Sakarya///54

allah herzaman beterinden korusun evlatlarımızı :1hug:

allah razı olsun :Saruboceq:larımız karşılıklı

kaçırdınız herhalde kendimi tanıtırken eski sayıla bileceğimi yazmıştımkaydirigubbakcemile2:lepi::teytey:

slm kızlar hava bu gün yine muhteşem bu gün kendi adıma güzel bir gün geçirmeyi diliyorum=)))biraz bencilce oldu dimeee-tatlicadiarzu-uamrım sizlerde güzel bir gün geçirirsiniz dışarlardayım bu gün yine sürtücem bakalım görüşmek üzere öpüldümnüzŞeniz

kızlarrr gününüz güzel geçsin inşallahha.s.
roşum canım tsk ederim seninde yawyuşunun sağlık sorunu omuş okuduğum kadarıyla inşallah şimdi iyidir
beyazım gez ohh kaydirigubbakcemile2

yorulmaz m insan,çenede bana yetişmişsin nerdeyseee:roflol:

Bendenizim kolay gelsin canım,işlerden ara ara kaldır başını beni düşün datlı datlıııı sengözlerimebaksanab

..............................................................................

Son düzenleme:
iyi geceler tatlı rüyalar hatun kişilerrrrrrrrr:)
stres atimm diye saç kestirdim bu gün
saç kısaldı streste bi değişiklik olmadıı nedense:)

iyi geceler tatlı rüyalar hatun kişilerrrrrrrrr:)
stres atimm diye saç kestirdim bu gün
saç kısaldı streste bi değişiklik olmadıı nedense:)
Geçen cuma da ben kestirdiydim,benim stresim arttı kısa oldu diyekafamçokkarıştı
Boşver dedim sonra hızlı uzar saçlarım ayıptır söylemesi sengözlerimebaksanab
Umarım senin de stresin biter yarın sabah uyanınca nerde bu stres dersin :sm_cool:

ahh keşkeee:)
keşke herşey rüya olsa yaaa bide bakmışım uyanmışımmm gerçekler hayallerimiz olsaaa
dimii yaa
neyssee fazla hayal, kesin hayal kırıklığı sebebii, bu konuyu kapatim ben:))))))))

Fazla hayal bence eğer ütopikse hayal kırıklığı:a015:
ama gerçekleşen nice hayaller kurmuş biri olarak hayal kurmanın dayanılmaz cazibesini göz ardı etmemek gerektiğini de söylemeliyimmmm :1rolleyes:

yorulmaz m insan,çenede bana yetişmişsin nerdeyseee:roflol:

:roflol::roflol:

ahh keşkeee:)
keşke herşey rüya olsa yaaa bide bakmışım uyanmışımmm gerçekler hayallerimiz olsaaa
dimii yaa
neyssee fazla hayal, kesin hayal kırıklığı sebebii, bu konuyu kapatim ben:))))))))

ahh ne güzel hayal kurmuşsun canım yaa bende küçüklüğümden beri hep bunu düşünürümCADIARZUama kocaman oldum hiç bi değişiklik yok herşey olduğu yerdefisfisfis:çok üzgünüm:
güzel gizemli kadın hoşuma gitti beni aranızda tanıyanlar var aslında :lepi:sositososito:teytey::dance:
sende eski nickini söylede bizde sende rahatlayalım be gülüm aaaa:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…