Sakarya///54

dün bütün gün giremedim kk ya anca sabahın bu kör saatinde kk mıza girebildik çok şükür, sözüm ona dün gece canlı müziğe gidecektik ama yalan oldu anca rüyada dicem ama bütün gecede uyumadımki şimdi gidip yatacam hadi sizlere günaydın banada allah rahatlık versinkafamçokkarıştı

oh ya şükür girebildim sonunda kkya ..ay ne sinir oldum dünden beriiii.....
özlemişim..ne kadar çok alışmışım ne biçim boşluk oldu..şükür gene buralardayız...:lepi::enbuyukkk:

beyazım beyazım ...günler çuvala girmedi ya..bugün olmaz yarın olur..bütün günler bizim..ben seni götürcem söz..:1hug:Şeniz

kızlarrr bende giremiyorum yaaa
aneyler gidince arkadaşlar bende kalmaya geliyor yalnız kalmıyım die onlar olmadımı ben onlara gidiyorum:lepi:
bu gün saldırdım nete girecem annaamm kk açılmaz anca girebildim bugün ve dün işteyim :a015:

gününüz güzel geçsin canlarım sımsıcak güzelmi güzel arkadaşlarım a.s.

sonundaa,günün aydın olsun sakaryam,
çok sıkılıyom bea,sabah çay keyfimlen kk iyi gidiyodu,
keyfimi içine gül diktilee bee,
hade girebilmişkene hepinizi öpem

ben de problem ben de sanıyordum sonra kısmetsiz kedicikten öğrendim hepimizdeymiş neyse kavuştukya sohpeteçok ihtiyacım var ama kk da kimsecik yok oğluşum hasta astımı var şimdi doktordan geldik benim yarın ultrason çektirmem gerekiyor çok korkuyorum inşallah kötü birşeyler çıkmazsenağlama:Saruboceq::a015::çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım yaa:çok üzgünüm:
Ama hiçkorkma,tedavisi sıkı bir takiple mümkün,çünkü kendimden biliyoruma.s

günaydın güzel memleketimin güzel hatunları ,tmm sorun giderildi ,hade elleri görelim kıpraşın azcuk kızıyrum amaa
anne54 cnm oğluşunada sana da çok geçmşler olsun,
gününüz herşeye rağmen güzel geçsin ,bugün çook yoğunum görüşürük canlar Şeniz

canlarımmm şükür kavuşturana dün bi türlü giremedim ama hepimiz için öyleymiş meğer
Anne geçmiş olsun
hepinizi öpüyorum görüşürüz:1hug:

günaydın sultanlar....
nassınız bakkemmm...annecik geçmiş olsun..sakın moralini bozma..güzel düşün herşey güzel olsun.:Saruboceq:.
benimde keyfim yok bugün.havanın kasveti sankim benim içinde..
neyse yarın ağar misafirlerim var onun için şimcik kaçıyorumm.yerimseniben
hepiniziii kocamannnn öpüyorummmŞenizŞeniz

slm kızlar iki gündür yoktuk özledik birbirimizi iyi oldumu bu ayrılık acep belki daha çok buralara uğrarız hee nedersiniz ayrıca cuma hepiniz geliyosunuz dimee gerçek bi hasret giderelim bekem kaydirigubbakcemile

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız.
Dilerim herkes iyidir. Kk sız kaldık kaç gündür.
Bir an önce düzelsinde sohbet edelim değilmi?
Görüşmek üzere...
:1hug:

günaydın günaydın sakaryamın güzelleri.....
valla hepinizi çookkkkk özlemişim..hepinizi çok çok çok öpüyorummm.ŞenizŞeniz.(cuma günü görüşüymuyuz neyerimseniben)

günaaydınn kıslaar,
çok güzel bi güne uyandık bugün güneş pırıl pırıl ,gününüzde güneş gibin olsun güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…