sakallı ipten ördüğüm klozet takımları bakın bakalım beğenecekmisiniz

çoookkk güzeller ya elinize sağlıkk çok beğendim :) mesela ben beşiktaslıyım siyah beyaz bişy olsa süper durur yaaa:)

çoookkk güzeller ya elinize sağlıkk çok beğendim :) mesela ben beşiktaslıyım siyah beyaz bişy olsa süper durur yaaa:)
hehehh bende beşiktaşlıyım hiç aklıma gelmedi vallaa iyi fikir .istersen sana öreyim siyah beyaazz bunları yapıp satıyorumm :hulya:

Son düzenleme:
cnmmmm benimm çokkk güzellerr ama maviyee bayıldımm hmnnnn nasıl yapıldıgınıı yazarmısınn bacımm bendee yapacammmmmmmmmm

cnmmmm benimm çokkk güzellerr ama maviyee bayıldımm hmnnnn nasıl yapıldıgınıı yazarmısınn bacımm bendee yapacammmmmmmmmm
beğendiğine sevindim canımm yapılışını anlatıyorumm
malzemeler :1.250 gr sakkalı ip ,2 yumak aynı renkten bebek yünü ,papatya için 100 gr, tomurcuğu içinde 50 gram yeterli ,7 numara şiş ile örüyorsun

sakalı ip ile aynı renkte olan ipimizi beraber örüyoruz .orta paspası 80 ilmekle başlıyoruz düz örüyoruz istediğni büyüklüğe gelincede ilmekleri kapatıyoruz

klozet paspası içinde 70 ilmekle başlıyoruzz , yaklaşık birkarış artı dört parmak kadar düz örüyoruz ..örgünü yan kısmından 25 ilmek örüyoruz sonra 20 ilmek kesiyoruz daha sonra kalan 25 ilmeği düz örüyoruz bir karış ördükten sonra kapatıyoruz .diğer tarafada aynı şekilde ilk ilmeğimize ipimizi bağlayarak devam ediyorz yine bir karış ördükten sonra kapatıyoruz ..

klozet kapağına 20 ilmekle başlıyoruz her sıra başında bir ilmek örerek şişe bir ilmek doluyoruz sıra sonuna kadar bu işlemi devam ettiriyoruz

papatyalara gelince ayrı ayrı örüp paspaslarımıza dikiyoruzz (içine elyaf koyarak ) kolay gelsin :hulya:

maşalahh gardaşıma beaa aynı bennnn
walla süperr oolmuşlarrr
bir karar ver artık benziyonmu benzemiyonmuu (dün senin gibi becerikli değildim diyordun ) sengözlerimebaksanab
teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz
, bynkutluay+
3. şahıs kim acabaa akannehir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…