla karışık çıkışmıştım.
Bu kez de emen cocuk ayrılır mı anneden öyle şey okur mu vs diye gecistirdim. Yarim saat sonra bi daha aynı şeyi söyledi. Anne şaka yapiyosun herhalde diye sertce çıkıştım,güldü ve hiçbir şey söylemedi.
Sinir oldum,zaten ise başlayacağım icin stres altındayım,bu da üstüne tuz biber ekiyor.
Sizce çocuğa bakmak isterse red mı edeyim? Acayip bir sahiplenme var,annesiz bebek mı bakınırmış ki ben ondan bakmasını dahi istemedim.
Vok canım sıkıldı ve paylaşmak istedim,görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
 
Bir gece kalsa kıyameti koparır emen bebek gecenin yarısı koşa koşa sana getirirler konuşmuş olmak için konuşuyor he de gec canim
 
Aynı şeyi benim KV de söylüyordu. Kafasında öyle bir plan yapmış kime sorduysa. Sadece "asla" dedim. Boşver desin dursun. Sen vermedikten sonra boşa konuşur.
 
Öyle bişey belli ki mümkün değil niye konuyu açıp boşa geriliyosunuz ki gereksiz bi muhabbet olmuş.
 
Hiç bişey demenize gerek yok genelde büyükler öyle takılıyorlar ama çocukları alıp da götürmüyorlar
Anneniz bakarım dese de sonrasında işim var hastaneye gideceğim öyle böyle geçerli geçersiz sebepler ile bakamayabiliyor ara ara ozaman da kayınvalide gelir anneniz dinlenir atıyorum 3 hafta bakar 1 hafta da kayınvalide gelir o dönemde de anneniz kafasını toplar kendini dinlendirir
Ne kadar hevesli olsalarda sıkılıyorlar bir müddet sonra oyüzden kayınavldeye çıkışmayın veremem anne özlerim diyip geçin
Benim çocuklar büyüdü biraz daha ama yaz boyu kayınvalide ve annem arasında gidip gelecekler ben başka şehirde onları özlerken
Onlar alalım demiyor şimdi ama ben onlara verip geldim çocuklarımı
 
Amannnnn takmayın :)
 
Bu arada ben kızım okula gidip gelirken karşılayan biri olsun heryer sapık dolu diye kayınvalidemin yakınından ayrılamıyorum,bırakın emek versin bağlansın torununa da tee evlenene kadar kollasın gerekirse,eger bakıp ilgileniyorlarsa büyükler çok büyük nimet arada kıl etse de beni Allah razı olsun kvdemden.
 
Susuyorsunuz sonra içiniz içinizi yiyor. Bir de burda aman sanki alacak mı diye düşünen cok pozitif insanlar var. Sizinkini bilmem ama evet bu memlekette verseler torununu alıp büyütmek isteyen kv ler çok var. Sert bir sekilde eğer gerçek söylüyorsan asla vermem bir daha böyle söylersen getirmem göremezsin yok eğer saka yapıyorsan böyle sakalardan hoslanmam bir daha yapma diyeceksiniz çok basit. buna takmayacak bir bünyeniz olsaydı mesele yoktu. Ama çok rahatsız olmuşsunuz. O zaman neden susuyorsunuz?
 
Reactions: KV_
Sustugumu nereden çıkardınız? Çalıştığımı yazmıştım konuda zaten. Şaka mı yapiyo ciddi mi anlayamıyorum ki,pişkin pişkin gülüp geçiştiriyor.

 
Benim babam da kızımı istiyor, eşimin ailesi de... hatta eşimin ailesine biz kızım olmadan ne yaparız, olmaz dedim de. Yenisini yaparsınız dediler gülüp geçtik. Kızım şimdi içeride odasında uyuyor, onlar bizden 270 km ötede
 
takılacak şeyler değil bunlar
 
Siz vermedikten sonra götürmez,ayrıca belkide öylesine takılıyordur kendi kendine,çocuğunuza anneniz bakacak ama annenizinde illa ki işi gücü olur sağlık sorunu olur yada başka acil işi olur o zamanda kayınvalidenize baktırmanız gerekebilir,o yüzden çocuğa bakma teklifini reddedip arada kırgınlık oluşmasın ki sizinde ona işiniz düşebilir çocuk konusunda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…