Kızlar alrlı üstlü oturuyoruz.2 görümcem var uni okuyolardı simdi tatile geldiler ve canımı sıkmaya basladılar normalde severim. Mesela kızıma kızmadığım halde (16 aylık) şakasına 'x kızdımı sana dövüyüm mü onu, x kızıma kızdınmı sen,' gibi kelimeleri sürekli tekrarlıyolar. Bazen beni göstererek kız bi şuna diyolar kızıma.
Bugunde aşırı agladı kızım sebepsiz aglıyor.
Esimin kucuk kardeside anahtarı bırakmak için gelmiş duymadım kapı aralıktı. Kızıma yeter ama neye aglıyosun dedim ama sakince zaten yapım sakin.
Hemen gitmiş yetiştirmiş ablalarına ki anahtarı almaya geldiler girer girmez ' x kızdımı sana dövüyümmü onu x niye kızdın kızıma' şaka yollu söylüyorlar.
Bende ' ay ben onla napıyım artık sabahtan beri aglıyor yoruldum' dedim.
Öbürü şaka yollu ' saçını yolarım onun(bana diyor) kızdın mı sen ona. demeye başladı hesap sorar gibi. bende azck bağırarak' bu cocuk benim değil mi istersem kızabilirim ama kızmadım başım çatlıyor zaten dedim.(bide senle ugrasmiyim demek istedim.
Bizde biliyoruz senin kızın oldugunu şakasına diyorum dedi kızımada hadi annene git deyip çıktı sanırım küstü.
Normalde bu diyalogun geçtiği görümcemi çok severim kardes gibiyizdir. Kaynanam x evlense bu evde en çok sen ağlarsın derdi bana. Hiçte böyle çıkışmamıştım ama bugun cok sinirlerim gergin.
Sizce abartıyomuyum böyle demesini?
Buna benzer şakaları sürekli yapıyolar aynı şekilde eşimde sürekli "kızmayın benim kızıma gibi şeyler söylediğinde onada sert çıkıyorum .
Görümcem geldiğinde gönlünü alsam mı. Kırmakta istemezdim ya. Öbürünü pek sevmemde onu seviyordum onun art niyetli hiçbişeyini görmedim şimdiye kadar..