Sakarya///54

hayırdır önemli birşey yoktur inşallah:sm_confused:

annecim sağolasın cnm,kızım 14 yaşında bazı sorunları oluştu,geçen dr,götürmüştüm ,muayyen gününde kan vermemizi istemişti,idrar sonucunu alıp kan verdik sabah,eve döndüm daha sonra akşamüstü tahlil sonuçlarını dr.göstermek için gittim,fiziksel yorgunluktan ziyade,kafam yoruldu,nedir ne değildir diye,çok şükür ki sonuçlar da kötü bişey yok,tabii bi takım sorunlar var,3 ay ilaç tedavisi uygulayarak geçirecez hayırlısıyla...

iyi akşamlaaar hanımlar,oohh be şöyle sohbet ettiğinizi görmek ne güzelhihoyyyt
BİLGECİM hala sen iyileşemedinmi kuzum evde olduğunu haber verseydinde bi çorba kaynatmaya geliverirdik canım öyle yalnız başına hastalık çekilirmi kıyamam ben sana:teselli:
CANOM bu gün ben yeterince kafanı şişirdim zatii birde hasta bakarım diyosun yaa helal olsun sana:içelim: kızım benden daha fena hastamı lazım sana hemde benimki geçmeyen cinsten kafadanlaelaelaelaelae
ROŞUMkızın için geçmiş olsun bitanem allah daha beterlerinden saklasın..
HAYDEÇ ablacım bebek görme ziyaretini bir kaç arkidişime çıtlattım havalar biaz ısınsın diyorlar yasakkelime birde gümüşün bazı planları varmış ama fazla uzatmadan ikisinide hallderiz ablacım sen merak etmeyerimseniben
KISMETSİZİM pisicim ne oldu janum bizim spor işi hala haberlerini beklemekteyim:uhm:
DİLAREM sen nasılsın yavyum keyifler yerindemi ufaklık nasıl yaramızlığa devemmı-tatlicadiarzu-
BENDENİZim kız göremez oldum senisengözlerimebaksanab çok yorma kendini bu kadarda özletme arada bi selam verŞeniz
ÇALIKUŞUUUM çok boşladın bizi çoookklava:
MYHOPEM VE ANNE54 SİZLERİDE SELAM VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM
eee varmı unuttuğum gümüşüm seni unuttum sanma bu gün görüştük yaa o bakımdanyerimsenibenunuttuğum varsa derken YEŞİL GÖZLÜÜÜÜÜÜÜ ama nasıl unutmayayım kendi yok namı kaldı ablamızın :çok üzgünüm:nerelerdesin beyaaaa:dilcikar:
neyse benden bu kadar aaaaa yoruldumkafamçokkarıştı

selam kızlar..
oooo topicte bayağı haraket varmış..anne54 yaf seni çok merak ettim seni ben..daha öncedende üyemiydin.çok mu eskilerdensin?ay çatlıcam şinci..
eltim eltim geçmiş olsun bidanem....
bilgecim hakketten merak ettük bebişimmm..kendine dikkat ol ,sen bize lazımsın anacum
bugün temizlik yaptım.koltuk felan sildim.akşama sen soba doll bi güzel tüttt....heryer kurum....güler misin ağlarmısınsenağlama

Son düzenleme:
beyazım beyazım bikaç işim var onları bi hallediyim gitcez inşallah spora..kaydirigubbakcemile2

sabırsızlıkla bekliyorum canımbu arada canlı müzik işini ne ettin soruşturdunmu:uhm:

kızlar iyi geceler ben pcye giremedim problem vardı benide beyazdan başka birde kısmetsiz düşünmüş ama hepinizin canı sağ olsun bugün bizim kursun bilgi yarışması vardı çok heyacanlı birgün geçirdik 15 kurs içinde 2ci olduk dereceye girmekde iyidi birinci olsaydık dahada iyi olurdu ama nasip herkese slm

iyiki seslenmişim bak yeşil gözlüm geldihihoyyytiyisin yaa balacım sen keyfine bak aradada bize böyle selamını esirgemeŞeniz

aşkolsuuun biz seni bu kadar merak ediiz ,özliiyiiz,sen kalk bize sitem et,nedelim canın sağolsun ablam,sen genede özletme kendini arada bi selam et olur mu:1closedeyes:

canlarım benim sağolun çok teşekkür ederim eczaneden ilacımı aldım bide ıhlamur içtim bi yatmışım 6 gibi şimdi uyandım kanter içinde keşkem hiç uyanmasaydım şimcik nöbet tutarım

hastalığın tek iyi yanı zayıflamak olcak :jeyyar:

bu arada kızlar canlı müziğe ne zmn gitcez bende gelirim ama şimdi gitmeyin biraz iyi olsam en azından sesim açılsasositososito

roşum bidenem ben burdayımŞeniz

hoşgeldin bilgem çıtırım,kendini nasıl hissediyon ,terleyince açılmışındır inş.dikkat et kendine ,bide yemene içmene dikkat et, bol bol meyva ye ,vitamin bitki çayları iç, zayıflasan da bünyen güçlensin,daa ne kadar zayıflıcan onuda anlamadım,yanlız yaşıyon cnm,kendine daa çok lazımsın bebişim...Şeniz

kızlar bende burdayım canlı müzik için topiççç açtık fikirlerinizi orada bildirin beraber karar verelimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…