Sakarya///54

ıyi geceler Sakarya,sayfa da kalbiniz gibi tertemizzz:1closedeyes:
Bana da kalbiniz gibi tertemiz sayfadan yer ayırdığınız için teşekkür ederim yazardık ya hatıra defterlerine ilkokulda naniknanik

Myhopem,Beroş iyi maşallah bişeyciği yok dişi dışında a.s
Öperiz,karnını da severizzz:1hug:

iyi akşamlaaarrrr bayanlarrrrrr......
bugün güzel bahar havasından sonra dışarıdaa hava gürül gürül gürüldüyo...:sm_confused:
ay bugün günüm vardı dışarıda toplandık..kuzumda bana arkadaş oldu..3 kuşak annem kızım ve ben gezdik bu günalkisalkisalkis

Roşummm bekçisi mis kokulu memleketiminkaydirigubbakcemile3
Nabersin aşkoooom:asigim:
iyiyim aşkitom ,sizde iysinizdir umarım,

aah eltim dünya kaa çamaşır yıkadım hava güneşli deye ,ben onları bahçede unut,evde keyf ederkene çamaşırlaa aklıma geldi ,tabe hepsi sırılsıklam, gıcık oldum bea...

aaaaaaaaaaa tüüffff.
aboooovvvvvvvvv benimdee şinci çamaşırım vaadı balkonda du bi koşutoplıyım geliiimmmmmmay inşallah ıslanmamıştırfisfisfis

iyi geceler yaz geldi diyoruz sözümüz bitmeden yağmur yağıyor bereket yağıyor kedicik ses vermeye çalışıyorum
ama sizlere birşey söyleyeyimmi ben sizleri gerçekten çok özledim kocaman öpüyorum

inan yeşil gözlüm bizde seni çok özledik artık o şen kahkahalarını duymak sitiyoruzzkaydirigubbakcemile

günaydınnnn:)
bi buluşma hallolmadan diğer buluşma ,,,yokk sakarya gibi başka grup:)

önemli birşey yoktur inşallah :Saruboceq:
çok şükür fazla değil ama,moral bozukluğu oldu,malum kaza tecrübemiz olduğundan ...
Günaydın kızlar,herkeş uykuda,ayaklarımın ucuna basa basa gideyim buralardann naniknanik
sanada günaydın diloşum kızınıda, senide yirimcokacimcoook
günaydın hanımlar,, buluşma haberlerine bir bakın yeni konu açtım ,,
hemen bakiiim
bizde seni özledik ablacım topicede az uğruyon ya onçüün...
günaydınnnn:)
bi buluşma hallolmadan diğer buluşma ,,,yokk sakarya gibi başka grup:)

efet tatlım yok böle bi grup,
farkımız tarzımızdır dimee.şakkıdı

gününüz aydın olsun güzeller,hepinize ii tatiller öperim een kokkulusundan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…