kısmetsiz kedim ve roşum akşam 9damsnde görüşelim
işte geldim,burdayım,ilk ben geldim anca ayrılabildik,bi kaç kapı yaptık müthş stres attık hepimiz de,valla arkedeşlee kahkaha dolu bi gün geçirdik gelemeyenlee çok güzellikleri kaçırdılaa benden demesi,arkadaşlarımın hepiside aynen burda ki yorumları gibi içten ve sıcak ,bi sürprizimiz bilgemiz vaadı onla tanıştık, çıtır barbi çok tatlı, içten, tanıştığım için çok mutlu oldum,bilgemiz bizden ayrılıp işe gitti sanırım akşam işten gelince beyazla birlikte fotoları koyacaklar azcuk daha sabredin bakem,
böylesine güzel bi gün geçirdiğim arkadaşlarım sizleri çok seviyom yaa,fazla özlemeden yine buluşuruz umarım bi daa öpüyom sizleriŞeniz
kız ben sana benim özel fotolarımı her yere koyma demdim miiii:mymeka:seni şipşak seniii:roflol::roflol:aklıma gelmişken pisiciğim bugün sana dedim yaa sana özel bir link verecem deyüü işte olay budur arkidişim ben zamanın da senin fotoğraf albümünü oluşturmuştum bi bakı ver emeğe saygı januuuum-tatlicadiarzu-
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-fotograflar/127926-cocuklugunuza-goturecek-fotolar.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?