Şaka yollu şiddet

ladin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
2.013
2.077
53
32
Olayı baştan anlatmak istiyorum. Kızım açık kalp ameliyatı oldu bu sebepten annem Almanya’ya yanımıza geldi büyük kızıma bakmak için. O gittiği gün kayınvalidem ve kayınpederim geldi. Nekahat döneminde bize yardım etmek istediler. Allah razı olsun lafım yok. Ama kayınvalidem tuttuğu elinde kalan bir kadın. Pat küt iş yapar. Benim bebeğime aldığım ek gıda için bir alet var buharlı pişirici. Onu bozdu oğluyla yıkarlarken. Ben de sinirlendim çünkü 1 değil 2 değil. Başka olaylara da sinirlendim çünkü sürekli laf sokuyor. Yani kısaca doldum doldum taştım bu noktada. Evi terkettim yürümek için dışarda da yağmur yağıyordu. Sadece baştan başa sokağı yürüyüp gelicem yani. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi devam. Benim tarzım bu. Yalnız kalınca ferahlıyorum. Ama eşim arkamdan geldi bir kavga bir gürültü eve dön ayıp ediyorsun bilmem ne. Tam dönecek gibi oldum dedim yürüyeyim çünkü sinirimi atamadım. Yürüyüm dedim eşim izin vermedi şakalaşırken bu beni merdivene itti dizimi vurdum. İşte o an içimde bir şey kırıldı. Sanki son kalan sevgi damlası gitti. O an dedim kızım sen bitmişsin. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ama annem büyütüyorsun dedi. Bilmiyorum sizce? O bozulan eşya gözümde değil benim canımı acıtması gözümde. Sonrasında restorana götürdü otel ayarladı yılbaşında beni Prag’a götürecekmiş vs vs. Ama hala kızgınım ve kırgınım. Canını bilerek yakmam yakamam manyak mısın. Senin canın benimkinden değerli diyor bana. Özürler bilmem ne ama kafamda oturmayan bir şey var.

Şiddet olayına yorum yapamıyorum bana göre can acıtan tüm isteyerek yapılan eylemler fiziksel şiddettir yanlışlikla olmadığı sürece.. ama sizde çok normal değilsiniz kadın yıkarken aleti bozdu diye çıkıp yürümek sinirlenmek evden çıkmak çok aşırı haraketler .. lütfen daha dikkatli ol parayla alınıyor herşey deyip normal hayatınıza dönebilirsiniz bence .

Şiddet olayına yorum yapamıyorum bana göre can acıtan tüm isteyerek yapılan eylemler fiziksel şiddettir yanlışlikla olmadığı sürece.. ama sizde çok normal değilsiniz kadın yıkarken aleti bozdu diye çıkıp yürümek sinirlenmek evden çıkmak çok aşırı haraketler .. lütfen daha dikkatli ol parayla alınıyor herşey deyip normal hayatınıza dönebilirsiniz bence .
Benim malım kıymetli. Ayrıca öncesinde macbookumu da bozdu Dyson süpürgemi kırdı. Normal değilim evet çünkü bunlar aşırı pahalı ürünler. O buharlı pişirici philips avent 4 in 1 ve evet parayla alınıyor. Bozamaz.

Benim malım kıymetli. Ayrıca öncesinde macbookumu da bozdu Dyson süpürgemi kırdı. Normal değilim evet çünkü bunlar aşırı pahalı ürünler. O buharlı pişirici philips avent 4 in 1 ve evet parayla alınıyor. Bozamaz.
E çağırmasaydınız keşke madem malınız kıymetli .insanlar elinden geleni yapıp size destek olmaya gelmişler .keşke başka bir çare düşünseydiniz durumunuzla ilgili

Yürüyüm deyince izin vermemiş ve ittirmiş. Şakayla yapılan bir şey değil ki bu 🤷‍♂️ gayette sinirden bilerek yapmış eşin.
Kv eşyaları elletme yikatma herşeyi bozuyorsa.

E çağırmasaydınız keşke madem malınız kıymetli .insanlar elinden geleni yapıp size destek olmaya gelmişler .keşke başka bir çare düşünseydiniz durumunuzla ilgili
Pardon çağırdığım kişi annemdi. Bunlar kendileri geldi 😂 eşim çağırdı ben değil. Ben sadece annemi çağırdım o da gitti zaten okursanız başta yazıyor.

Yürüyüm deyince izin vermemiş ve ittirmiş. Şakayla yapılan bir şey değil ki bu 🤷‍♂️ gayette sinirden bilerek yapmış eşin.
Kv eşyaları elletme yikatma herşeyi bozuyorsa.
Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım. Yaşanan şey buydu ama şiddet bence de.
Kv ve eşim yıkıyorlardı aynı anda evin bütün odalarına dalamam bana soran da yok zaten yıkarken ederken. Baya invaziv biridir kendisi.

Pardon çağırdığım kişi annemdi. Bunlar kendileri geldi 😂 eşim çağırdı ben değil. Ben sadece annemi çağırdım o da gitti zaten okursanız başta yazıyor.
Ona dikkat etmemişim. O zaman eşinizle bunu baştan çözseydiniz gelmemeleri konusunda. Yani bilemedim siz çağırmamışsınız evet ama sizi düşünüp destek olmaya gelmişler . Sizi özellikle rahatsız etme ,üzme amaçları da yok anladığım kadarıyla . Evden gitmek vs eminim kendilerini kötü hissediyorlardır onlar da bu muamele karşısında . Sonuçta onlar da eşinizin ailesi o ev eşinizin de evi . Keşke oğulları baştan net olsaymış insanlara gelmemelerini söyleseymiş. Ya da siz pasif agresif olmak yerine buraya yazdığınız gibi " bana yardım etmek istiyorsunuz ama benim malım kıymetli lütfen bu tür işleri yapmayın " desen

Ona dikkat etmemişim. O zaman eşinizle bunu baştan çözseydiniz gelmemeleri konusunda. Yani bilemedim siz çağırmamışsınız evet ama sizi düşünüp destek olmaya gelmişler . Sizi özellikle rahatsız etme ,üzme amaçları da yok anladığım kadarıyla . Evden gitmek vs eminim kendilerini kötü hissediyorlardır onlar da bu muamele karşısında . Sonuçta onlar da eşinizin ailesi o ev eşinizin de evi . Keşke oğulları baştan net olsaymış insanlara gelmemelerini söyleseymiş. Ya da siz pasif agresif olmak yerine buraya yazdığınız gibi " bana yardım etmek istiyorsunuz ama benim malım kıymetli lütfen bu tür işleri yapmayın " desen
Tekrar okudum sürekli laf sokuyor demişsiniz valla bilemedim. En iyisi ben bu saatte yorum yapmayayım 🤣 okuduğumu da anlamaz olmuşum

Dedim kaç kere hatta kırdığı MacBook’un parasını da aldım yenisi aldım gidip. Amaçları beni huzursuz etmek. Bunu biliyorum 10 senedir tanıyorum onları. Benim kendi paramla aldıklarımı özellikle kırıyor bence.

Şakalaşırken ittirdi orası kesin. Çünkü ben de şakayla tekme attım. Yaşanan şey buydu ama şiddet bence de.
Kv ve eşim yıkıyorlardı aynı anda evin bütün odalarına dalamam bana soran da yok zaten yıkarken ederken. Baya invaziv biridir kendisi.
Burda yazdığına göre yorum yaptım. Ama tabi doğrusunu sen bilirsin şaka diyorsan.
Yani bir çare bulmalısın herşeyi kırıyorsa. Hiç dokundurma. Direk dokunmanı istemiyor de

Dedim kaç kere hatta kırdığı MacBook’un parasını da aldım yenisi aldım gidip. Amaçları beni huzursuz etmek. Bunu biliyorum 10 senedir tanıyorum onları. Benim kendi paramla aldıklarımı özellikle kırıyor bence.
Anladım o zaman eşiniz bu konuyu çözmeli . Hele Bu kadar zor bir süreçte bir de bununla uğraşıyor olmamalısınız

Kayınvalide olayına yorum yapmayacağım ama eşinizle iki tane çocuğunuz olmuş sonuçta bu adam bunca zaman size kaba davrandı mı hakaret etti mi el kaldırdı mı sadece bir kere yanlışlıkla iteklediği için mi içinizdeki bütün sevgi bitti önce bunu sorun kendinize ?

Yaşanan şey buysa siz de şiddet uygulamış oluyorsunuz siz de ona tekme atmışsınız ama o erkek olduğu için daha güçlü ve orantısız güç olmuş biraz. Siz bilerek mi yaptı yoksa şakalaşırken mi abarttı olayın içinde olduğunuz ve eşinizi tanıdığınız için daha iyi bilirsiniz.

Kayınvalide olayına yorum yapmayacağım ama eşinizle iki tane çocuğunuz olmuş sonuçta bu adam bunca zaman size kaba davrandı mı hakaret etti mi el kaldırdı mı sadece bir kere yanlışlıkla iteklediği için mi içinizdeki bütün sevgi bitti önce bunu sorun kendinize ?
Hayır davranmadı. Bir kere bile vurmadı. Psikolojik anlamda hep destek oldu. Ama yaşadıklarımız kolay değil. Büyük kızım gelişim geriliği gösteriyor. Almanca konuşamıyor diye engelli okuluna aevkedildi. Küçük kızım kalp hastası. Sanırım yorulduk ve bendeki tahammül kalmadı.

Valla bu kadar esyami bozsa biri ben de kizarim. Kizginligimi atacak yollar ararim. Disari cikip yuruyus yapmak da gayet hakli bir istek yani. Biraz kafa dagitmak istemis ne var bunda? Hic bi asirilik yok bu durumda. Macbook, dyson, avent buharli pisirici… Sirada ne var acaba.

Siddet konusunda bir yorumda bulunamayacagim. Saka mi, kizginlikla sakanin ayari mi kacti, bunlari yasayan kisi degerlendirebilir ancak.

Back
X