Sakarya///54

aman canım aman iyi ol her derdin dermanı zaten moral 6 yıl çektiğim bi omuz ağrım vardı fizik tedavi dr yolunu artık arşınlamıştım ne zamnki kocayı bıraktım bu geçmek bilmeyen dertte beni bıraktı aman sakın sende şimdi enişteyi bırakma yani seninki başkadır :sm_confused:benim demek istediğim moralim düzeldi pskolojik olduğunu anladım kaydirigubbakcemile5

Beyazım Toprağım sen gelecem de platese senide katalım gruba.Haftaya başlamayı planlıyoruz.4 arkadaş olarak başlıyoruz.Grupta şuan bizden başka kimse yok.Ama erkek bayan karışık aklında olsun

ooooooooooooooooo bu iş yattı desene bacım biliyon ben bu erkek milletene karşı bi alerjim var pek açmıyom oramı buramı onların yanında kaşıntı yapıyooo:roflol:

ooooooooooooooooo bu iş yattı desene bacım biliyon ben bu erkek milletene karşı bi alerjim var pek açmıyom oramı buramı onların yanında kaşıntı yapıyooo:roflol:

ayyy bende giderim diye hayaller kuruyodum bendenizle ya
aynen bende gidemem ya utanıyom o zaman kalıp gibi dururum kımıldayamam sporda bi işe yaramazlaelaelaelaelae

kıs bide bakarsınız size yakında bi enişte haberi verebilirimsengözlerimebaksanab
uyyy duysa sıkıntı olur belki olacak işten olurum anam anammdelikafadulden

hadi hayırlısı bakalım bilgecim hayırlı haberlerini bekliyoruz bacım bu arada sen bizim resimlere baktınmı yorumunu göremedimdefisfisfis

Plaja değil spora gidiyoruz şekerim.Nereni açacan.Biz oramızı buramızımı açıyoruz.Aşkolsun:dilcikar:

Son düzenleme:

Canım biz dört kişiyiz.Toplam yedi kişi oluyormuş.Bir arkadaş eşiyle geliyor.Eşide iş yerinden arkadaş.Onu arka tarafa atarız.Gel sen. Yada saf dışı bırakırız.Bi hevesini alsında..

Sen ver bari enişte haberi.Hadi Hayırlısı
:Saruboceq:

ay kızlaarr canlarım ben fotolardan yemin olsun bihaberim o yüzden yorumum yoktu
hepiniz çok tatlısınız maşallah Allah nazarlardan saklasın kıs yirim ben sizi yirim (burda yanaklarınızı sıkıp sonrada kokulu kokulu öpüveediğimi hayal etceeniz )

sağolasın beyazım ve bendenizim sizin sayenizde gördüm bende kader ortaklarım "Grup 3B" :roflol:

Kızlar sağolun dualarınız için inşallah bişeyler olur bakam daha ortada bişey yok emme küççük gıvılcumlar var sanküm :asigim:

olmassa üçümüz yine biarada hehe dadımızdan içilmeyizkaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana Allah bizlere de hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin evli arkadaşlarmızında evlerinden huzuru eksik etmesin :Saruboceq:

amin bilgecim amin ismimizide güzel koymuşsun yanee grup 3b, yaa kıymetimi bil arkidişim resimdende olsa tanıdın bizi aslında bende bu şekilde bu hatunların arasına girmek isterdim ama nerdee dalıverdim hepicinin arasına ama çokta iyi oldu hepsinin yüzleri kadar kalpleri ve yürekleride güzel sende onları daha yakından tanıdığında bana az bile söylemişsin diyeceğinden eminim:1rolleyes:

beyazcım tebrikler cnm,100.sayfanın açılışını yapmışın yaanee bunu kutlasak mı neeedelikafaduldencokacimcoook

aaaaaaaa heeç farketmemişimsengözlerimebaksanab kızım senin gözündende bişey kaçmıyo hee kutlayalım valla nede olsa deliye hergün bayram laelaelaelaelaebu arada ne kazandım-tatlicadiarzu-

aaaaaaaa heeç farketmemişimsengözlerimebaksanab kızım senin gözündende bişey kaçmıyo hee kutlayalım valla nede olsa deliye hergün bayram laelaelaelaelaebu arada ne kazandım-tatlicadiarzu-

bizi kazandın daa ne isteyon bacuum aaa kutlucaz işte vakıt gelincekaydirigubbakcemile2
bu arada 3b grubuda oldunuz kimin fikriydi de bakemşakkıdı

dimi canım sizin dostluğunuzdan daha değerli bişey olabilirmiki şu saatte bile yüzüm gülüyosa daha ne isterimki:1hug:nerde kutlıcaz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-naniknanik

beyazım azcuk ara verelim, göze geleriz mazallah :1shok:,dost vaa düşman vaa yani,bu arada benim kociş pc kuyruğunda kızdırmadan devredeyim... çok öptm seni, ii gecelerŞeniz

iyi geceler kızlar nasılsınız beyazcım hep yüzün gülsün böyle bugünlerde çok iyi görüyorum seni allahım nazarlardan saklasın
haydeçin bize ses vermemesi ne acep rahatsız falanmı yada gezmeyemi gitdi buluşulacağından haberi var sanırım ses verbe akideşim özledik seni

İyi geceler demeye geldim ama kimseler kalmamış.
Neyse bende kapanışı yapayım en iyisi.
Bu arada topiğimizde birde gurubumuz oluşmuş.
Hadi bakalım hayırlı olsun 3b gurubu, üyelerine hayırlı nasip ve kısmetler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…