tamam o zamannn yapta görelim seniii
benimde yokk ödünç aldım komşudannşimcikk varyaa bi makinam olsaa yaptıklarımı koyardım emmee bi makinam bile yokki benim hiç makinam olmadı ki
bi tane kötü bi telefon var ama onunda hafıza kartı yokkkk(
maleseff yükleyememm söz emmee yüklücemmm şaşıracaksınnn::))))))))))))))
benimde yokk ödünç aldım komşudann
yaptıklarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne kadar hamaratlıymış gardaşımmaklinialirimsmile
eminim güzel şeyler yapmışsındırr sendee olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canımçok güzel olmuş.ellerine sağlık.yanlız çok kullanışlı değilmiş.arkadaşımda ördü sadece misafir geldiğinde kullanabiliyorum.günlük kullanımda zor dedi.çabuk kirleniyormuş.
canım bu örnekte aynı oluyo işlemesi aynı ..sadece çiçek yerine benek benek deseni verdim işte o benekleride anlatayım hemen 10 ilmekle başlıyorsun 6_7 sıra örüyorsun sonra yapıştırıyorsun bu kadar .ben bu örneğe elyaf koymadım amabu örneğin yapılışınıda yazarmısın acaba? çok beğendik ellerine sağlıka.s.
saol canım teşekkür ederimçok güzel olmuşlar
ellerine sağlık canım
bende yapmayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım zaman bulupta
canım bu örnekte aynı oluyo işlemesi aynı ..sadece çiçek yerine benek benek deseni verdim işte o benekleride anlatayım hemen 10 ilmekle başlıyorsun 6_7 sıra örüyorsun sonra yapıştırıyorsun bu kadar .ben bu örneğe elyaf koymadım ama
teşekkürlerrr a.s.ozellıkle ılk krem olana bayıldım harıka.. ellerınıze saglık ıı gunlerde kullanın ınsaallah
teşekkür ettim sevommm olumunekankayizsmilebacım süper olmuşş ellerine sağlık hamaratımm benimmm.Ama en güseli krem olmuşşş süpperrrr yanii..
bide siyah beyaz olayı gerçektende iyi fikir
canım 2. sayfada anlattım yapılışınıya nasıl yapılıyo bunlar bende istiyorum anlatayım annemede banada yapsınlar çeyizime siyah beyaz bende bjklıyım sevgilimde süper olur valla
saol canım teşekkür ederimopuyorumnanaktancanım ellerine sağlık çok güzeller hepside
kullan bence çok yakışmış banyona da
güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?