tatlum nerelerdesin sen..özlettin kendünüüü..ŞenizKısmetsizim canını yirimmm kız senin Şeniz
iyiyim aşkitom ,sizde iysinizdir umarım,Roşummm bekçisi mis kokulu memleketiminkaydirigubbakcemile3
Nabersin aşkoooom:asigim:
iyi akşamlaaarrrr bayanlarrrrrr......
bugün güzel bahar havasından sonra dışarıdaa hava gürül gürül gürüldüyo...:sm_confused:
ay bugün günüm vardı dışarıda toplandık..kuzumda bana arkadaş oldu..3 kuşak annem kızım ve ben gezdik bu günalkisalkisalkis
eltümm kıs hojgeldünnn..ne ettiniz bugün bakkemmm
eltim bişe edemedik canımız sıkıldı ,kocişim arabanın altını vurmuş,sanaiye götürdü,hepimizde moral sıfıra düştü bi çarşı etçektik ,gidemedik bi yere:a015:
çok şükür fazla değil ama,moral bozukluğu oldu,malum kaza tecrübemiz olduğundan ...önemli birşey yoktur inşallah :Saruboceq:
sanada günaydın diloşum kızınıda, senide yirimcokacimcoookGünaydın kızlar,herkeş uykuda,ayaklarımın ucuna basa basa gideyim buralardann naniknanik
hemen bakiiimgünaydın hanımlar,, buluşma haberlerine bir bakın yeni konu açtım ,,
bizde seni özledik ablacım topicede az uğruyon ya onçüün...iyi geceler yaz geldi diyoruz sözümüz bitmeden yağmur yağıyor bereket yağıyor kedicik ses vermeye çalışıyorum
ama sizlere birşey söyleyeyimmi ben sizleri gerçekten çok özledim kocaman öpüyorum
günaydınnnn:)
bi buluşma hallolmadan diğer buluşma ,,,yokk sakarya gibi başka grup:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?