• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şakamı bu?abartıyomuyum sizce.

Şöyle diyebilirdin;
“X halası bizde babasıyla böyle konuşuyorduk ama geçen Y pedagog bu tarz söylemlerin, çocuğun psikolojisine ters etki yaptığını anlattı. Beyinleri boş olduğu için yanlış kodlamak doğru değil dedi.”

Vs. Şeklinde uyarmak daha hoş kaçardı.
Ya aslında doğru,ama bunlar öyle insanlar ki anlamaz. Neyi yapma dersem onu yaparlar.. cocuga sunu verme diyorum özellikle inadıma yanımda veriyor... bide alıştılar hep sessiz olmama, kendilerini bişey sanıyolar

Ya aslında doğru,ama bunlar öyle insanlar ki anlamaz. Neyi yapma dersem onu yaparlar.. cocuga sunu verme diyorum özellikle inadıma yanımda veriyor... bide alıştılar hep sessiz olmama, kendilerini bişey sanıyolar

Güzel söz yılanı bile deliğinden çıkarırmış. Hem sevdiğiniz biriyle iletişimin zor olacağını düşünmüyorum. Güzellikle söylerseniz anlarlar. Birde suçlayıcı olmayım sen yerine ben yerine biz kavramını öne sürerek konuşmak çok önemli.

Güzel söz yılanı bile deliğinden çıkarırmış. Hem sevdiğiniz biriyle iletişimin zor olacağını düşünmüyorum. Güzellikle söylerseniz anlarlar. Birde suçlayıcı olmayım sen yerine ben yerine biz kavramını öne sürerek konuşmak çok önemli.
Tamam deniycem çok teşekkür ederim :)☆▪

Yanlış davranmışlar.O şekilde çocuğa kötü örnek olurlar.Ama size laf çarpıtmak için degil gibi geldi bana

Back
X