teşekkür ederim canımm ..kısamı olmuş diyorsunn CADIARZU onu ben sahibine verdim çok kısa olduğunu sanmıyorum ya :uhm:ellerine sağlık. çok güzel olmuş. yalnız mavi olan klozetin hemen önüne serdiğin paspas bence kısa. onu biraz daha uzatsan daha güzel olur.
teşekkür ederim canım saola.s.ayy çok guzel olmuşlar canımm ellerıne sağlıkkk
teşekkür ederim canımm ..kısamı olmuş diyorsunn CADIARZU onu ben sahibine verdim çok kısa olduğunu sanmıyorum ya :uhm:
benimmm temizz kalpliii güzelll iyii niyetlii arkadaşımm benımmm cnmmm ellerınee saglıkk inşallahh yakındaa bendee baslarımm opuyorumm senii mucukssssssssssssssssssssss
banyo çiçek açmış maşallah
teşekkürler kızlarr opuyorumnanaktançok güzel olmus eline sağlık
hımm o meselee .aslında gerçekten biraz daha uzun olabilirdi ama o benim ilk işim o yüzden bundan sonrakileri daha iyi yapacamm :lepi:canım benim burcum başak olduğu için obsesifimdir. bilmem ama bana orantısız geldi. mavi düz kısmından biraz daha uzatsaydın daha iyi olurdu galiba. neyse zaten vermişsin o zaman takma:)))))
seve seve bebğimmm hangi renkten isterseennn:hulya:kedersiz ellerine sağlık çook beğendim bende isterem
teşekkür ederim opuyorumnanaktançok güzeller özellikle ilki çok tatlı geldi bana cıvıl cıvıl olmuş süper
seve seve bebğimmm hangi renkten isterseennn:hulya:
tamam tatlım ne zaman istersen gönderecem sana :hulya:ilk yaptığın olur benim banyoya krem ipten olan
teşekkür ederim tatlım saol opuyorumnanaktanayy ne kadar güzeller bunlar ellerinize sağlık harikaa :)
teşekkürler opuyorumnanaktaneline sağlık canım çok güzel keşke vaktim olsa da bende yapsamakannehir ama vaktim yok çok seviyorum örgüyü ama vakit yok çok güzel olmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?