iyi geceler şeker sultanlarrrhihoyyyt
roşum sen babaannemi oldum..hade hayırlı ossun....damatlıklarınıda görürsün inşallah.:roflol:.
yav hayal kurmak güzel..ama kendünü fazla kaptırmamak şartıyla..
yav anne54cük arkidişim kimsin kimlerdensin..inmisin cin miisin..çatlattın bizi yafffCADIARZU
kıslar torunlarıma bakın bakın ne kaa tatlılaaalkisalkisalkis
iyi geceler şeker sultanlarrrhihoyyyt
roşum sen babaannemi oldum..hade hayırlı ossun....damatlıklarınıda görürsün inşallah.:roflol:.
yav hayal kurmak güzel..ama kendünü fazla kaptırmamak şartıyla..
yav anne54cük arkidişim kimsin kimlerdensin..inmisin cin miisin..çatlattın bizi yafffCADIARZU
ya bunlar benimkilerine çok benziyorlar...kardeşlermi yoksa...maşallah çok tatlılar...
Günaydın Sakaryalı arkadaşlarım.
Dilerim iyisinizdir.
Haydeç ablacığım başınız sağolsun, Allah sabır versin. Bu arada misafirine ve yavrularına
bayıldım hepsi birbirinden tatlı, ne mutlu sana...
Yeşilgözlü ablacığım tebrik ederim, ne güzel kurs olarak başarı elde etmişsiniz.
Bilgecim dilerim bugün biraz daha iyisindir. Yanlızlık böyle zamanlarda daha zor gelir insana..
Roşum kızna geçmiş olsun canım, inşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur.
Bendenizim çok yoğunsun belli ama bizi habersiz bırakma olurmu canım.
Canom seni burda sıkça görmek çok güzel.
Kısmetsizim hadi buluşun da kurtlarınızı dökün sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Beyazım hadi dün gezdin, bugün havada kötü gelde şurda iki laflayalım canım.
Dilarem topiğimizin enerji kaynağı nerdesin, diloşum uyutmadımı yoksa hala gelmemişsin topiğe.
Anne54 aramıza hoşgeldin canım, güzel paylaşımlarda bulunmanı diliyorum.
Kimin yengesisin tam anlayamadım ama neyse, görüşür tanışırız inşallah.
Myhopem Alperen nasıl, hadi bakalım gittikçe az kalıyor, Allahım sağlıcakla kucağına
almayı nasip etsin inşallah.
Beni soranlar olursa; ben gayet iyiyim. Bu aralar hergün bahar temizliğine başlayayım diyorum
ama hava kapattıkça içim kararıyor, sallıyorum ve nette pinekliyorum.
Bir başlasam en az 10 gün bitiremem sanırım. Enerji topluyorum bende..yerimseniben
Hergün hepinizi okuyorum, çünkü hepiniz benim için çok önemlisiniz.:1hug:
Kendinize çok iyi bakın.
anaam ben de günaydın demee unuttum,
bugününüz dünden güzel olsun yafrular
strese girenlee bi an önce çıksın inş.
anne54 sende bunu unutma bakalım, eltim gibin 2 kişiden şüphe ediidim biride sendin,
bizde rövanşı alarıs alimallah ,eltim gel kıs plan yapalım bisde nakavıt edelim :dilcikar:
iyi akşamlar sultanlar..
nassınız bakkemmmm..keyifler iyi sanırsam.
myhopem canımmm aman da amann oğluşumuzda büyümüş mü...
kızlarrrrr hadi bakalım cumartesi günü canlı müziğe gidiyoruzzz..sees verin bakemmmmmsositososito
iyizçokşükür oğluşunun gelmesine az kalmış allah yardımcın olsun hayırlı evlat olur inşallahselam sakaryammmmmkaydirigubbakcemile3
bilgem geçmiş olsunn şimdi daha iyisindir umarımmm
canom saçın çok güzel olmuştur eminimm hayal kim kurmuyor kii o da olmazsa bu hayat çekilmez zatennn:1hug:
roşumm silmişsin amma haydeç ablam sağolsunn yavrular çok şekerrrrrrrr:1hug:
dilarem uğramamış bugünn hayırdırr beroşum iyidir inşaşşahhh
çalıkuşumm şimdiden kolay gelsinn sen 1 hafta diyorsun benim ev 1 aya anca temizlenir herhalde malum yasak diye hiçbişi yapamıyorum bir tek süpürge o kadarrr ama zaten nerdeyse 2 ay kaldıı komple temizlenecek inşallahh şu okullar bir kapansın daaaa alperenim çok iyii dün kontrol vardı hareket takibine başlıyoruz artık ve sezeryan olacağı kesin dedi doktorumm şimdilik bir sorun yok çok şükürrrrrrrrr
kısmetsiz pisim haydeç ablam bendenizim beyazım yeşilgözlü ablam gümüşboncuk anne54 nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?