benden de iyi akşamlarrr:)
daaaa nolecegdiiiiiiiiiiiiiiii
niye bu saatten sonra ne yapılabülüü ki başka
evliler grubunu saymassak
canom canımmmmm.sen bizü öslemedün müüüüüü:çok üzgünüm:yok sizle alakası ben patronu ösledim
iyi akşamlar güzellera.s.
beyasım efet canocum bizleri özlemiş,bizde onu özlemştik,aramıza dönmesinede pek sevindim,
neler yaptınız bakem bugün hava çok güzeldi ,ben çarşıya çıktım 3 saat bütün mağazaları dolaştım kendime göre kot pantelon bulamadım ,model beğeniyom beden yok,bedeni olanın modelini beğenmiyom derkene belkim 10 tane kot giydim yok sinirim zıpladı,ayaklarım koptu,kendimi hiiç iyi hissetmiyom ,hepinise öpçüklee,görüşürük...
Sen onu bunu bırak bu gelememe muhabbeti nedir anlatt..
yedin ama dimee...
amacıma ulaştım ya gelerim artıkın...
ne oliiiiiii.....kim gelmiyi,kim kime ne diyiiiiiiiiifisfisfisfisfisfis
yok sizle alakası ben patronu ösledim
iyi akşamlar güzellera.s.
beyasım efet canocum bizleri özlemiş,bizde onu özlemştik,aramıza dönmesinede pek sevindim,
neler yaptınız bakem bugün hava çok güzeldi ,ben çarşıya çıktım 3 saat bütün mağazaları dolaştım kendime göre kot pantelon bulamadım ,model beğeniyom beden yok,bedeni olanın modelini beğenmiyom derkene belkim 10 tane kot giydim yok sinirim zıpladı,ayaklarım koptu,kendimi hiiç iyi hissetmiyom ,hepinise öpçüklee,görüşürük...
Ne yemesi kızım yermiyim ben yemem..delikafadulden
Şimdi beni kimse merak etmiyoda istemiyoda felan deme diye sordum:jeyyar:
bende bundan kafama bi taş alsammı acepfisfisfissenağlama
:1shok:bak görüyonmu ikinci kez beni böyle patlattın ee bizde bendenizle çarşıdaydık keşkem bize katılsaydın bi kahvemizi içer kendine gelirdin anacııım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?