Sakarya///54

iyi geceler kızlar çalı kuşu geçmiş olsun canım aynı dert bendede var geçen hafta çok kötü oldum ama şimdi iyiyim allahım sanada şifa versin kızlar cumartesi uyarsa hepinize buluşalım pazar seçim var olmazsa haftaya pazara kalsın
ya gülmeyin ama bende bugün düştüm canım çok yandı gülemedim aslında düşmeye çok gülerim

Günaydın arkadaşlar...
Yeğenime oy veren herkese çok teşekkür ederiz.Adresi arkadaşlarınızad gönderirseniz seviniriz :lepi:
Bu cumartesi yapalım buluşmayıda kısmetsiz gelemiyor ozaman..
Olmadı buluşabilenler buluşsun pazar buluşamayanlarla yeniden buluşuruz
:teytey:

günaydıın güzellera.s.yav gene karışmasın ortalık haftaya pazar yapıyoz işte,yeşilgözlü ablam seni düşünüyoz anlamıyon hee,du ben saa bilgi vercem msjımı görünce anlıcan ..
haydin gününüz bol güneşli geçsinŞeniz

günaydın günaydınn.....
yeşilgözlü ablacım çok geçmiş olsun kız..ablam sen kesin göze geldin he...
bendenizim hadi bakem yakışıklı yeğenine oyu verdik..
bilgecim kız bizde seni çok sefiyoruz tatlum...bu arada kızım daha iyi sağolasın canım...
çalıkuşum geçmiş olsun tekrardan....
roşum kıs işlerün bittimü tatlum.....
beyazcım hadi bakemm çalıkuşundan iyi haberler getir bize...

kısmetsizim işleirm bitmedi tatlum ,balım,kaamağım,
eltün esküsü gibi dipçik gibin değel yavaş yavaş yapii ,kaydirigubbakcemile2
aşaağıdan bakanlar çok öpüyom sizi yavrular:jeyyar:

slm kızlar nasılsınız ben mi eh işte yine boğazlarım yanıyo kurtulamadım bu kış hastalıktan hendek işi bu gün iptal oldu yarın gidecem inş.
kızlar buluşma hakkında buraya yorum yazmadan buluşma sayfasını bi okuyu verin yahu aaa yine her kafadan ayrı ses çıkıyo ben kararları oraya yaziim ordan takip edin bakayım kızdırmayın benii kötükedihüso

slm kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ben yine hastayım ama dün iptal olan hendek işini halletmem gerekiyo bakalım imkan olursa çalıkuşunada uğrayacam iki hasta dertleşiriz biraz:çok üzgünüm:

selamlar canlar
nassınız bakemm ben bugün izinliyim ya ondan hava kapalıÇok üzgünüm çoook sabah mutlu bi şekilde size günaydın yazıyordumki dün kaybolan helikopterdeki muhabirin 112 acil servisle yaptığı son sözlerini duyunca bütün moralim altüst oldusenağlama insanın öleceğini beklemesi ne kadar zor bir şeydir:çok üzgünüm: Rabbim ölümünde hayırlısını nasip etsin:Saruboceq: neyse daha fazla canınmızı sıkmak istemem

beyazım canım ya sende bi iiyileşemedin sıkı giyin ıhlamur filan iç dikkat et be gülüm çalıkuşumda hastaymış onada çok geçmiş olsun selamlarımızı ileta.s.
dilarem nerde yahu fırtına gibin geldi su gibi aktu gettüüşakkıdı çık ortaya gıısositososito

roşum kediciğim yeşilgözlü ablam haydeç ablam myhopecum sinyora gümüş boncuk hemşo bendeniz ve sayamadığım diğer canlar hepisciğinizin günü güzel ve sağlık sıhhat dolu geçsin inşallahŞeniz

Merhaba arkadaşlar...
Bugün uğrayamadım.Çok yoğundum ve biraz keyfim yoktu..
Sizler nasılsınız...

kızlar günaydın.ben bu sbah erkenciyim.nedenin bilmmiyorum ama dün gece hiç uyuyamadım.sabah kalktım yine aynı........sanırım bu havalarda insanı fena yapıyo..
bu arada hayırlı cumalar..

Merhaba arkadaşlar;
Bakıyorumda iki eltimiz çok güzel resimler eklemiş bugün. Teşekkürler.
Cumanız güzel geçisn, dualarınız kabul olsun.

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnnna.s.
bugün ayrıntılı usg ye giriyoruz teyzeleriii dua edinn oğluşum sağlıklı çıksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…