Sakarya///54

hadi kızlar kalkın bu gün benim günüm var sonra aklım sizde kalıyor bu kk daha önceki üyeliğimde beni hiç bukadar sarmamıştı şimdi kalkar kalkmaz kendimi pc nin başında buluyorum evdekilerden uyarı almaya başladım ay yine çenem düştü alkisalkisalkis

günaydın canlarrrr
bi selam edip kaçıyorum.misafirim gelecek .işler çok..hepiniz kendinize dikkat edin.öptüm hepinizi en kocamanından...

iyi akşamlar bayanlar benin leptopun şarj kablosu koptu o yüzden dünden beri uğrayamadım ama pek gelende olmamış zatii neyse cumartesi hazırlıkları nasıl gidiyo buluşuyoruz dimeee

yeşilgözlü ablacım hoşgelmişin,topicimiz bomboş kismeler yok baksana:1shok:

iyi geceler kızlar nasılsınız haydeçcim baş sağlığı dilemişler ama şakamı anlayamadım ben fazla giremiyorum çalı kuşu bende sana tebrik ediyorrum benim yazdığım sözleri dikkate aldığın için ogünüm çok heyacanlı geçdi paylaşmak istedim sizlerle
arkadaşlar hepinizin yeri ayrı ayrı bende ama ben bugünlerde sizlerin yazılarına pek cevap veremiyorum kusuruma bakmayın hepinize slm

hihoyyytgün aydın gününüz aydın olsun üzüntüler uzak mutluluk her zaman sizlerle OLSUN

gününüz aydın olsun güzeller,güneş yine sıcacık ısıtmaa başladı,inş.artıkın hava soğumaz,
hade hepinizin günü ısıcacık geçsin...
cumanız mübarek olsun canlar,dualarınızda bizide hatırlayın...

Son düzenleme:
herkese iyi günler.baharın dolu dolu yaşandığı güzel günlerden birini yaşıyoruz..bugün kızımla gezeceğiz güzel güzel...
yeşil gözlü ablam arada da olsa ses et böyle ..özlüyoruz seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…