Sakarya///54

iyi akşamalr kızlar bakıyorum canoda pek sık gelmeye başladı buralara anlaşıldııı bizi çok özlemiş bu hatun-tatlicadiarzu-

iyi akşamlar güzellera.s.
beyasım efet canocum bizleri özlemiş,bizde onu özlemştik,aramıza dönmesinede pek sevindim,
neler yaptınız bakem bugün hava çok güzeldi ,ben çarşıya çıktım 3 saat bütün mağazaları dolaştım kendime göre kot pantelon bulamadım ,model beğeniyom beden yok,bedeni olanın modelini beğenmiyom derkene belkim 10 tane kot giydim yok sinirim zıpladı,ayaklarım koptu,kendimi hiiç iyi hissetmiyom ,hepinise öpçüklee,görüşürük...

Son düzenleme:

Sen onu bunu bırak bu gelememe muhabbeti nedir anlatt..

:1shok:bak görüyonmu ikinci kez beni böyle patlattın ee bizde bendenizle çarşıdaydık keşkem bize katılsaydın bi kahvemizi içer kendine gelirdin anacııım:lepi:

:1shok:bak görüyonmu ikinci kez beni böyle patlattın ee bizde bendenizle çarşıdaydık keşkem bize katılsaydın bi kahvemizi içer kendine gelirdin anacııım:lepi:

haberinizi aldım cnm,kızımla buluştuk dersane çıkışı benim yanıma gelirken seni görmüş,beyaz ablayla bi tane daa abla vardı ya onları gördüm dedi,tüf kaçırdık eh yarın telafü ederiz dime...

günaydın kızlarrr
kahvaltıdan şincik kalktım
sabah annem ne yapmış: köfteee:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…