Şaka mı şimdi bu

O cocugu alirsa hayati zindan olur insallh dicem beddua etmis olucam
Cok merakliysa kendi yapsin bitane

Ya ben kotu bir niyet gormedim su yazilandan ben olsam sen bakarsin ben keyif yaparim oh der takilirim oda cok sevdiginden diyordur ne kdr cok ustelerseniz okdr caniniz sıkılir zorla sizden kacircak hali yok hem yardimci olmak istemesi cok buyuk bir avantaj emin olun kimse olmayinca daha kotu

Hepsi dönem dönem öyle derler çocuk artık peşinde koşacak adam istediğinde de acaba hangi deliğe saklansamda diye düşünürler hiç takılma bende çok takılmıştım bu duruma oğlum bir yaşına girmeden kayint valide olacak şahıs öteki oğluna kaçtı aylarca dönmedi venim oğlan huysuz diye.

Hepsi ayni hepsi ayni seyi soyler takma. Benimki 15saat uzaklikta 11 aylik cocuga gel seni gotureyim. Bu bizdee kalsin siz yenisini yapin derler. Konusmus olmak icin sacmalarlar. Bende cok merakliysaniz kiziniz dogursun derim susarlar. O 2.yi yapmasin derler. Kiyamaz cunku. Ben gelinim. ezilmeliyim ,hep cocuk dogurmaliyim, oglan dogurmalim ,her isi yapmaliyim. Ama yapmam keyfome bakarim. Kis boyu calistim tatil yapacagim derim.

Merak etmeyin bunu söyleyen ilk kayınvalide sizinki değil, sonuncu da olmayacak

Zorla kapıp kaçamayacağına göre gerilmeye gerek yok

Konusmak için konusmus saçmalık şakaya vur he tamam anne ama benim bebegim yapamaz 1 2 saat gecmeden bakamaz getirirsin deyin ne biliyim saol anne bakacağını biliyorum buraya gel buyur annemin gelemedigi zamanlarda da sen bak zahmet olmazsa cok mutlu olurum deyin

Bu kadına fazla yüz vermeyin bence. O kim oluyor ki çocuğunuzu aliyor? Çok meraklıysa çocuk bakmaya bir tane daha doğursun. Mecbur kalmadıkça da bırakmayın anneniz baksın madem öyle.
Ayy ama ole demeyin oda babaannesi sonucta zorlada cocugu alamaz ki cok sevdiginden ole diyodur

siz bebeginizi vermeden alabilecek yani. telas yaptiginiza gore boyle bi ihtimal var. pesssss

Çocuğu zorla mi götürecekler yahu? Bu ne hiddet bu celal?
Büyükler böyle luzumsuzluk yapabiliyor bazen, yav he he de salla gitsin. Azcik politik olun ya

Meraklıysan sen bir daha doğur de. Peki bu lafa karşın eşin pısırık pısırık duruyo mu

Reactions: KV_
Ciddiye almakla hata yapıyorsunuz. He he deyip geçin.

İmkanın varsa baktırma. Benim kv geldi altı üstü 3 hafta baktı ama evliliğimi sarstı, bana da deli dedi gitti. Yok ben deliymişim de hastaneye yatmalıymışım da tedavi görmeliymişim bunu söyleme nedeni de ona göre 'oğlumu kıskanıyormuşum, sahipleneceğini düşünüyormuşum, oğlumu onunla paylaşamıyormuşum'. Ulan sen kimsin ki el kadar bebeyi ben seninle paylaşayım?? Oğlumu paylaşacağım tek insan babasıdır yani. Sahipleneceğinden korkuyormuşum ya onu da oğlumla oyun oynamak istememden, yemek yedirmeyi uyutmayı istememden çıkarmış. Hanfendi istiyor ki her b*ku kendi yapsın , o yedirsin, o uyutsun, geceleri koynunda yatırsın, çocuk benle temasa geçmesin. Çocuğa ne zaman yaklaşsam yüzü düşüyordu. Ha unutmadan çocuk 9 aylık olana kadar iki kere anca gördü, ama birinde 'emmeyi bıraksan da şu kadınla alakan kesilse, sen bir bırak emmeyi ben alıp götürücem seni' şeklinde çarpık çarpık söylemleri vardı. Aklıma gelmezdi bu kadar saptal saptal düşüncelere sahip olacağı. Zaten yardımını istememiştim, eşimin hatrına tamam demiştim, şimdi olsa hayatta kabul etmezdim.

Kayınvalideni en iyi sen bilirsin, biz bilemeyiz. Az da olsa yoldan çıkma ihtimali varsa kabul etme bence.

Haklısınız sanırım, ise başlayacak olmak da stres yaratıyor buyuttum galiba biraz.

Sizinki hepten ilginçmiş. Normalde kv ile iyi anlaşırız, karışan eden biri değildir. Ilk söylediğinde pek ciddiye de almamıştım ama sürekli aynı şeyi söyleyince tuhaf geldi. Cocuk olunca değişiyorlar işte kafasında ne var bilemiyorum ki, tanıyorum öyle şey düşünmez desem yalan olur.

siz bebeginizi vermeden alabilecek yani. telas yaptiginiza gore boyle bi ihtimal var. pesssss

Yahu ne alaka, telaş yapmanın sebebi kadinla kotu olmak istememem, niueyi ne anlayamam. Kim kimin bebeğini alabilir zorla. Şaka mı yapıyor kafasında böyle hayaller mı kuruyor anlayamıyorum ki. Konu açınca gordum ki pek çok kv böyle şeyler söylüyormuş. Ciddiye almamam gerektiğini anladım. Pes diyecek bir şey göremedim konumda

Kayınvalide işte yeri gelir götündeki donu bile sahiplenir her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır sizi bu duruma şaka yollu alıştırmaya çalışıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…