Hoşgeldin canım..Şeniz
kızlar günaydınn.......
dilarem hoşgeldin canım...
ya bugün aslında iyi başlamıştım taaki görümcem arayana kadar..Çok üzgünüm çoooksabah sabah sinirimi zıplattı..
beyazım kız akşam seni rüyamda gördüm.ama güzel gördüm...allah hayır etsin diyelim...
havalar nasıl olursa olsun,sizin gününüz güzel olsunnnŞeniz
Ahh ahh bugünden sonra bırakamam.Ne kadar iradeliymişim.
Bugün öğle yemeğinde ekmek kadayıfı vardıki ben bayılırım.Ama yemedim.
Toplantıda masanın üzerinde bisküviler vardı.Burnuma mis gibi koktu.Ama yemedim.
Eve geldim.misafir gelmiş pasta börekler mis gibi ama yemedim..
Artık bırakamam bu diyeti gidecek bu 4 kilo..delikafadulden
Karasulu var mı aranızda kızlaaara.s
olmammıııı,ben varım canım
dilarem hoşgeldin cnm ,buraya gelip bende sakaryalıyım diyen arkadaşların hiç biri gelmii artıkın bi cee deyip gitme olur mu?sık sık uğra...
kısmetsizin görümcesi benimde oluyo allahım tam bi manyakla uğraşıyoz yaa...
yeşilgözlü ablam hoşgelmişin yav ,haydeç ablamdanda ses yok ,hadin hepsinizi öptm görüşürük...
demee kıs benim anamda karasulu kuzuluk mah.biliyonuz mu orayı?
ananeciğim vefat ettiğinden beri hiç gitmedim kimsemiz kalmadı oralarda ama çocukluğumda çook gider kalırdık anacığımla ,şimdi denize gidip geliyoz sadece...
olmammıııı,ben varım canım
allah iyiliğni vessin dilarem beni taa bebeliğime götürdün o günleri hatırladım sayende sağolasın cnm...
şimdi istanbulda yaşıyosun heralde ,
bizden daa sıcak topicte bulamazsın haberin olsun belirtiimde...
dilarem hoşgeldin cnm ,buraya gelip bende sakaryalıyım diyen arkadaşların hiç biri gelmii artıkın bi cee deyip gitme olur mu?sık sık uğra...
kısmetsizin görümcesi benimde oluyo allahım tam bi manyakla uğraşıyoz yaa...
yeşilgözlü ablam hoşgelmişin yav ,haydeç ablamdanda ses yok ,hadin hepsinizi öptm görüşürük...
Bendenizcim kendimi gördüm sende,evlenmeden önce 57 fobim vardı,boyum 170,56 olunca diyet yapıp 53e düşerdim.Şimdiki halimi ne sen sor ne ben söyliiiimsenağlama
Zamanla hepinizi tanımak isterim,şimdilik acemiyim size karşı ama bu topiğe yakışacak derecede sıcağımdır haaaakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?