Sakarya///54

Offf kimsecikler kalmamış topikte.
Tabii herkes buluşmada ben yazayım bari...
Dilerim şuanda eğleniyorsunuzdur. Bir an önce akşam olsada
gelip toplaşsanız, resimleri görsem

işte geldim,burdayım,ilk ben geldim anca ayrılabildik,bi kaç kapı yaptık müthş stres attık hepimiz de,valla arkedeşlee kahkaha dolu bi gün geçirdik gelemeyenlee çok güzellikleri kaçırdılaa benden demesi,arkadaşlarımın hepiside aynen burda ki yorumları gibi içten ve sıcak ,bi sürprizimiz bilgemiz vaadı onla tanıştık, çıtır barbi çok tatlı, içten, tanıştığım için çok mutlu oldum,bilgemiz bizden ayrılıp işe gitti sanırım akşam işten gelince beyazla birlikte fotoları koyacaklar azcuk daha sabredin bakem,
böylesine güzel bi gün geçirdiğim arkadaşlarım sizleri çok seviyom yaa,fazla özlemeden yine buluşuruz umarım bi daa öpüyom sizleriŞeniz

canummm bende çok güzel bir gün geçirdim hala etkisindeyim çok mutlu oldum hepinizi çok seviyorum mola verdikte gireyim dedim eve geçince yükliycem fotoları Şeniz
tekrar işe dönüyorum sonra uzun uzun yazıcam a.s

evet bende anca fırsat buldum.valla gerçekten çok müthiş bigündü.:dance:.gülmekten çenelerim ağırdı...arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum.bendenizimle tanışmıştık ama fazla konuşmaya vaktimiz olmamıştı.bugün acısını çıkardık.bilgecimde gerçekten aynı yazıları gibi sımsıcak ...
onu tanımaktan gerçekten mutlu oldum.gerçi ablalarımız ve çalıkuşumuz eksikti.onlarıda çok özledikhamaratım bi dahaki buluşmayı kaçırma deriimyerimseniben..uzatmadan tekrar görüşmek dileğiyle..iyi varsınız .....ŞenizŞeniz

Canlarım sizin adınıza çok sevindim.:1hug:
Biliyordum güzel birgün olacağını, ne mutlu eğlendiniz, kaynaştınız.
Dilerim bir dahaki sefere aranızda olurum. Birde resimlerinizi görsem
çok güzel olucak.
delikafadulden

kızlar hepiniz .ok hoş gözüküyosunuz resimlerde ama o kro lafları banamıydı anlamadım.. çok üzüldüm.. neyse bidaha yazmıcam.. burda yazılan 2 lafla insanı hemen bir köşeye koyuyosunuz.. bi hata yaptım yazdım ogün cnm sıkıldı herkeste üstüme geldi.. neyse size ii muhabbetler ..

iyigeceler kızlar gerçekten süper bi gündü hiç bukadar eğleneceğimi tahmin etmemiştim çok eğlenceli şen kahkahalarınızla dolu resimler çekmiştim amme velakin nedendir bilmiyorum yüklenmiyo pcye :çok üzgünüm:ben bunu bişekilde halledicem ve başka bi başlık altında açıcam yarın öbür gün artık ne yapayım ama bu saate kadar uğraştım olmadı pc elimde kalacaktı yada fotoğraf makinesini duvara fırlatacaktım:mymeka: neyse dedim bırakayımda herhangi bi zarara uğramasınlar skötükedihüsosizler gittikten sonra nilly ben gümüş ve cano 7:30 a kadar beraberdik sonra gümüşle nillyde bizi yalnız bıraktılar biz canomla biraz daha kaynatalım diye kaldık bide ne görelim canlı müzik başladı ayy bi keyiflendik bi keyiflendik sormayın gitsin:sm_cool: tamda bu gün lafını etmiştik cidden bi akşam ayarlayalımda hep beraber gidelim şöyle biraz stres atalım 10:00 a kadar takıldık valla dedik en sonunda bizi eve almıcaklarklava: yada biz dayanamayıp şincik şurada kurtlarımızı dökmeye kalkıcaz:teytey: en iyisimi kalkalım, kaktık evli evine köylü köyüne eve gelmem 11 i buldu ama resim işi olmadı işte çok keyfim kaçtı moralim bozuldu ama dediğim gibi halletcem ben onuyerimseniben

ooh be gülüm tebi sıcacık ortamı buldunuz kalkamadınız dime,yarasın arkadaşlarıma valla,resim işinede üzülme bidanem yaa,bi dahaki sefere inş.nasıl olsa bize buluşma çook...

beyazım üzülme güzel geçen bir günü resim yüzünden mahvetme yarın denersin oldu oldu olmadı canım sağolsunnnn ne güzel siz devam etmişsinizzzzz bizde hastane dönüşü arkadaşa gittik yeni geldik sayılırrrr herşey o kadar güzeldi kiii hepinizi çok seviyorummmmm:1hug:

valla resim olayı moralimi bozsada bugünkü anlar aklıma geldikçe hala yüzümde tebessümler oluşuyo hepiniz harikasınız iyi varsınız hepinize iyigeceler tatlı uykularŞeniz

günayyyyyyyyddınn sakaryamın güzel hatunlarııııııııııııııııhihoyyyt

valla dünün tadı hala damağımda.:1rolleyes:..
oh beyazım canoyla iyi kaynatmışınız.neyse bidahaki sefere canlı müzikte beraberiz ona göre...neyse tatlım resimler içinde çok üzme kendini.o resimler bizim anakartlarda kayıtlı nasıl olsa..:roflol::roflol:

Günaydınnnkaydirigubbakcemile5
Dün halama gittim gözlerim kapanıyo başım ağırlaştı.Babannem okudu nazar var sende çok dedi. Nazara gelmişim ayoll..
Gecede uyuyamadım karışık karışık rüyalar gördüm.:1shok:
Beyazım Toprağım sana verdiğim şeyleri yaktınmııı
Acaba didim onlarmı rahatsız ettiii...
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…