annecim sağolasın cnm,kızım 14 yaşında bazı sorunları oluştu,geçen dr,götürmüştüm ,muayyen gününde kan vermemizi istemişti,idrar sonucunu alıp kan verdik sabah,eve döndüm daha sonra akşamüstü tahlil sonuçlarını dr.göstermek için gittim,fiziksel yorgunluktan ziyade,kafam yoruldu,nedir ne değildir diye,çok şükür ki sonuçlar da kötü bişey yok,tabii bi takım sorunlar var,3 ay ilaç tedavisi uygulayarak geçirecez hayırlısıyla...
allah razı olsun :Saruboceq:larımız karşılıklıiyi akşamlaaar hanımlar,oohh be şöyle sohbet ettiğinizi görmek ne güzelhihoyyyt
BİLGECİM hala sen iyileşemedinmi kuzum evde olduğunu haber verseydinde bi çorba kaynatmaya geliverirdik canım öyle yalnız başına hastalık çekilirmi kıyamam ben sana:teselli:
CANOM bu gün ben yeterince kafanı şişirdim zatii birde hasta bakarım diyosun yaa helal olsun sana:içelim: kızım benden daha fena hastamı lazım sana hemde benimki geçmeyen cinsten kafadanlaelaelaelaelae
ROŞUMkızın için geçmiş olsun bitanem allah daha beterlerinden saklasın..
HAYDEÇ ablacım bebek görme ziyaretini bir kaç arkidişime çıtlattım havalar biaz ısınsın diyorlar yasakkelime birde gümüşün bazı planları varmış ama fazla uzatmadan ikisinide hallderiz ablacım sen merak etmeyerimseniben
KISMETSİZİM pisicim ne oldu janum bizim spor işi hala haberlerini beklemekteyim:uhm:
DİLAREM sen nasılsın yavyum keyifler yerindemi ufaklık nasıl yaramızlığa devemmı-tatlicadiarzu-
BENDENİZim kız göremez oldum senisengözlerimebaksanab çok yorma kendini bu kadarda özletme arada bi selam verŞeniz
ÇALIKUŞUUUM çok boşladın bizi çoookklava:
MYHOPEM VE ANNE54 SİZLERİDE SELAM VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM
eee varmı unuttuğum gümüşüm seni unuttum sanma bu gün görüştük yaa o bakımdanyerimsenibenunuttuğum varsa derken YEŞİL GÖZLÜÜÜÜÜÜÜ ama nasıl unutmayayım kendi yok namı kaldı ablamızın :çok üzgünüm:nerelerdesin beyaaaa:dilcikar:
neyse benden bu kadar aaaaa yoruldumkafamçokkarıştı
selam kızlar..
oooo topicte bayağı haraket varmış..anne54 yaf seni çok merak ettim seni ben..daha öncedende üyemiydin.çok mu eskilerdensin?ay çatlıcam şinci..
eltim eltim geçmiş olsun bidanem....
bilgecim hakketten merak ettük bebişimmm..kendine dikkat ol ,sen bize lazımsın anacum
bugün temizlik yaptım.koltuk felan sildim.akşama sen soba doll bi güzel tüttt....heryer kurum....güler misin ağlarmısınsenağlama
yorulmaz m insan,çenede bana yetişmişsin nerdeyseee:roflol:iyi akşamlaaar hanımlar,oohh be şöyle sohbet ettiğinizi görmek ne güzelhihoyyyt
BİLGECİM hala sen iyileşemedinmi kuzum evde olduğunu haber verseydinde bi çorba kaynatmaya geliverirdik canım öyle yalnız başına hastalık çekilirmi kıyamam ben sana:teselli:
CANOM bu gün ben yeterince kafanı şişirdim zatii birde hasta bakarım diyosun yaa helal olsun sana:içelim: kızım benden daha fena hastamı lazım sana hemde benimki geçmeyen cinsten kafadanlaelaelaelaelae
ROŞUMkızın için geçmiş olsun bitanem allah daha beterlerinden saklasın..
HAYDEÇ ablacım bebek görme ziyaretini bir kaç arkidişime çıtlattım havalar biaz ısınsın diyorlar yasakkelime birde gümüşün bazı planları varmış ama fazla uzatmadan ikisinide hallderiz ablacım sen merak etmeyerimseniben
KISMETSİZİM pisicim ne oldu janum bizim spor işi hala haberlerini beklemekteyim:uhm:
DİLAREM sen nasılsın yavyum keyifler yerindemi ufaklık nasıl yaramızlığa devemmı-tatlicadiarzu-
BENDENİZim kız göremez oldum senisengözlerimebaksanab çok yorma kendini bu kadarda özletme arada bi selam verŞeniz
ÇALIKUŞUUUM çok boşladın bizi çoookklava:
MYHOPEM VE ANNE54 SİZLERİDE SELAM VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM
eee varmı unuttuğum gümüşüm seni unuttum sanma bu gün görüştük yaa o bakımdanyerimsenibenunuttuğum varsa derken YEŞİL GÖZLÜÜÜÜÜÜÜ ama nasıl unutmayayım kendi yok namı kaldı ablamızın :çok üzgünüm:nerelerdesin beyaaaa:dilcikar:
neyse benden bu kadar aaaaa yoruldumkafamçokkarıştı
Gizem mi adın kııız :1ninca:kaçırdınız herhalde kendimi tanıtırken eski sayıla bileceğimi yazmıştımkaydirigubbakcemile2:lepi::teytey:
Gizem mi adın kııız :1ninca:
gizem mi derken isimmi mecaz anlamdamı:1no2::sm_confused:
Geçen cuma da ben kestirdiydim,benim stresim arttı kısa oldu diyekafamçokkarıştıiyi geceler tatlı rüyalar hatun kişilerrrrrrrrr:)
stres atimm diye saç kestirdim bu gün
saç kısaldı streste bi değişiklik olmadıı nedense:)
Gizemlisin ya,ondan dediydim kız :roflol:
yorulmaz m insan,çenede bana yetişmişsin nerdeyseee:roflol:
ahh keşkeee:)
keşke herşey rüya olsa yaaa bide bakmışım uyanmışımmm gerçekler hayallerimiz olsaaa
dimii yaa
neyssee fazla hayal, kesin hayal kırıklığı sebebii, bu konuyu kapatim ben:))))))))
sende eski nickini söylede bizde sende rahatlayalım be gülüm aaaa:dilcikar:güzel gizemli kadın hoşuma gitti beni aranızda tanıyanlar var aslında :lepi:sositososito:teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?